95€ για πλήρες Check Up (Αιματολογικός Έλεγχος, Triplex Kαρδιάς, Yπέρηχος άνω/κάτω κοιλίας, Hλεκτροκαρδιογράφημα, Kλινική Eξέταση) στο Πράξις Υγείας στο Χαλάνδρι

από 95
Αξία
190
Έκπτωση
50%
Κέρδος
95
251 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Διαθέσιμες Επιλογές:

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30.04.2024

- H προσφορά περιλαμβάνει:

  • Bασικό αιματολογικό έλεγχο 20 εξετάσεων (Γενική Αίματος, Λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια, αιματοκρίτη, αιμοσφαιρίνη, MCV,MCH, MCHC, γενική ούρων,ΤΚΕ, σάκχαρο, ουρία, ουρικό οξύ, κρεατινίνη, τριγλυκερίδια, χοληστερίνη ολική, χοληστερίνη LDL, χοληστερίνη HDL, SGOT, SGPT, γ-GT, κάλιο, νάτριο, σίδηρος, φερριτίνη)
  • Tρίπλεξ καρδιάς
  • Hλεκτροκαρδιογράφημα
  • Yπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας
  • Kλινική εξέταση από τον ιατρό

- Για την απόκτηση της προσφοράς ΔΕΝ απαιτείται παραπεμπτικό εξετάσεων από Ιατρό

- Τι είναι η κάθε εξέταση αναλυτικά και γιατί πρέπει να τις κάνουμε;

Οι εξετάσεις αίματος και ούρων ή άλλων υγρών του σώματος είναι μια εργαστηριακή εξέταση που πραγματοποιείται σε αίμα που έχει προηγουμένως απομονωθεί από μια φλέβα στο αντιβράχιο με τη χρήση μιας βελόνας. Έχει σαν σκοπό την μέτρηση ουσιών και βιοχημικών παραγόντων, με σκοπό τη διάγνωση ασθενειών και πρόληψη αυτών.Καθώς επίσης οι υπέρηχοι της καρδίας και άνω/κάτω κοιλίας, αποδεικνύουν έαν υπάρχει κάποια πάθηση ή ανωμαλία στα  βασικότερα όργανα του σώματος.

Γενική Αίματος: (Λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια, αιματοκρίτη, αιμοσφαιρίνη, MCV,MCH, MCHC). : Σε αυτήν μελετούνται τόσο ποσοτικά όσο και μορφολογικά όλα τα  κύτταρα του αίματος, από όπου εμφανίζονται ενδείξεις για τις περισσότερες ασθένειες.

Γενική Ούρων: Αποτελεί βασικό ρόλο για την διάγνωση παθήσεων στο ουροποιητικό σύστημα, στο ήπαρ κ.α. Επίσης αποτελεί τον πιο συχνή

ΤΚΕ: Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών, πρόκειται για την ταχύτητα με την οποία ''καθιζάνουν'' τα ερυθρά αιμοσφαίρια

Σάκχαρο: Προσδιορίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα καθώς και την διάγνωση για σακχαρώδη διαβήτη

Ουρία, Ουρικό οξύ και κρεατινίνη: εξετάσεις όπου φαίνεται η νεφρική σας λειτουργία

Τριγλυκερίδια: είναι οργανική χημική ένωση με λιπαρά οξέα όπου αναδεικνύονται στα ποσοστά στο αίμα

Χοληστερίνη ολική, Χοληστερίνη HDL,LDL: Η Χοληστερόλη είναι μια στερόλη. Είναι μία από τις τρεις μεγάλες κατηγορίεςπου όλα τα ζωικά κύτταρα χρησιμοποιούν για την κατασκευή των μεμβρανών τους και συνεπώς παράγεται από όλα τα ζωικά κύτταρα. Είναι επίσης ο πρόδρομος των στεροειδών ορμονών, των χολικών οξέων και της βιταμίνης D

SGOT, SGPT: (Τρανσαμινάσες) είναι ένζυμα μεταφοράς αμινομάδων. Η οξαλοξεική τρανσαμινάση (SGOT) υπάρχει σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο μυοκάρδιο και σε μικρότερες στο ήπαρ και στους μύες. Η πυροσταφυλική τρανσαμινάση (SGPT) βρίσκεται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις στο συκώτι. Μαζί με τη SGOT αποτελούν ευαίσθητους δείκτες ηπατοκυτταρικής βλάβης.

γ-GT: εντοπίζεται κυρίως σε νεφρούς ήπαρ και σπλήνα, είναι ένδειξη σε πολλές παθήσεις του οργανισμού

Κάλιο: είναι μεταλλικό στοιχείο σημαντικό στον οργανισμό για την ρύθμιση αρτηριακής πίεσης,στη λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος, στην εμφάνιση οστεοπόρωσης και την πρόληψη εγκεφαλικών επεισοδίων

Νάτριο: είναι χημικό στοιχείο ,σε αντίθετη σχέση με το κάλιο , όπου είναι πολύ σημαντικό για την οξεοβασική ισορροπία και τη νευρομυϊκή λειτουργία.

Σίδηρος: θεωρείται απαραίτητο ανόργανο στοιχείο για όλους τους οργανισμούς, καθώς έχει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό και είναι απαραίτητα προσθετική ομάδα για εκατοντάδες ένζυμα και πρωτεΐνες όπως οι πρωτεΐνες που μεταφέρουν οξυγόνο

Φερριτίνη: Η φερριτίνη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο εσωτερικό των κυττάρων. Ο ρόλος της είναι να αποθηκεύει το σίδηρο ώστε ο οργανισμός μας να μπορεί να τον αξιοποιήσει μακροπρόθεσμα.

Τρίπλεξ καρδίας: Δίνει τη δυνατότητα στους γιατρούς να βλέπουν κατευθείαν την καρδιά χωρίς να τρυπούν το δέρμα με υπερήχους υψηλής ευκρίνειας, καθώς φαίνεται η ανατομία της καρδίας και το πόσο καλά λειτουργεί.Πολύ σημαντική εξέταση για τον πλήρη και ακριβή έλεχγο της καρδιάς

Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ): είναι μια εξέταση που καταγράφει το ρυθμό και την ηλεκτρική δραστηριότητα του συστήματος της καρδιάς. Αυτή η ηλεκτρική δραστηριότητα είναι που κάνει την καρδιά να συσπάται, επομένως καταμετρώντας την μπορούν να προσδιοριστούν προβλήματα που ενδέχεται να έχει η καρδιά σας ως προς το ρυθμό ή τη συχνότητα του παλμού.

Υπέρηχος Άνω και Κάτω Κοιλίας: ελέγχονται με υπερήχους υψηλής ευκρίνειας τα εξής μέλη: ήπαρ, σπλήνα, νεφρά, χοληδόψο κύστη, πάγκρεας, έντερα, οπισθοπεριτοναικό χώρο, τοιχώματα κοιλίας και προστάτη(για άνδρες) και μήτρα, ωοθήκες (για γυναίκες)

Κλινική εξέταση από ιατρό: η κλινική εξέταση από τον ιατρό για τις παραπάνω διαγνωστικές και αιματολογικές εξετάσεις, έρχεται να ολοκληρώσει το πακέτο, αφού είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την διλαγνωση και την θεραπέια του ασθενή.

- Διεύθυνση Ιατρικού Κέντρου: Χαλάνδρι: Παλαιολόγου 83

- Με την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας ώστε να κλείσετε ραντεβού 

- Τo ιατρικό κέντρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 10:00 - 18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Happydeals Health

  • Αθήνα
  • 210-6019958
Happydeals Health
Προνομιακά πακέτα ιατρικών προσφορών για όλους

 

Με την εγγύηση και τη σφραγίδα του Happydeals, του Νο1 Site προσφορών της πόλης!

To Happydeas πρωτοπορεί και πάλι δημιουργώντας την Ηappydeals Health, τη νέα υπηρεσία Υγείας που προσφέρει στα χιλιάδες μέλη του Happydeals ασυναγώνιστες προσφορές ΚΑΙ στην υγεία.

Βασική προτεραιότητα της Happydeals Health είναι η παροχή άρτιων υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψη την κάλυψη των καθημερινών αναγκών υγείας των συμπολιτών μας.

Για το λόγο αυτό έχουμε συνάψει συνεργασία με τα καλύτερα κέντρα σε όλη την Ελλάδα και τους πιο έμπειρους & καταξιωμένους παρόχους υγείας όλων των κλάδων και ειδικοτήτων.

Μέσω τον πιο ανταγωνιστικών προσφορών της αγοράς δίνεται στον καθένα η δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες και προγράμματα, που καλύπτουν κάθε επίπεδο αναγκών, αξιοποιώντας τις συνεχώς αυξανόμενες δυνατότητες του Διαδικτύου.

Η Happydeals Health λειτουργεί με άξονα τον σεβασμο στον άνθρωπο και την υγεία του.

Γιατί η Υγεία μας...είναι και θα είναι Πάντα Πολύτιμη!!!

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα
  • VIVA Wallet
  • PayPal (με επιβάρυνση 4% επί της συνολικής αξίας)
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (μέσω Γκισέ / ΑΤΜ / Web-Βanking)
  • Μετρητά (στα γραφεία του Happydeals: Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή)
  • Αντικαταβολή με επιβάρυνση 4€. (Ισχύει μόνο για προιόντα)

Kατά τη διαδικασία αγοράς μέσω Paypal ή Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας θα μεταβείτε στο περιβάλλον της Paypal ή της Winbank αντίστοιχα. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής μην ξεχάσετε να επιστρέψετε στο περιβάλλον του www.happydeals.gr (η επιστροφή γίνεται αυτόματα)

Για να αγοράσετε κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

A. Καταθέστε το ποσό που αναλογεί στις αγορές σας σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (μέσω Web Banking ή στο ταμείο της τράπεζας):

EΘΝΙΚΗ:

  • Αρ. Λογ: 666/470058-92
  • IBAN: GR35 0110 6660 0000 6664 7005 892
  • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

  • Αρ. Λογ: 5009-051993-387
  • IBAN: GR62 0172 0090 0050 0905 1993 387
  • Αρ. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

EUROBANK:

  • Αρ. Λογ: 0026.0234.41.0201093538
  • IBAN: GR88 0260 2340 0004 1020 1093 538
  • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ

VIVA:

  • Αρ. Λογ: 0000892997204243
  • IBAN: GR76 7010 0000 0008 9299 7204 243
  • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ

VIVA WALLET:

  • ID: 892997204243
  • ΑΦΜ: EL997606371

Β. Στο καταθετήριο ως αιτιολογία σημειώστε το order ID της επιθυμητής προσφοράς ή το email εγγραφής σας στο www.happydeals.gr

Γ. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης αποστείλετε το σχετικό αποδεικτικό στο info@happydeals.gr ή καλέστε μας στο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 εως 18:00 και Σάββατο 09:00 έως 17:00)

Δ. Όταν επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας (συνήθως μετά από ελάχιστες ώρες) θα πιστώσουμε το κουπόνι (ή τα κουπόνια) στο λογαριασμό σας, και θα σας στείλουμε e-mail που θα ενημερώνει για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε "Έγγραφή" στο happydeals πατώντας ΕΔΩ

2. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή αγνοήστε το βήμα 1 και απλά κάντε "Είσοδο"

3. Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"

4. Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά"

5. Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής (Paypal, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή, Πληρωμή στα γραφεία μας)

6. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών

Eννοείται ότι μπορείτε να κάνετε δώρο το κουπόνι αποστέλλοντας το σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αρκεί να έχετε δηλώσει το όνομα και το email του όταν πραγματοποιείται η αγορά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00–18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1