4€ από 8€ για είσοδο σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα 4 πιο θρυλικά Θερινά Σινεμά της Αθήνας, ''Ριβιέρα'' και ''Βοξ'' στα Εξαρχεία, ''Αθηναία'' στο Κολωνάκι & ''Παναθήναια'' στην Αλεξάνδρας - έκπτωση 50%! Επιλέξτε όποια ταινία θέλετε, σε όποιον κινηματογράφο θέλετε, όποια ώρα θέλετε!

4
Αξία
8
Έκπτωση
50%
Κέρδος
4
2890 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- H Δημοφιλής προσφορά ισχύει έως τη λήξη της σεζόν (τέλη Σεπτεμβρίου)

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο ενός ατόμου για 1 θέαση, με ελεύθερη επιλογή ταινίας και ημερομηνίας, σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα 4 καλύτερα Θερινά Σινεμά της Αθήνας:

  • Ριβιέρα στα Εξάρχεια
  • Βοξ στα Εξαρχεία
  • Αθηναία στο Κολωνάκι
  • Παναθήναια στην Αλεξάνδρας

- Με την αγορά ενός κουπονιού μπορείτε να επιλέξετε Όποια ταινία θέλετε, σε Όποιον κινηματογράφο θέλετε, Όποια ώρα θέλετε!

- Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν 4 νέες διαφορετικές ταινίες (Α προβολής ή επανεκδόσεις) σε κάθε σινεμά, ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΑΙΝΙΕΣ όλο το καλοκαίρι.

- 2 καθημερινές προβολές ανά θερινό σινεμά

Για το εβδομαδιάιο πρόγραμμα παραστάσεων πατήστε πάνω στον κινηματογράφο που σας ενδιαφέρει:

- Εξασφαλισμένη ποιότητα ήχου και εικόνας! Περιβάλλον που θυμίζει παλιές ωραίες εποχές. Πράσινο, χαλικάκι, ενημερωμένο μπαρ, αναπαυτικές καρέκλες

- Δεν χρειάζεται τηλεφωνική κράτηση

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου)

- To θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 ή στο e-mail info@happydeals.gr

Αθηναία, Παναθήναια, Βοξ & Ριβιέρα

  • 1. Αθηναία (Χάρητος 50, Κολωνάκι) 2. Ριβιέρα (Βαλτεστίου 46, Εξάρχεια)
    3. Παναθήναια (Λ.Αλεξάνδρας & Μαυρομιχάλη, Αθήνα),4. Βoξ (Θεμιστοκλέους 82, Αθήνα)
"Θερινά Σινεμά"
Αθηναία-Παναθήναια-Βοξ-Ριβιέρα

 

Θα το πούμε και θα το ξαναπούμε. Τα θερινά σινεμά είναι ο πολιτισμός μας, είναι το άρωμα μιας άλλης Αθήνας, είναι η επαφή μας με το ποιοι είμαστε, είναι αυτό που μας υπενθυμίζει το πόσο ιδιαίτεροι, απρόβλεπτοι και κανονικοί είμαστε όλοι μας.

Σαν μικρά αγριολούλουδα που φυτρώνουν ανάμεσα στα τσιμέντα μιας πόλης που ξέχασε γρήγορα ποια είναι και ποια θα ήθελε να είναι, καταφέρνουν ακόμη και τώρα να ξεχωρίζουν με το στυλ τους και της κινηματογραφική τους άνεση.

Τα θερινά σινεμά του κέντρου, το «Βοξ» και το «Ριβιέρα» στη πλατεία Εξαρχείων, το «Παναθήναια» κοντά στη Λ. Αλεξάνδρας και το «Αθηναία» στο Κολωνάκι, φορούν το «λευκό σεντόνι» της καρδιάς τους και παρουσιάζουν μια σειρά από κινηματογραφικά blogbusters εμπορικού αλλά και αυστηρά καλλιτεχνικού ταπεραμέντου για να κάνουν τις βραδιές μας πιο ανάλαφρες, ταξιδιάρικες αλλά και ονειρικές. Μας φυλακίζουν στις μαγικές τους εικόνες και χωρίς συστάσεις (ποιος δεν τους ξέρει άλλωστε) μας ταξιδεύουν εκεί που όλοι μας θα θέλαμε να πάμε. 

Συναγωνιζόμενοι τη μαγεία των ίδιων των ταινιών, τα θερινά σινεμά του κέντρου με το βαθύ πράσινο, το πλούσιο αγιόκλημα, τα δροσιστικά αναψυκτικά , το ενημερωμένο μπαρ, το χορταστικό ποπ κορν, το σύστημα ήχου DTS και την άνεση των καθισμάτων τους παρέχουν μια έξοχη ιδέα για βραδινή έξοδο. 

Με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες στο πρόγραμμα προβολών τους και τα τέσσερα αυτά διαμάντια της πόλης μας περιμένουν όλο το καλοκαίρι για να ζήσουμε συναρπαστικές κινηματογραφικές στιγμές. Όπως παλιά!

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1