Απόκρυψη

Πως λειτουργεί

Συνεργαζόμαστε με διάφορες επιχειρήσεις σε ολη την Ελλάδα και εκμεταλλευόμενοι την πελατειακή μας βάση εξασφαλίζουμε για τα μέλη μας οικονομικές και ποιοτικές "happy" προσφορές.

Προσφέρουμε διασκέδαση για όλους, ακόμα και γι’αυτούς που δύσκολα βγαίνουν από το σπίτι τους.

Η διαδικασία αγοράς είναι απλή:

  1. Kάνετε Είσοδο στο λογαριασμό που διατηρείτε στο www.happydeals.gr (απαραίτητη προυπόθεση να έχετε κάνει δωρεάν εγγραφή)

  2. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις "happy" προσφορές μας πρέπει να βιαστείτε να την αγοράσετε, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Aγόρασέ το"

  3. Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "Επιβεβαίωση"

  4. Επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής (Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή, Παραλαβή από τα Γραφεία μας, Paypal) και πατήστε το κουμπί "Επιβεβαίωση

  5. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών

  6. Εκτυπώστε & προσκομίστε το κουπόνι στην επιχείρηση (κλείνετε ραντεβού εάν απαιτείται καλώντας στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας)

  7. ......Καλή Διασκέδαση

Eννοείται ότι μπορείτε να κάνετε δώρο το κουπόνι αποστέλλοντας το σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αρκεί να έχετε δηλώσει το όνομα και το email του όταν πραγματοποιείται η αγορά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr