14€ από 20€ για να απολαύσετε 2 υπέροχα cocktails επιλογής σας, στον μοναδικό χώρο του διάσημου ''SKYFALL BAR'' με θέα Ακρόπολη & Λυκαβηττό

από 14
Αξία
20
Έκπτωση
30%
Κέρδος
6
65 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 30.09.2020

- Η προσφορά περιλαμβάνει 2 cocktails επιλογής σας, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στον μοναδικό χώρο του διάσημου "SKYFALL BAR" με θέα Ακρόπολη & Λυκαβηττό

- Για να δείτε τον κατάλογο των cocktails πατήστε ΕΔΩ

- Aν θέλετε πλήρες menu 2 ατόμων με 24€ από 48€ (έκπτωση 50%) πατήστε ΕΔΩ

- Ημέρες και ώρες λειτουργίας εστιατορίου: Δευτέρα έως Κυριακή από τις 20:00 έως αργά το βράδυ

- Από την προσφορά εξαιρείται το βράδυ του Σαββάτου

- Δεν απαιτείται τηλεφωνική κράτηση

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 και Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Skyfall

  • Μάρκου Μουσούρου 1
    Αθήνα
  • 210-6019958

"Skyfall"

 

Καλώς ήρθατε στο Skyfall, έναν χώρο ειδικά σχεδιασµένο για να απολαύσετε υπέροχα cocktail, αλλά και Γεύματα δίπλα στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό. Μια µοναδική εµπειρία ευ ζην με προσιτές τιμές, μέσω της προσφοράς του Happydeals.

Σε έναν ιστορικό δρόμο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, το Skyfall cocktail & food bar μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό, που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Η πανέμορφη βεράντα με απέραντη θέα το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και extra bonus την άμεση επαφή με το bar θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα φιλοξενώντας τα πάρτι των ονείρων σας.

Ο Παρθενώνας, απλώνεται επιβλητικός μπροστά στα μάτια σας και σας µεταφέρει όχι απλά σε μια άλλη εποχή, αλλά σε µια άλλη διάσταση, που αποπνέει διάθεση για hip & chic δείπνα µε λάµψη και class. Ιδανικό σκηνικό, ενώ εσείς απολαμβάνετε τα signature cocktails που ετοίμασαν οι έμπειροι bartenders αλλά και την πολύ καλά ενημερωμένη κάβα.

Ο εσωτερικός χώρος, µοιρασµένος σε δύο επίπεδα, το Bar και το Restaurant, αντικατοπτρίζει τις δύο όψεις του ίδιου νοµίσµατος. Κοινός παρανοµαστής και συνδετικός κρίκος των δύο επιπέδων, η κουζίνα. Εκεί όπου δηµιουργούνται μοναδικές γεύσεις, από finger food και tapas μέχρι εξαιρετικά πιάτα, ανάλογα µε τις επιθυμίες σας.

Άλλωστε, το Skyfall έχει φιλοξενήσει αμέτρητα events που έγιναν talk of the town. Τόσο ξεχωριστά και τόσο εκλεπτυσμένα, σε ένα περιβάλλον που υµνεί την αισθητική και το καλό γούστο.

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1