''Aidonakia Water World'' στο Μαρούσι: 13,9€ από 19,5€ για Απεριόριστη Πρόσβαση (All Day Pass) & Μάρκα για Συγκρουόμενα! Ξέφρενη διασκέδαση σε Water Battle Arena, laser tag Arena, survival στίβο μάχης και 20 ακόμα παιχνίδια δράσης και διασκέδασης / Πειρατές, γοργόνες, μάγισσες, αμύθητοι θησαυροί και χαμένα μυστικά

13.9
Αξία
19.5
Έκπτωση
29%
Κέρδος
5.6
450 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 20.09.2020

H προσφορά περιλαμβάνει:

  • 1 Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής (All Day Pass) σε όλα τα παιχνίδια του Aidonakia Water World, αρχικής αξίας 16,5€
  • 1 Μάρκα στα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα αρχικής αξίας 3€

- Ενδεικτικά Παιχνίδια:

  • Σκουλήκι "Αλέξανδρος"
  • Πύργο Αναρρίχησης
  • Τραμπολίνο
  • Αράχνη "Spider"
  • Ινδιάνικο Ποτάμι
  • Πανοραμική Ρόδα
  • Αυτοκινητόδρομο
  • Παιδότοπος-Παιχνιδοκατασκευή
  • Safari
  • Στίβος Μάχης Kids Survival
  • Τρενάκι
  • Mini Παιδότοπος Ρομπότ
  • Carousel
  • Mini τραμπολίνο
  • Pony Rides

- Ώρες Λειτουργίας Luna Park:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-23:00
  • Σάββατο-Κυριακή-Αργίες 10:00-23:00

- H προσφορά ισχύει Καθημερινές, Σαββατοκύριακα & Αργίες χωρίς περιορισμούς

- Το Λούνα Παρκ δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Το All Day Pass δεν περιλαμβάνει πρόσβαση σε: Water Battle Arena,  Παιχνίδια που οι συμμετέχοντες κερδίζουν δώρα (Ψάρεμα, Ιππόδρομος) & Παιχνίδια που λειτουργούν με κέρμα 

- Δεν απαιτείται τηλεφωνική  κράτηση για την είσοδο στο Λούνα Παρκ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 19:00 και Σάββατο 09:00 - 17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Aidonakia Summer

  • Διονύσου 155
    Μαρούσι
  • 2106019958

Aidonakia Water World Summer 2020

 

Φέτος το καλοκαίρι τα Αηδονάκια μεταμορφώνονται και πάλι. Ένας ολοκαίνουργιος υποβρύχιος κόσμος γεμάτος παιχνίδια και εκπλήξεις μας περιμένει!

Το Aidonakia Water World έρχεται για να μας πλημμυρίσει με μυστήρια και ατελείωτη δράση.

Γοργόνες, μάγισσες, πειρατές, καρχαρίες και όλα τα πλάσματα του βυθού, πειρατικά καράβια και κρυμμένοι θησαυροί, υποβρύχιες σπηλιές, γιγάντιες φυσαλίδες και μαγικά ηφαίστεια φτιάχνουν το πιο παραμυθένιο σκηνικό, ενώ η Water Battle Arena, ο Στίβος Μάχης Kids Survival, η Laser Tag Arena και 20 ακόμα παιχνίδια δράσης, εκτοξεύουν τη διασκέδαση στα ύψη και υπόσχονται το πιο ανατρεπτικό καλοκαίρι.

Το πάρκο εκτείνεται σε 5.500 τετραγωνικά μέτρα. Φέτος,το ανανεωμένο «υποβρύχιο» σκηνικό γεμάτο νέα παιχνίδια δράσης με «πειρατική» αισθητική, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Θα ταξιδέψουμε πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, στη χώρα του παραμυθιού που είναι γεμάτη γοργόνες, πειρατές, μάγισσες, θησαυρούς και πολλά κρυμμένα μυστικά!

Η γοργονοπριγκίπισσα Danae πρέπει να σώσει τον βυθό της παραμυθοχώρας αλλά η κακιά μάγισσα Medusa θα κάνει ό,τι περνάει από τα… πλοκάμια της για να την εμποδίσει!

Μέσα στο παραμυθένιο Aqua House της πριγκίπισσας Danae η γραμμή άμυνας καταστρώνεται!

Η μάγισσα Medusa παραμονεύει μέσα στην υποβρύχια σπηλιά της!

Ο καλός πειρατής Captain Kid θα βοηθήσει τη Danae στην επική της μάχη, αλλά θα προλάβει να βρει τον θησαυρό πριν εκραγεί το υποθαλάσσιο ηφαίστειο;

Η γοργόνα μας η Danae, η κακιά μάγισσα Μedusa και ο καλός ταξιδιώτης ο πειρατής Captain Kid θα βρεθούν στον μαγικό «υποβρύχιο» κόσμο του Aidonakia Water World.

Ένα πραγματικό ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, εξωτικές παραλίες, το νησί των πειρατών, μάχες πάνω και κάτω από τα καράβια, μία laser tag αρένα κατευθείαν από το μέλλον, ο survival στίβος επιβίωσης και ανάμεσα σε όλα αυτά, μία

Water Battle Arena που θα... ταράξει τα νερά!

Φοίνικες, φάλαινες, τροπικά δέντρα και ζώα, άφθονο νερό

αλλά και 20 μοναδικά παιχνίδια κλασικού Λούνα Παρκ περιμένουν τους επισκέπτες του Aidonakia Water World, από 15 Ιουνίου έως και 20 Σεπτεμβρίου στα Αηδονάκια στο Μαρούσι.

Water Battle Arena

Ο μακρινός ταξιδιώτης Captain Kid, γενναίος και δίκαιος, ψάχνει να ανακαλύψει τον αμύθητο κρυμμένο θησαυρό που βρίσκεται χαμένος στον βυθό της παραμυθοχώρας! Βυθισμένα καράβια, ζώα της θάλασσας και με ένα αληθινό underwater ηφαίστειο που εκρήγνυται! Νεροπίστολα, καταπέλτες και κανόνια, νερόμπομπες αλλά και άφθονο spray νερού κάνουν το φετινό καλοκαίρι πιο δροσερό από ποτέ!

Χωριστείτε σε δύο ομάδες, βρεθείτε αντιμέτωποι και βοηθήστε τον Captain Kid να ανακαλύψει τον κρυμμένο θησαυρό… Κλείσε μύτη και βούτα!

Laser Tag Arena

Ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία.

Σε μία «φουτουριστική» πίστα με ξεχωριστά εμπόδια αλλά και laser guns τελευταίας τεχνολογίας, το Laser Tag είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Ένα παιχνίδι δράσης για όλη την οικογένεια, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα. Άχαστο!

Στίβος Μάχης Kids Survival

Στο Aidonakia Water World τα Μαχήμια και τα Παιχτούρια συνεχίζουν τις κόντρες τους στο διασκεδαστικό στίβο μάχης Kids Survival! Στον ανανεωμένο στίβο μάχης με νέα εναέρια εμπόδια, έξυπνα puzzle και γρήγορες πίστες θα κάνουν το φετινό καλοκαίρι πιο «μαχητικό» από ποτέ!

Στα Αηδονάκια θα βρείτε φυσικά ΚΑΙ όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: Πανοραμική Ρόδα, Καρουσέλ, Safari με ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», Αυτοκινητόδρομος, ημιϋπαίθριος κλιματιζόμενος Παιδότοπος με παιχνιδοκατασκευή, Venture River, Τραμπολίνο, Αράχνη «Spider», Πύργος Αναρρίχησης, Πίστα Συγκρουόμενων, Τρενάκι, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, και πολλά άλλα.

 

 
 

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε "Έγγραφή" στο happydeals πατώντας ΕΔΩ

2. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή αγνοήστε το βήμα 1 και απλά κάντε "Είσοδο"

3. Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"

4. Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά"

5. Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής (Paypal, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή, Πληρωμή στα γραφεία μας)

6. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών

Eννοείται ότι μπορείτε να κάνετε δώρο το κουπόνι αποστέλλοντας το σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αρκεί να έχετε δηλώσει το όνομα και το email του όταν πραγματοποιείται η αγορά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1