12€ από 20€ για είσοδο ενός ατόμου στην ''Ποντικοπαγίδα', της Αγκάθα Κρίστι, το μακροβιότερο έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, που επαναλαμβάνεται στο θέατρο ''Βεάκη'' για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - έκπτωση 40%

12
Αξία
20
Έκπτωση
40%
Κέρδος
8
1407 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί AMEΣΑ και εξαργυρωθεί έως 22/03/2015

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στη θεατρική παράσταση «Η ποντικοπαγίδα», της Αγκάθα Κρίστι, στο θέατρο Βεάκη

- "Σε ένα ξενοδοχείο, οι ιδιοκτήτες, ένα νεαρό ζευγάρι και τέσσερις ένοικοι, βρίσκονται εγκλωβισμένοι από το ασταμάτητο χιόνι. Και ανάμεσά τους ένας στυγνός δολοφόνος…"

- Συνολική διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά με διάλειμμα

- Χωρητικότητα Θεάτρου: 400 θέσεις

- Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

  • Τετάρτη 19:00
  • Παρασκευή 21:00
  • Σάββατο 18:00 & 21:00
  • Κυριακή 19:00

Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες και ώρες παραστάσεων

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση θέσεων επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου)

- Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals

- To θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 ή στο e-mail info@happydeals.gr

Η Ποντικοπαγίδα

  • Στουρνάρη 32
    Αθήνα
"Η Ποντικοπαγίδα"
Για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Βεάκη

 

 

Στο φιλόξενο θέατρο «Βεάκη» στήνεται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια «Ποντικοπαγίδα», η οποία υπόσχεται να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον μας.

 

Το εξαιρετικά δυνατό έργο της Αγκάθα Κρίστι, το μακροβιότερο θεατρικό έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, θα παίζεται στο «ιστορικό» θέατρο της Στουρνάρη, σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, με αρωγούς τους Αντώνη Γαλαίο στη μετάφραση, την Δέσποινα Βολίδη στα σκηνικά- κοστούμια, τον Νίκο Καβουκίδη στους φωτισμούς και το Μανώλη Μανουσάκη στη μουσική επιμέλεια της παράστασης.

 

 

Ένα νέο ζευγάρι ανοίγει ένα πανδοχείο στην αγγλική εξοχή και καθώς περιμένουν τους τέσσερις πρώτους ενοίκους, η κακοκαιρία όλο και χειροτερεύει.

 

Ένας ακόμη επισκέπτης και ένας αστυνομικός, όλοι πια αποκλεισμένοι από την σφοδρή χιονόπτωση, έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά φονικών που καθιστούν προφανές ότι ο δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους.

 

 

Η Ποντικοπαγίδα έκανε πρεμιέρα το 1952 στο West End του Λονδίνου, με τους Ρίτσαρντ Ατένμπορο και Σίλα Σιμ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και από τότε - εδώ και εξήντα χρόνια – εξακολουθεί να παίζεται ασταμάτητα.

 

Η Ποντικοπαγίδα» έχει παιχτεί σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία και έχει μεταφραστεί σε πενήντα γλώσσες. Ξεκίνησε ως μικρό ραδιοφωνικό έργο το 1947 με τον τίτλο «Τρία τυφλά ποντίκια» ενώ το σημερινό της όνομα το πήρε από έναν στίχο του Σαίξπηρ όταν μετεξελίχθηκε σε κανονικό θεατρικό έργο.

 

Στην Ελλάδα πρωτοπαίχτηκε από τον θίασο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ το 1963, όπου έκανε το ντεμπούτο του ο Κώστας Καρράς. Ακολούθησε το Θέατρο της Δευτέρας στις 28 Ιουνίου 1976 με τους Κατερίνα Βασιλάκου, Νίκο Βασταρδή, Γιάννη Ευαγγελίδη, Γιώργο Χριστοδούλου και άλλους, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μηλιώνη και μετάφραση Νίκου Γκάτσου.

 

 

Μετάφραση: Αντώνης Γαλαίος

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Φωτισμοί: Νίκος Καβουκίδης
Μουσική επιμέλεια: Μανώλης Μανουσάκης

 

Παίζουν: Γιάννης Αϊβάζης, Αγγελική Δαλιάνη, Κάτια Νικολαΐδου, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Θοδωρής Αντωνιάδης.


Μαζί τους: Όλγα Πολίτου, Γιώργος Ματαράγκας, Πέτρος Ξεκούκης.

 

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1