8,9€ για είσοδο 1 ατόμου στο ''Santa Claus Kingdom'' στο ΜΕC Παιανίας με Απεριόριστη συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια, Είσοδο στο Παγοδρόμιο, Δωροεπιταγή 5€ στα ''Αηδονάκια'', 1 Μάρκα για Παιχνίδια Δεξιοτήτων, 1 Day Ski Pass, 1 Φωτογραφία στη Μαγική Καστροπολιτεία και πολλά extra!

από 8.9
Αξία
19
Έκπτωση
53%
Κέρδος
10.1
1061 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί ΑΜΕΣΑ και χρησιμοποιηθεί έως και 02/01/2015

- H προσφορά ισχύει για 1 άτομo (ενήλικα ή παιδί) και περιλαμβάνει:

  • Eίσοδο στo Santa Claus Kingdom & τα παιχνίδια (40+ RIDES & GAMES) για όλη την ημέρα
  • Δωροεπιταγή 5€ για ένα από τα καταστήματα του Λούνα Παρκ Αηδονάκια (The Mall Athens, Mc ArthurGlen Designer Outlets, Escape Center & Αηδονάκια Κηφισίας)
  • Ski Pass για συμμετοχή στην πίστα ΣΚΙ
  • Παρακολούθηση καλλιτεχνικών προγραμμάτων
  • Συμμετοχή στα διαδραστικά εργαστήρια
  • Είσοδο στο Παγοδρόμιο
  • 1 Μάρκα για Παιχνίδια Δεξιοτήτων της επιλογής (ενδεικτικά: Ψαρέμα-Frogs, Clown, Κρίκοι, HOOP-HOOP, Τενεκεδάκια-Crazy Tins, Crazy Horses-Derby Day)
  • Μια φωτογραφία στη Μαγική Καστροπολιτεία

- Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία

- Ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού: Δευτέρα έως Κυριακή 10:00- 22:00

- Πρόσβαση στο MEC Παιανίας:

  • Εύκολη πρόσβαση με Μετρό, Προαστιακό, ΟΑΣΑ, Αττική Οδό
  • Δωρεάν μεταφορά από Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας
  • Διατίθεται Parking 1.500 θέσεων

- Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά κουπονιού

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου)

- Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 ή στο e-mail info@happydeals.gr

S Claus Kingdom

  • M.E.C. Παιανίας: Λεωφ. Λαυρίου 301
    Παιανία
  • Website
"Santa Claus Kingdom - Το παγωμένο Βασίλειο"
M.E.C. Παιανίας

Από 5/12 έως 7/1 το Santa Claus Kingdom θα σας περιμένει στο MEC Παιανίας για τρελές περιπέτειες παρέα με τον Frodi και τον Αληθινό Άι Βασίλη από το Ροβανιέμι

Το Santa Claus Kingdom για 4η συνεχή χρονιά θα δημιουργήσει την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοχώρα! Πάνω από 40 παιχνίδια για όλες τις ηλικίες θα συνθέσουν την πιο μοναδική, ξεχωριστή, παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα που έχετε δει ποτέ!Φέτος στο Santa Claus Kingdom, η διακόσμηση θα είναι πιο φαντασμαγορική από ποτέ!

O Αληθινός ΑΪ ΒασΙλης από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, για 3η συνεχή χρονιά θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο του Santa Claus Kingdom. Θα υποδεχθεί όλα τα παιδιά, θα φωτογραφηθεί μαζί τους, θα παραλάβει τα γράμματα με τις ευχές και τις επιθυμίες τους και τέλος θα μοιράσει αγκαλιές και χαμόγελα σε όλους. Το σπίτι του ΑΪ Βασίλη θα είναι η πιο ζεστή γωνιά του Santa Claus Kingdom. Με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και γιορτινή ατμόσφαιρα οι επισκέπτες θα εχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν, να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν.

Για πρώτη χρονιά στο Santa Claus Kingdom το παραμύθι ζωντανεύει με πρωταγωνιστή τον μοναδικό χιονάνθρωπο Frodi. Την επίσημη μασκότ του πάρκου. Ο Frodi είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ! Είναι αστείος, θαρραλέος, παιχνιδιάρης και αγαπάει όσο τίποτε άλλο τα παιδιά.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Φέτος στο Santa Claus Kingdom θα κατασκευάσουμε το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο εσωτερικού χώρου που έγινε ποτέ. Περιστοιχισμένο από θεματοποιημένο χριστουγεννιάτικο καθιστικό, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν αγαθά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πρώτη φορά στο Santa Claus Kingdom θα φιλοξενηθούν επώνυμες Μασκότ παιδικών ηρώων. Τα ατρόμητα Χελωνιντζάκια, η λατρεμένη Lalaloopsi και ο φοβερός Monsuno θα είναι εκεί και τόσο τα παιδιά όσο και οι μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Παιχνίδια (40+ RIDES & GAMES)

FAMILY: Vortex - Vertigo, Carousel - ZOO Carousel, Maracana Football, ZOO Safari, Τρίποντα Tree Point Shoots, Goal Sport Billy, Scratch Stick it, Gladiator, ΠΙΣΤΑ SKI, ΠΙΣΤΑ SNOWBOARD, Mini Disk Slide, Slackline Ropes, Igloo experience, Πισίνα με pedal boats: Fun Splash, Snow Tubes Slide, Football*basketball – Shoot & Goal, Παγοδρόμιο, Ice Rollers, Ορεινή Πίστα Ποδηλάτων: Velo-Velo, Δέντρο Φουσκωτό - Tree to Tree, Καμικάζι Τσουλήθρα - KAMIKAZI SLIDE, Λαβύρινθος Φουσκωτό – Minotaur, Volcano

KIDS: Super cross, Slam Dunk, Sumaki, Κάστρο Φουσκωτό - Castle Battle, Πισίνα με μπαλάκια - Ball Pool, Mini Τραμπολίνο - Mini Jumpin, Τραμπολίνο hiphop - Jumpin, Indiana Jones, Μικρόφουσκωτό-JUNIOR, Robot BEBE, Καστροπολιτεία, Καταπέλτες, Τοξοβολία, Αλογομαχίες, Σκάκι, Μονόπολη κ.ά.

ADULTS: Ταύρος Rodeo Wild Wild West, Sumara, Τρένο Christmas Express

 

 

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1