ΠΑΡΙΣΙ στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Από 440€ για 4 μέρες με Αεροπορικά-Ξενοδοχείο-Φόρους

440
Αξία
520
Έκπτωση
15%
Κέρδος
80
707 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

- Η προσφορά αφορά ένα 4ήμερο στο Παρίσι που περιλαμβάνει:

  • 3 Διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο σε 2κλινο δωμάτιο
  • Απευθείας Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μία μικρή χειραποσκευή (40x20x25 π.χ. σακίδιο πλάτης) στην καμπίνα
  • Όλους τους φόρους των αεροδρομίων
  • Επίναυλος καυσίμων
  • ΦΠΑ

- Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι δεν αναφέρεται σαφώς ως περιλαμβανόμενο
  • Χειραποσκευή, μέχρι 10 κιλά (55x40x20), υπάρχει extra χρέωση
  • Δημοτικός φόρος διανυκτέρευσης 

- Δυνατότητα αλλαγής αριθμού διανυκτερεύσεων

- Όλες οι παραπάνω τιμές είναι ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

- Για έλεγχο διαθεσιμότητας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00) ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ

- Με την επιβεβαίωση της κράτησης θα αποστείλουμε στο e-mail σας τα αεροπορικά εισιτήρια (μέσω των οποίων θα κάνετε check in) και το voucher του ξενοδοχείου (θα το προσκομίσετε στο ξενοδοχείο την ημέρα άφιξης)

 

HappyTravel Παρίσι

  • Παρίσι
    Γαλλία
  • 210-6019958

Παρίσι

Το Παρίσι είναι μία από τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης, γνωστό και ως Πόλη του Φωτός (Ville Lumiére) από το 1828, οπότε και φωτίστηκαν οι κύριες λεωφόροι του με φανούς γκαζιού. Έγινε πρωτεύουσα των πρώτων Γάλλων βασιλέων από το 987 με την ονομασία «Parisii» και αριθμεί σήμερα πάνω από 13.000.000 κατοίκους.

Το Παρίσι είναι πραγματικά μία από τις λαμπρότερες  και μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου, τόσο σε μέγεθος όσο και σε αξίες πολιτισμού, αποτελώντας σημαντικό ιστορικό και πολιτιστικό «λίκνο» της Ευρώπης, που έχει ταυτίσει απόλυτα το όνομά της με τις… ανθρώπινες αισθήσεις.

Είναι η πόλη που μπορεί κάθε στιγμή να ικανοποιήσει το βλέμμα με τις λαμπερές εικόνες που προσφέρει. «Αν δείτε τον κόσμο σαν μια πυραμίδα, τότε σίγουρα στην κορυφή της πρέπει να τοποθετήσετε το Παρίσι», έγραψε ο Χεμινγουέι το 1930, όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά την πόλη, και δεν είχε άδικο…

Το κέντρο της πόλης και τα περίχωρα «συνθέτουν» μια διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό – από την πορεία προς τη Βαστίλη ή το γενικό ξεσηκωμό του 1802 μέχρι τους σημαντικούς ανθρώπους του Διαφωτισμού που εμπνεύστηκαν στις όχθες του Σηκουάνα, το Παρίσι είναι ρομαντικό και ταυτόχρονα σύγχρονο, κρύβοντας σε κάθε γωνιά του και μια έκπληξη για τους επισκέπτες του. Η καλύτερη εποχή για να το επισκεφθείτε είναι η άνοιξη, ενώ κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο η πόλη «πλημμυρίζει» από τουρίστες.

Και να θυμάστε: Στο Παρίσι πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να ανακαλύψετε τα μυστικά του και –κυρίως- για να νιώσετε την αύρα του… Και μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή!

Η γαλλική πρωτεύουσα αναδεικνύει με κάθε τρόπο όλα αυτά που άφησαν πίσω τους οι αιώνες και παράλληλα ανανεώνεται με γρήγορους ρυθμούς, υπαγορεύει νέες τάσεις, αγκαλιάζει καθετί καινούργιο και πρωτοποριακό και εντυπωσιάζει πάντα με τα πολλά της πρόσωπα: το κλασικό Παρίσι, το σύγχρονο Παρίσι, το μποέμικο Παρίσι… με τα ιστορικά μνημεία, τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, το άρωμα των φημισμένων γαλλικών κρασιών, τις λαμπερές βιτρίνες, τα design ξενοδοχεία, την έντονη νυχτερινή ζωή… Η μεγαλούπολη αυτή είναι δυναμική, απλώνεται παντού σαν ένας ζωντανός οργανισμός που έχει συνεχείς αναζητήσεις, δηλώνει ξεκάθαρα το εκλεκτικό της στυλ και προσκαλεί τους επισκέπτες να αναμειχθούν σε ό,τι συμβαίνει εκεί και να μοιραστούν μαζί της το παλιό και το καινούργιο της πρόσωπο.

Το Παρίσι είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που χτίστηκε για να είναι πρωτεύουσα, σε αντίθεση με το Βερολίνο ή το Λονδίνο (και τόσες άλλες) που δημιουργήθηκαν από τη συνένωση παρακείμενων χωριών, αποτελώντας στη συνέχεια το κέντρο της χώρας. Το σημερινό Παρίσι σχεδιάστηκε μετά τη Γαλλική Επανάσταση σε ελλειψοειδές σχήμα, αγνοώντας ό,τι προϋπήρχε, μια πόλη σχετικά μικρή που είναι πολύ εύκολο κάποιος να τη γνωρίσει με τα πόδια. Ο Σηκουάνας είναι το κύριο σημείο αναφοράς για την πόλη και χωρίζει τα 20 διαμερίσματα που την αποτελούν σε δύο βασικές περιοχές: Τη δεξιά στη βόρεια πλευρά και την αριστερή στη νότια πλευρά του ποταμού. Η ανατολική πλευρά του Παρισιού συνδέεται με την παλιά πόλη και η δυτική με την ιστορία της πόλης από το 19ο αιώνα και μετά, ενώ το κάθε διαμέρισμα έχει την ιδιαιτερότητά του και τη χαρακτηριστική του ατμόσφαιρα.

Το Παρίσι προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο που έρχονται να θαυμάσουν τα μνημεία, την αρχιτεκτονική της πόλης, τα μουσεία (144 στο σύνολο) αλλά και να ζήσουν για λίγο τον αισθησιασμό και το ρομαντισμό που αποπνέει αυτή η πόλη. Όπου κι αν περπατήσετε, σε όποιο σημείο και αν στρέψετε το βλέμμα το Παρίσι ικανοποιεί με τις λαμπερές εικόνες του και θριαμβεύει μέσα στο άρωμα των φημισμένων κρασιών του, στις γκουρμέ γεύσεις των εστιατορίων του, στις θαυμαστές βιτρίνες υψηλής ραπτικής, στις μελωδίες των πλανόδιων μουσικών αλλά και στα πορτρέτα των ρομαντικών ζωγράφων, ακόμη στα ιδιαίτερα παρφούμ αλλά και στους ήχους που ξεχύνονται από τα διάσημα καμπαρέ ανανεώνοντας τη γοητεία του ξανά και ξανά.

Γραφική αλλά και σύγχρονη, ρομαντική αλλά και «προχωρημένη», το Παρίσι είναι μια πόλη που τα συνδυάζει όλα, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η παριζιάνικη ατμόσφαιρα που βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες… ζει και βασιλεύει στη γαλλική πρωτεύουσα! Το Παρίσι αγαπήθηκε όσο καμία άλλη πόλη στον κόσμο από διασήμους και μη και δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι πολλοί είναι αυτοί που «ερωτεύτηκαν» αυτή τη μυστηριώδη και μυστηριακή ταυτόχρονα πόλη. Ο Μάρλον Μπράντο «χόρεψε» εδώ το τελευταίο ταγκό, ο Σαλβαντόρ Νταλί αλλά και ο Πικάσο πέρασαν αρκετά χρόνια της ζωής τους στην πόλη, ο Τρότσκι, ο Λένιν αλλά και ο δικός μας Ελευθέριος Βενιζέλος συχνά απολάμβαναν τον καφέ τους σε διάσημα καφενεία του Παρισιού…

Οι Παριζιάνοι απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα μεγάλων οδικών αρτηριών, ενώ ως πεζός μπορεί ο καθένας να καταλάβει το σεβασμό που η πόλη αυτή επιδεικνύει στους πολίτες της, και όχι μόνο! Μεγαλόπρεπα κτίρια του περασμένου αιώνα αλλά και μοντέρνες κατασκευές, μικρές γειτονιές με μόνιμες λαϊκές αγορές αλλά και πολυδαίδαλες συνοικίες, 641 πλατείες, πάρκα και άλση, ένα από τα καλύτερα συστήματα επίγειας και υπόγειας κυκλοφορίας με μεγάλες λεωφόρους και πολλά γκαράζ και ένα από τα εξυπηρετικότερα Μετρό στον κόσμο, συνθέτουν μια άριστη οικιστική οργάνωση για τους ντόπιους και τους τουρίστες.

Το Παρίσι «μαγεύει» όποιον το επισκέπτεται πρωτίστως με τον αέρα του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ένας πανέξυπνος επιχειρηματίας τον έκλεισε σε μικρά μεταλλικά κουτιά, τα οποία θα βρείτε σε πολλά τουριστικά μαγαζιά της πόλης. Στη συνέχεια θα εκπλαγείτε από τα αρώματά του. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μυρωδιές «πολυκαιρισμένες» μέσα σε ρομαντικά μπιστρό αλλά και εκλεπτυσμένα αρώματα σε σύγχρονα εστιατόρια δημιουργούν ένα θαυμαστό συνονθύλευμα, που θα το κουβαλήσετε μαζί σας έτσι αυτούσιο, ως εικόνα μαγική στο μυαλό σας, ή θα το κλείσετε σε ένα περίτεχνο κρυστάλλινο μπουκάλι!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα
  • VIVA Wallet
  • PayPal (με επιβάρυνση 4% επί της συνολικής αξίας)
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (μέσω Γκισέ / ΑΤΜ / Web-Βanking)
  • Μετρητά (στα γραφεία του Happydeals: Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή)
  • Αντικαταβολή με επιβάρυνση 4€. (Ισχύει μόνο για προιόντα)

Kατά τη διαδικασία αγοράς μέσω Paypal ή Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας θα μεταβείτε στο περιβάλλον της Paypal ή της Winbank αντίστοιχα. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής μην ξεχάσετε να επιστρέψετε στο περιβάλλον του www.happydeals.gr (η επιστροφή γίνεται αυτόματα)

Για να αγοράσετε κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

A. Καταθέστε το ποσό που αναλογεί στις αγορές σας σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (μέσω Web Banking ή στο ταμείο της τράπεζας):

EΘΝΙΚΗ:

  • Αρ. Λογ: 666/470058-92
  • IBAN: GR35 0110 6660 0000 6664 7005 892
  • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

  • Αρ. Λογ: 5009-051993-387
  • IBAN: GR62 0172 0090 0050 0905 1993 387
  • Αρ. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

EUROBANK:

  • Αρ. Λογ: 0026.0234.41.0201093538
  • IBAN: GR88 0260 2340 0004 1020 1093 538
  • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ

VIVA:

  • Αρ. Λογ: 0000892997204243
  • IBAN: GR76 7010 0000 0008 9299 7204 243
  • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ

VIVA WALLET:

  • ID: 892997204243
  • ΑΦΜ: EL997606371

Β. Στο καταθετήριο ως αιτιολογία σημειώστε το order ID της επιθυμητής προσφοράς ή το email εγγραφής σας στο www.happydeals.gr

Γ. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης αποστείλετε το σχετικό αποδεικτικό στο info@happydeals.gr ή καλέστε μας στο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 εως 18:00 και Σάββατο 09:00 έως 17:00)

Δ. Όταν επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας (συνήθως μετά από ελάχιστες ώρες) θα πιστώσουμε το κουπόνι (ή τα κουπόνια) στο λογαριασμό σας, και θα σας στείλουμε e-mail που θα ενημερώνει για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1