Απόκρυψη

Από 9,7€ για πλήρη Αντιχαρακτική Προστασία 9H σε Smartphones & Tablets, με Γραπτή Εγγύηση, από την Paintbull Protec στην Καλλιθέα. Δυνατότητα εφαρμογής της υπηρεσίας στο χώρο σας!

από 9.7
Αγόρασέ το
Αξία
15
Έκπτωση
35%
Κέρδος
5.3
22 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Στόχος της Paintbull Protec είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας προστασίας στις οθόνες των κινητών, χωρίς να χάνεται η αυθεντικότητα της συσκευής, χωρίς συμβιβασμούς στην χρήση και δύσχρηστα καλύμματα.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και 29.02.2020

- Η προσφορά αφορά 1 εφαρμογή προστασίας 9Η σε Smartphones & Tablets με ειδικό πρωτοποριακό προιόν Νανοτεχνολογίας, επιλογή από:

  • 9,7€ από 15€ για συσκευές μέχρι 5,2 ίντσες
  • 14,20€ από 22€ για συσκευές από 5,2 μέχρι 7 ίντσες
  • 17,50€ από 26€ για συσκευές από 7,1 μέχρι 10,1 ίντσες

- Η εφαρμογή προστασίας γίνεται μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό και περιλαμβάνει:

  • Αντιχαρακτική προστασία με σκληρότητα 9H
  • Επιπλέον μηχανική αντοχή σε καταπόνηση της οθόνης έως και 9 φορές
  • Αύξηση της ευαισθησίας της οθόνης που σε πολλά κινητά η χρήση του κινητού μπορεί να προγματοποιείται και με γάντια
  • Υδροφοβική προστασία 
  • Πλήρης αντοχή στην έκθεση στον ήλιο και την θερμότητα λόγω του φιλτραρίσματος της UV ακτινοβολίας κατά 99%
  • Antifiger Print προστασία που εξασφαλίζει την πάντα καθαρή οθόνη με ένα απλό σκούπισμα
  • Tέλεια αίσθηση κατά την χρήση της οθόνης σαν βελούδινο γυαλί

- Για να δείτε ένα VIDEO με την παρουσίαση του προιόντος στην τηλεόραση πατήστε ΕΔΩ

- H εφαρμογή μπορεί να γίνει μόνο στο παρακάτω καταστήμα της Paintbull Protec: Παναγή Τσαλδάρη 123 Καλλιθέα

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε η εφαρμογή της υπηρεσίας να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας εντός λεκανοπεδίου Αττικής (από Σταυρό Αγίας Παρασκευής έως Πειραιά και από Χαϊδάρι έως Ηλιούπολη) , υπάρχει επιβάρυνση 5,5€ η οποία καταβάλλεται απευθείας στον ειδικό που θα σας επισκεφτεί

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου)

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας 

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals
 
- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού
 
 - Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ουράνη 2
Αθήνα

"Paintbull Protec"

 

Η PAINTBULLPROTEC είναι η εταιρεία του ομίλου PAINTBULL που εξειδικεύεται σε μοναδικά προϊόντα ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ που εφαρμόζονται στην καθημερινή μας δραστηριότητα τόσο την Επαγγελματική όσο και την Ιδιωτική και δίνουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας μας.

Tο μέλημα μας όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μας στην Ελληνική Αγορά ήταν να προστατεύουμε και να επισκευάζουμε τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες των πελατών μας.

Τώρα πλέον σας προσφέρουμε  για τα SMART PHONE και τα TABLET σας την μόνη υγρή ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που ΕΓΓΥΑΤΑΙ ότι η συσκευή σας δεν θα γραντζουνιστεί στην καθημερινή της χρήση και αν το κάνει εμείς θα σας αντικαταστήσουμε την οθόνη της.

Για τους απαιτητικούς λοιπόν που θέλουν να κρατούν την συσκευή τους όπως ακριβώς την φτιάχνει το εργαστάσιο χωρίς τις εκνευριστικές μεμβράνες και ταυτόχρονα να προστατεύονται στο έπακρο PAINTBULL 9H η απάντηση.ο μέλημα μας όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μας στην Ελληνική Αγορά ήταν να προστατεύουμε και να επισκευάζουμε τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες των πελατών μας .

Τώρα πλέον σας προσφέρουμε  για τα SMART PHONE και τα TABLET σας την μόνη υγρή ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που ΕΓΓΥΑΤΑΙ ότι η συσκευή σας δεν θα γραντζουνιστεί στην καθημερινή της χρήση και αν το κάνει εμείς θα σας αντικαταστήσουμε την οθόνη της.

Για τους απαιτητικούς λοιπόν που θέλουν να κρατούν την συσκευή τους όπως ακριβώς την φτιάχνει το εργαστάσιο χωρίς τις εκνευριστικές μεμβράνες και ταυτόχρονα να προστατεύονται στο έπακρο PAINTBULL 9H η απάντηση.

Κοντινά Deals