Water Fun: 7,5€ από 16,5€ για Hμερήσια Eίσοδο 1 Aτόμου ΜΕ Χυμό/Αναψυκτικό επιλογής, Ομπρέλα, Ξαπλώστρα & Απεριόριστη χρήση σε Νεροτσουλήθρες/Πισίνες, στο περίφημο πάρκο νερού του Ισθμού της Κορίνθου, 45' από Αθήνα (δίπλα στα ΚΤΕΛ) - έκπτωση 55%!

7.5
Αξία
16.5
Έκπτωση
55%
Κέρδος
9
6527 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- H Δημοφιλής προσφορά ισχύει έως και τις 30/08/2015

- Η προσφορά ισχύει για 1 άτομο (παιδί ή ενήλικα) και περιλαμβάνει:

  • Ημερήσια είσοδο 1 ατόμου στο πάρκο νερού "Water Fun"
  • Ρόφημα της επιλογής σας (αναψυκτικό, χυμός)
  • Δωρεάν Ομπρέλα
  • Δωρεάν Ξαπλώστρα
  • Ελεύθερη χρήση σε όλες τις νεροτσουλήθρες
  • Ελεύθερη χρήση σε όλες τις πισίνες
  • Δωρεάν Parking

- Πισίνες, νεροτσουλήθρες, μανιτάρια δροσιάς, wet & dry bar, εστιατόριο, παιχνίδια, wc, αποδυτήρια, mini market, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα και ακριβώς δίπλα στα ΚΤΕΛ

- Προσωπικό ασφαλείας και έμπειροι ναυαγοσώστες φροντίζουν συνεχώς για την ασφάλεια τη δική σας και των παιδιών σας

- Ωράριο Λειτουργίας Πάρκου: Καθημερινα 10:30 έως 18:30

- Η προσφορά Ισχύει ΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες

- Δεν χρειάζεται τηλεφωνική κράτηση

- Παιδιά ηλικίας έως 4 ετών δωρεάν

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου)

- TΟ WATER FUN ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινά 10:00 έως 16:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Water Fun

  • 83ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, 150m μετά τον Ισθμό
    Κόρινθος

"Water Fun"

Και αυτό το καλοκαίρι, η δροσιά στον Ισθμό της Κορίνθου έχει όνομα!

WATER FUN...Στον Ισθμό της Κορίνθου σας περιμένει το αγαπημένο μικρών και μεγάλων πάρκο νερού Water Fun σε μία έκταση 22,000 τμ.! Στις πισίνες του πάρκου θα απολαύσετε παιχνίδια, βουτιές, κολύμπι, χαλάρωση και διασκεδαστικές διαδρομές στις νεροτσουλήθρες και το Lazy River. Η κεντρική πισίνα, 670 τ.μ. οδηγεί στο wet & dry bar όπου μπορείτε να πιείτε το ποτό ή το αναψυκτικό σας χωρίς να εγκαταλείψετε τη δροσιά του νερού!

Τα 300 τ.μ. της παιδικής πισίνας είναι εξοπλισμένα με 2 νεροτσουλήθρες, μανιτάρια δροσιάς και άλλα παιχνίδια, αποτελώντας ένα μαγικό κόσμο για τα παιδιά!Στην κυκλική πισίνα τύπου Jacuzzi και στο Lazy River σε μία διασκεδαστική διαδρομή 80 μέτρων θα χαλαρώσετε κάνοντας τις βουτιές σας, πριν περάσετε στις δύο πισίνες 180 και 150 τ.μ., με τα παιχνίδια slides.

Aναμφισβήτητα οι νεροτσουλήθρες αποτελούν την πιο δυναμική μορφή διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο πάρκο. Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να ζήσουν την δική τους εμπειρία, επιλέγοντας τον τύπο που τους ταιριάζει:

  • Kamikaze slide 68 και 70 μέτρων: Ευθεία διαδρομή με πολλές εναλλαγές σε κλίση.
  • Black hole 110 μέτρων: Η Μαύρη Τρύπα είναι κλειστού τύπου με ελικοειδή διαδρομή.
  • Multi slide 37 μέτρων: Πολλαπλής χρήσης, ιδανική να την «κατεβείτε» πάνω σε σωσίβιο.
  • Open slide 90 μέτρων: Ανοικτού τύπου, με ξέφρενη ελικοειδή διαδρομή!
  • Waves: Για τους πιο τολμηρούς, μία extreme κατάβαση που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη.
  • 3 kids slides: Τρεις παιδικές νεροτσουλήθρες για τα μικρά παιδιά.

Στο Water Fun για την απόλυτη ασφάλειά σας, κάθε πισίνα εποπτεύεται από έμπειρους ναυαγοσώστες, έτοιμους να σας βοηθήσουν σε κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας και της ομαλής διεξαγωγής των δραστηριοτήτων του πάρκου.

Το πάρκο, είναι εξοπλισμένο με εστιατόριο, που είναι πάντα έτοιμο να καλύψει τις γαστρονομικές σας απαιτήσεις. Άλλωστε μετά από τόσες βουτιές θα πεινάσετε... Κάποιες από τις γεύσεις που θα απολαύσετε είναι: club sandwich, σουβλάκι χοιρινό και υπέροχες σαλάτες για όσους θέλουν κάτι πιο ελαφρύ. Παράλληλα, πολύ κοντά στον ίδιο χώρο λειτουργεί και mini market, στο οποίο μπορείτε να βρείτε διάφορα snacks, μπισκότα, παγωτά, αναψυκτικά, διάφορα αναμνηστικά και πολλά άλλα, wc και αποδυτήρια. Στο χώρο του Water Fun Park, λειτουργεί και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο για παν ενδεχόμενο, προκειμένου να νιώθετε ακόμα πιο ασφαλείς.

Σ' ένα υπέροχο περιβάλλον, συντροφιά με τα καλοκαιρινά ακούσματα που επιμελείται με ο DJ του Water Fun, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές, μαζί με τα παιδιά σας, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1