Από 9€ (40% έκπτωση) στην κωμωδία του Αλ.Σακελάριου ''Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης'' των Ρέππα-Παπαθανασίου, στο κήπο του θεάτρου ''Χυτήριο''. Με τους Μ.Παπαγιάννη, Α.Δαλιάνη, Δ.Σιγάλα, Τ.Διαγούπη, Μ.Ιωάννου κα!

από 9
Αξία
15
Έκπτωση
40%
Κέρδος
6
676 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και τη λήξη των παραστάσεων (23.09.2018)

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στη κωμωδία "Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης", σε σκηνοθεσία Ρέππα-Παπαθανασίου στο κήπο του Θεάτρου "Χυτήριο"

- Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης): Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Δαλιάνη, Δήμητρα Σιγάλα, Τζένη Διαγούπη, Μάνος Ιωάννου, Περικλής Λιανός, Γιάννης Ρούσσος

- Στο έργο, που έχει γνωρίσει διαχρονικά τεράστια επιτυχία, ο άπιστος Θοδωράκης επινοεί τον φίλο του Λευτεράκη για να δικαιολογεί τα ταξίδια και τις απουσίες του από το σπίτι. Τι γίνεται όμως όταν ο Λευτεράκης εμφανίζεται μπροστά του με σάρκα και οστά..;

- Γρήγοροι ρυθμοί, ανατροπές, κωμικές καταστάσεις και ακόμη πιο κωμικές ερμηνείες, λίγη νοσταλγία, κυρίως όμως η αισιόδοξη και «ατρόμητη» μπροστά στις δυσκολίες ματιά του Σακελλάριου. Όταν οι καταστάσεις ζορίζουν, οι φίλοι είναι δίπλα μας  και δίνουν τη λύση.. Τότε. Και τώρα!

- Για να δείτε το trailer της παράστασης πατήστε ΕΔΩ

Τιμές προσφοράς ανά παράσταση:

  • 9€ από 15€ - Κάθε Πέμπτη 21:00
  • 9€ από 15€ - Κάθε Παρασκευή 21:00
  • 12€ από 20€ - Κάθε Σάββατο 21:00
  • 12€ από 20€ - Κάθε Κυριακή 21:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης

  • Ιερά Οδός 44
    Γκάζι, Αθήνα
  • 210-6019958

Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης

Στον Κήπο του θεάτρου Χυτήριο

Του Αλέκου Σακελάριου

Σε σκηνοθεσία διασκευή Ρέππα-Παπαθανασίου

Στον υπέροχο θεατρικό κήπο του Χυτήριου, παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης»!

Μια από τις πιο επιτυχημένες κλασικές θεατρικές κωμωδίες (και αργότερα κινηματογραφική) του μεγάλου δάσκαλου του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, Αλέκου Σακελλάριου, θα αναβιώσει στην καλοκαιρινή σκηνή του Θεάτρου Χυτήριο, 100 χρόνια μετά απο την γέννηση του συγγραφέα και σκηνοθέτη της (1913), για να γεμίσει το  καλοκαίρι με αβίαστο γέλιο, μέσα από εξαιρετικές κωμικές ερμηνείες.

Αλέκος Σακελλάριος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Μάρω Κοντού, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μαίρη Λίντα, Μανώλης Χιώτης: αγαπημένα ονόματα, ήχοι και εικόνες από μια Ελλάδα που μπορούσε ακόμη να ελπίζει. Δεν ήταν ούτε τότε μια ευτυχισμένη Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον κοιτούσε μπροστά.

Σήμερα, 100 περίπου χρόνια μετά την γέννηση του Αλέκου Σακελλάριου σε μια περίοδο που το μέλλον φαίνεται σκοτεινό και δυσοίωνο, μια κωμωδία του ’60, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, επιστρέφει για να μας θυμίσει την αισιοδοξία και την χαρά της ζωής!

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν την κλασσική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, την συντόνισαν με τους ρυθμούς και τις ταχύτητες της σύγχρονης έκφρασης, αλλά ταυτόχρονα διατήρησαν όλη την γλύκα και την γενναιόδωρη αίσθηση του χιούμορ του Σακελλάριου.

Εμπιστεύτηκαν την παράσταση σε ένα σύνολο ηθοποιών, που φέρνουν νέο αίμα και οξυγόνο στην παράδοση της ελληνικής κωμωδίας.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (με σειρά εμφάνισης):

  • ΘΟΔΩΡΟΣ: ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • ΝΤΟΛΥ (ερωμένη του Θόδωρου): ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ
  • ΦΩΦΩ (σύζυγος του Θόδωρου): ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΓΑΛΑ
  • ΕΛΕΝΗ (φίλη του ζεύγους): ΤΖΕΝΗ ΔΙΑΓΟΥΠΗ
  • ΜΠΑΜΠΗΣ (εραστής της Ελένης): ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
  • ΘΑΝΑΣΗΣ (σύζυγος της Ελένης): ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΛΙΑΝΟΣ
  • ΤΟΛΗΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1