Απόκρυψη

7,5€ από 16€ για συμμετοχή σε Ζωντανό Παιχνίδι Απόδρασης, σε ένα από τα ολοκαίνουργια δωμάτια του ''ELUDE Adventure Rooms'' στο Περιστέρι

Αξία
16
Έκπτωση
53%
Κέρδος
8.5

Η προσφορά λήγει σε:

440 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

“Ακόμα κι αν το σώμα μου δε βρει τη σωτηρία, ο νους μου έχει τον τρόπο να ξεφύγει” Peter Halar

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΑΜΕΣΑ και χρησιμοποιηθεί έως 30/04/2017

- Η προσφορά ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει συμμετοχή σε Ομαδικό Παιχνίδι Απόδρασης στα Δωμάτια του "ELUDE Adventure Rooms" (με ελεύθερη επιλογή δωματίου)

- Ελάχιστος αριθμός ατόμων/ομάδα:  2 άτομα (καθημερινές) - 4 άτομα (Σάββατο & Κυριακή) 

- Mέγιστος αριθμός ατόμων/ομάδα: 6 άτομα

- Διάρκεια παιχνιδιού: 60’ 

- Επιλογή δωματίου από:
  • The Cave
  • Levithas Street

- Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 17.00 - 00.00
  • Σάββατο - Κυριακή 12.30 - 00.00
  • Τετάρτη: Κλειστά

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο τηλέφωνο (που θα βρείτε στο κουπόνι σας)

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου)

- Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 16:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ραβινέ 14
Περιστέρι
Περιοχές
Ραφινέ 14, Περιστέρι (Μετρό Ανθούπολη)
"Elude"
Adventure Rooms

 

“Ακόμα κι αν το σώμα μου δε βρει τη σωτηρία, ο νους μου έχει τον τρόπο να ξεφύγει” Peter Halar

Έρχεται μια στιγμή που η μανία ενός ανθρώπου από δημιουργική μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Καταργώντας όλους τους κανόνες βρίσκεσαι ξαφνικά σε ακραίες καταστάσεις που μαρτυρούν τα λάθη του παρελθόντος και ταυτόχρονα υποκρύπτουν την ελπίδα του μέλλοντος. Αχνή βοή απ’ τα βάθη ξεχασμένων μύθων ξυπνά την αλήθεια και θυμίζει ότι όλα γύρω μας είναι τα λόγια ενός ποιητή, βασανισμένου και κουρασμένου από τα ταξίδια του. Από το όνειρό του ξεπηδούν μνήμες ξεχασμένες, σκονισμένες σκέψεις για έναν άλλο κόσμο, ζωντανό, επικίνδυνο, αιώνες πίσω. Εποχή διωγμού, πολέμου, λεηλασιών και σκλαβιάς.

Αστυπάλαια 1537 μ.Χ.

Ο Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα ενώνει τον πειρατικό με τον οθωμανικό στόλο και καταλαμβάνει για λογαριασμό του Σουλτάνου Σουλεϊμάν Α’ τα ελληνικά νησιά που ως τότε ήταν βενετοκρατούμενα μεταξύ των οποίων και την Αστυπάλαια.

Στο νησί παραχωρούνται προνόμια και επιτρέπεται να αυτοδιοικείται από το συμβούλιο των Γερόντων. Οι κάτοικοι καλλιεργούν τη γη και ζουν απλοϊκά χωρίς πολλά προβλήματα. Την ηρεμία τους όμως αυτή ήρθαν να διαταράξουν οι πειρατές, που αναγκάζουν πολλούς από τους κατοίκους να εγκαταλείψουν το νησί και πολλούς άλλους τους σκλαβώνουν.

Ο Σαγίντ Μουραντί, ποιητής και πειρατής στο πλευρό του Μπαρμπαρόσα έζησε μαζί του πολλές επιδρομές, πολλές μάχες και πολλές νίκες άλλα η χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο νησί τον φοβίζει και αποφασίζει να φύγει από αυτό κλέβοντας από τον θησαυρό του Μπαρμπαρόσα τα πολυτιμότερα αντικείμενα και παίρνοντας τα μαζί του σε άγνωστο μέρος.

Λέβιθα 2001 μ.Χ.

Το πάθος του εξερευνητή Peter Halar για την σπηλαιολογία μετά από δεκαετίες ερευνών τον οδηγεί στην μυθική σπηλιά του Λέβιθα. Το Λέβιθα είναι ένα νησί του Αιγαίου που βρίσκεται στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Δωδεκανήσων και Κυκλάδων. Απέχει 8 ναυτικά μίλια από την Αμοργό και 6 ναυτικά μίλια από την Κίναρο. Είναι σχεδόν ακατοίκητο. Εκεί λέγεται ότι έκρυψε τον θησαυρό του ο Σαγίντ Μουραντί σε μία άγνωστη σπηλιά. Χρόνια προσπαθούσε να αποκαλύψει τα μυστικά της σπηλιάς και τα είχε σχεδόν καταφέρει βρίσκοντας διάφορα πολύτιμα αντικείμενα. Μια μέρα όμως χάθηκε και δεν επέστρεψε στο σπίτι του. Έτσι δημιουργήθηκε ένα μυστήριο για την εξαφάνισή του αλλά και για τα πολύτιμα αντικείμενα που παραμένουν χαμένα στη μυστική σπηλιά

Tα Δωμάτια

The Cave

Φοβισμένος ο Σαγίντ Μουραντί έκλεψε τα πολυτιμότερα αντικείμενα του Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα και έφυγε κρυφά από την Αστυπάλαια. Η κατάσταση που δημιούργησαν οι πειρατές στο νησί ήταν χαοτική. Ο Σαγίντ δεν μπορούσε πια να εμπιστευτεί ούτε το σινάφι του και φοβόταν όχι μόνο για το μερτικό του αλλά και για την ίδια του τη ζωή.

Η ανακάλυψη του εξερευνητή Peter Halar ότι ο Μουραντί βρήκε καταφύγιο στο νησί Λέβιθα και ότι έκρυψε τον θησαυρό του σε μια σπηλιά έξω από τον μοναδικό οικισμό του νησιού τον χαροποίησε ιδιαίτερα και αφιέρωσε την ζωή του για να βρει αυτόν τον θησαυρό. Ο πολυμήχανος και ευφυής πειρατής φρόντισε να εμποδίσει όποιον θελήσει να ακουμπήσει τον πολύτιμο θησαυρό του. Φήμες λένε ότι αυτή ήταν και η αιτία της εξαφάνισης του εξερευνητή Halar η οποία μαθεύτηκε σε όλο τον κόσμο και από τότε προσελκύει επίδοξους εξερευνητές που έχουν σκοπό να βγάλουν στην επιφάνεια τον μυθικό θησαυρό του Μουραντί.

Levitha Street

Παθιασμένος ο εξερευνητής Peter Halar έβαλε σκοπό της ζωής του να ανακαλύψει τον θησαυρό του πειρατή Σαγίντ Μουραντί. Το πάθος του ήταν τόσο μεγάλο με αποτέλεσμα να αποφασίσει να γίνει έναν από του λίγους μόνιμους κάτοικους του νησιού Λέβιθα στο οποίο οδηγήθηκε ο εξερευνητής μετά από δεκαετίες ερευνών για την ζωή και το τέλος τους πειρατή Μουραντί. Το αποκορύφωμα των ερευνών ήταν η αποκάλυψη της ακριβούς τοποθεσίας της σπηλιάς έξω από τον οικισμό του νησιού, στην οποία ο Μουραντί έκρυψε τον θησαυρό του που αποτελείται από πολλά πολύτιμα αντικείμενα. Μετά την εξαφάνιση του εξερευνητή οι λιγοστοί κάτοικοι του νησιού άρχισαν να μιλάνε για μια άγνωστη κατάρα η οποία εμφανίστηκε μετά το άνοιγμα της, κρυφής μέχρι τότε σπηλιάς.

Τι ανακάλυψε ο εξερευνητής στην σπηλιά και ποια η αιτία εμφάνισης της κατάρας στο νησί;

Ήταν η κατάρα ο λόγος της εξαφάνισης του εξερευνητή Halar;

Ερωτήματα που προκαλούν κάθε εξερευνητή για να δώσει απαντήσεις.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι κάτοικοι του νησιού απαιτούν την λύτρωση τους από την κατάρα και κοιτούν με τρόμο το ακατοίκητο σπίτι του εξερευνητή Peter Halar.

Κοντινά Deals