ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ στην Καλύτερη Τιμή που έγινε Ποτέ! 165€ για 4ήμερη απόδραση, με Αεροπορικά, Κεντρικό Ξενοδοχείο με Πρωινό, Μεταφορές & Φόρους πληρωμένους

από 165
0 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί έως 20/03/2017

- Η ακριβής ημερομηνία πρέπει να δηλωθεί αμέσως μετά την αγορά του κουπονιού, και τουλάχιστον 20 μέρες πριν την αναχώρηση (σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να υπάρξει μικρή επιβάρυνση)

Η προσφορά ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:

  • 3 Διανυκτερεύσεις σε KENTΡΙΚΟ ξενοδοχείο στην Παλιά Πόλη
  • Πρωινό καθημερινά
  • Αναχώρηση από Αθήνα στις 06:45 ή στις 10:05 (απευθείας πτήσεις)
  • Αναχώρηση από Κωνσταντινούπολη στις 16:00 ή στις 19:15 (απευθείας πτήσεις)
  • Μεταφορές με Shuttle Bus από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης κατά την άφιξη και αναχώρηση
  • Μία Βαλίτσα με βάρος έως 23 κιλά
  • Μία χειραποσκευή με βάρος έως 8 κιλά και μέγιστες διαστάσεις 55x40x20 & 1 μικρή τσάντα έως 35x20x20
  • Όλους τους φόρους των αεροδρομίων
  • ΦΠΑ

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε 4 διανυκτερεύσεις η τιμή διαμορφώνεται σε 225€/άτομο (αγοράζετε την ανάλογη επιλογή)

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε 5 διανυκτερεύσεις η τιμή διαμορφώνεται σε 280€/άτομο (αγοράζετε την ανάλογη επιλογή)

- Αγοράστε τόσα κουπόνια όσα θα είναι και τα άτομα που θα ταξιδέψουν

Minimum αριθμός αγορασμένων κουπόνιών: 2 (δηλαδή 2 άτομα)

Δεν υπάρχει υποχρέωση ερώτησης διαθεσιμότητας Ταξιδιού πριν την αγορά.

- Το πακέτο είναι εξασφαλισμένο με την αναγραφόμενη τιμή στις ημερομηνίες που επιθυμείτε (εξαίρεση το διάστημα 10-15/08 και 28-30/10)

- Με την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας ώστε να διευθετήσετε τις όποιες λεπτομέρειες (πχ. παραλαβή αεροπορικών & voucher ξενοδοχείου)

Αλλαγές ημερομηνιών επιτρέπονται μετά την αγορά (εφόσον υπάρχει έγκαιρη ειδοποίηση και κατόπιν διαθεσιμότητας)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αγορά του πακέτου ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό που διατηρείτε στο www.happydeals.gr (απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε κάνει εγγραφή)
  • Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"
  • Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά"
  • Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής

Δεν υπάρχουν παιδικές τιμές δεδομένου ότι όλα τα πακέτα είναι κοστολογημένα σε ειδικούς ναύλους χωρίς εκπτώσεις στα παιδιά. Παιδιά κάτω των 2 ετών πληρώνουν ένα πολύ μικρό ποσό στον αεροπορικό ναύλο χωρίς παροχή κρεβατιού

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ταξιδέψετε στην Ρώμη με ΜΟΝΟ 174€/άτομο πατήστε ΕΔΩ

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο, με ΜΟΝΟ 240€/άτομο, πατήστε ΕΔΩ

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ταξιδέψετε σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ευρώπης με από 280€/άτομο πατήστε ΕΔΩ

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με αγορά από το www.happydeals.gr

- Κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο δεν χρειάζεται να προσκομίσετε το κουπόνι σας, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ VOUCHER ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Κωνσταντινούπολη

  • Κωνσταντινούπολη
  • 210 6019958

"Κωνσταντινούπολη"

Το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη θα σας μαγέψει και θα σας γεμίσει με συναισθήματα και αρώματα που κρύβονται σε κάθε γωνιά της πόλης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει ονομαστεί η πόλη των Πόλεων. Ο Ναπολέοντας είπε ότι αν όλος ο κόσμος ήταν ένα κράτος τότε πρωτεύουσα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι η Κωνσταντινούπολη.

Η Κωνσταντινούπολη, διεθνώς γνωστή ως Ιστάνμπουλ είναι η μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι της Τουρκίας. Συνιστά ταυτόχρονα κύριο πολιτισμικό, οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο της χώρας. Με πληθυσμό περίπου 12 εκατομμύρια κατοίκων, αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις του κόσμου. Η σημερινή τοποθεσία της Κωνσταντινούπολης κείται επί της αρχαίας πόλης Βυζάντιο, που έλκει την ονομασία της από τον Βύζαντα των Μεγάρων, ιδρυτή της πόλης το 667 π.Χ.. Είναι κτισμένη στις δύο πλευρές του Κερατίου Κόλπου (τουρκ. Haliç) στη νότια είσοδο του στενού πορθμού του Βοσπόρου που με μήκος περίπου 35 χλμ. συνδέει τη Μαύρη Θάλασσα (τουρκ. Karadeniz) στο βορρά με τη θάλασσα του Μαρμαρά στο νότο. Αποτελεί κατά αυτό τον τρόπο τη μοναδική πόλη στον κόσμο που βρίσκεται σε δύο ηπείρους, την Ευρώπη (Ανατολική Θράκη) και την Ασία.

Η σύγχρονη πόλη χωρίζεται σε τρεις κύριες ζώνες που περιλαμβάνουν την παλαιά Κωνσταντινούπολη (τουρκ. Eminönü και Fatih), την περιοχή του Μπέηογλου (τουρκ. Beyoglu) με τη συνοικία του Γα- λατά και τον ομώνυμο πύργο, καθώς και το Σκούταρι (τουρκ. Üsküdar) μαζί με άλλα προάστια που βρίσκονται στην απέ- ναντι ασιατική πλευρά του Βοσπόρου. Στη μακραίωνη ιστορία της, υπήρξε πρωτεύουσα τριών διαδοχικών αυτοκρατοριών: της Ρωμαϊκής (324-395), Βυζαντινής (395-1453), και Οθωμανικής (1453-1922) με συνέπεια την ανάδειξη αλλά και τη γεφύρωση των τριών πολιτισμών σε μια σύμμεικτη σήμερα παρουσία. Ως πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, υπήρξε κέντρο του ελληνικού στοιχείου για περισσότερο από χίλια χρόνια. Κατά τη διάρκεια της Βυζαντινής περιόδου το ελληνικό στοιχείο ανθούσε υπό την προστασία της αυτοκρατορίας και η Κωνσταντινούπολη ήταν το κέντρο ανάπτυξής του. Μετά από την κατάληψη από τους Ρωμαίους της Αθήνας, ο ελληνισμός βρέθηκε μέσω διάνθισης αργότερα στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ιστορικές περιοχές της πόλης, με σημαντικά μνημεία, ανήκουν από το 1985 στον κατάλογο Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης ανήκουν η Αγία Σοφία, το ανάκτορο Τοπ Καπί και το τζαμί του Σουλεϊμάν, καθώς και το τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ («Μπλε τζαμί»). Στην πόλη εδρεύει επίσης το αρχαιότερο πανεπιστήμιο της Τουρκίας.

Αγία Σοφία: Ο ναός της Αγίας Σοφίας πρόκειται για ένα από τα κορυφαία σύμβολά της Ορθοδοξίας και ένα από σημαντικότερα μνημεία της σύγχρονης ιστορίας. Ο πρώτος ναός Θεμελιώθηκε από το Μεγάλο Κωνσταντίνο το 330 μ.Χ. και ολοκληρώθηκε μετά το θάνατο του αυτοκράτορα. Ο επιβλητικός ναός χτίστηκε στα χρόνια του αυτοκράτορα Ιουστινιανού (μεταξύ 532 και 537 μ.Χ.) ο οποίος σύμφωνα με το θρύλο αναφώνησε: «Νενίκηκά σε Σολομών» βλέπτωντας ότι η Αγία Σοφία ξεπερνούσε σε μέγεθος και κάλλος το Ναό του Σολομώντα.

Ο Βόσπορος: Ο Βόσπορος ενώνει τη Μαύρη Θάλασσα με τη Θάλασσα του Μαρμαρά αποτελώντας έτσι το όριο μεταξύ Ευρώπης και Ασίας. Το πέρασμα έχει μήκος 30 χιλιόμετρα ενώ κατά το μήκος και των δύο πλευρών του είναι χτισμένη η πόλη της Κωνσταντινούπολης. Δύο γέφυρες διασχίζουν το Βόσπορο με μήκος περίπου 1 χιλιόμετρο. Μαγευετείτε από την ομορφιά και το κάλλος του Βοσπόρου απολαμβάνοντας ένα καφέ ή το φαγητό σας στη γύρω περιοχή. Πάρτε ένα από τα καραβάκια που προσφέρουν ξενάγηση και θαυμάστε όλες τις μορφιές και τα αξιοθέατα.

Μεγάλο Παζάρι - Καπαλί Τσαρσί: Το Καπαλί Τσαρσί είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στεγασμένες αγορές του κόσμου. Άνοιξε το 1461 διαθέτει πάνω από 58 οδούς και 1.200 μαγαζιά. Καθημερινά πλήθος κόσμου το επισκέπτονται για να βρουν σουβενίρ, ναργιλέδες, χαλιά, κοσμήματα και πολλά πολλά ακόμη όμορφα πράγματα.

Μπλε Τζαμί: Το Μπλε Τζαμί χτίστηκε μεταξύ 1609 και 1616 προκειμένου να ξεπεράσει τη λαμπρότητα της Αγίας Σοφίας. Είναι γνωστό και με την ονομασία «Σουλταναχμέτ» ή αλλιώς το Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ Α’. Η ονομασία του οφείλεται στα μπλε πλακίδια Ιζνίκ που κοσμούν τους εσωτερικούς τοίχους. Πάνω από διακόσια παράθυρα με περίτεχνα σχέδια διαχέουν στον εσωτερικό χώρο το φυσικό φώς. Το πιο σημαντικό στοιχείο της εσωτερικής αρχιτεκτονικής είναι το μιχράμπ, δηλαδή η κόγχη προσευχής, φτιαγμένο από λεπτοδουλεμένο μάρμαρο, και με τους πλαϊνούς τοίχους σκεπασμένους από κεραμικά πλακίδια.

Πριγκηπόννησα: Τα Πριγκηπονήσια βρίσκονται στη θάλασσα του Μαρμαρά και είναι ένα σύμπλεγμα εννέα νησιών που βρίσκονται κοντά στην πόλη της Κωνσταντινούπολης. Η κίνηση μηχανοκίνητων οχημάτων έχει απαγορευθεί και οι μεταφορές γίνονται με άμαξες και ποδήλατα. Στα νησάκια αυτά υπήρχε μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές κοινότητες της πόλης. Για να φτάσετε στα νησιά, μπορείτε να πάρετε ένα φέρρυ από την ή την Ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1