Μάντεψε Ποιος Θα Πεθάνει Απόψε: 12€ από 20€ για είσοδο στη μεγάλη θεατρική επιτυχία των Ρέππα & Παπαθανασίου, με ένα κορυφαίο καστ ηθοποιών (Κ.Δανδουλάκη, Θ. Καληώρας, Τ.Κωστής, Τ.Ευείδη. Π.Καναράκης, Ε.Κρίτα), στο θέατρο Κ.Δανδουλάκη!

12
Αξία
20
Έκπτωση
40%
Κέρδος
8
7549 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί AMΕΣΑ και εξαργυρωθεί έως τη λήξη των παραστάσεων (Κυριακή 03/04/2016)

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στη μεγάλη θεατρική επιτυχία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε" στο θέατρο "Κάτια Δανδουλάκη"

- Διάρκεια παράστασης: 120' με διάλειμμα

- Χωρητικότητα θεάτρου: 500 θέσεις

- Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

  • Τετάρτη 19:30
  • Πέμπτη και Παρασκευή 21.00
  • Σάββατο 18.00 & 21:00
  • Κυριακή 19:30

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση θέσεων επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου)

- Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals

- To θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο e-mail info@happydeals.gr

Mantepse Poios Tha Pethanei apopse

  • Αγίου Μελετίου 61
    Αθήνα

"Mάντεψε ποιός θα πεθάνει απόψε"

Η τεράστια επιτυχία των Ρέππα- Παπαθανασίου και πάλι κοντά σας!
...για όσους το είδαν ή για όσους θέλουν να το ξαναδούν...

 

Οι Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππας επιστρέφουν στο θέατρο Δανδουλάκη, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την τεράστια επιτυχία και του περσινού χειμώνα!

Διασκεύασαν και σκηνοθετούν μια μοναδική αστυνομική κωμωδία, ένα έργο του Ρομπέρ Τομά, που έγινε διεθνώς γνωστός από την επιτυχία "8 γυναίκες κατηγορούνται".

Το "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε" ανέβηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60 στο Παρίσι. Έκανε τεράστια επιτυχία και τράβηξε το ενδιαφέρον του Άλφρεντ Χίτσκοκ, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα του έργου για να το κάνει ταινία, η οποία δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Το έργο διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Τάσος Κωστής) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Θάνος Καληώρας). Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει. Της είναι τελείως άγνωστος. Αντίθετα ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού (Ελένη Κρίτα) η οποία τον αναγνωρίζει.

Ο γρίφος περιπλέκεται διαρκώς όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης του συζύγου (Παντελής Καναράκης) και μια ιδιόρρυθμη ρουμάνα νοσοκόμα (Τζόυς Ευείδη) σε ένα αστυνομικό μυστήριο που δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή του έργο με ένα φινάλε που αποκλείεται να μαντέψει και ο πιο έμπειρος θεατής αστυνομικών έργων.

Διασκευή-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας

Παίζουν:

  • Κάτια Δανδουλάκη
  • Θάνος Καληώρας
  • Τάσος Κωστής
  • Τζόϋς Ευείδη
  • Ελένη Κρίτα
  • Παντελής Καναράκης

 

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1