Απόκρυψη

15€ από 30€ για την Security Card (Κάρτα Προστασίας Ανέπαφων Συναλλαγών), που προστατεύει γρήγορα και εύκολα τις κάρτες σας από επίδοξους κλέφτες. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Αποκλειστικά από το Happydeals!

από 15
Αγόρασέ το
Αξία
30
Έκπτωση
50%
Κέρδος
15

Η προσφορά λήγει σε:

1172 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έρχονται οι Κάρτες Προστασίας Ανέπαφων Συναλλαγών! H μοναδική λύση για προστασία από τους «Ηλεκτρονικούς πορτοφολάδες», ένα νέο είδος απάτης που προσβάλλει τις χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες!

Όροι Προσφοράς

- Η προσφορά περιλαμβάνει την κάρτα ασφαλείας (Security card), που προστατεύει γρήγορα και εύκολα τις κάρτες σας (τραπεζικές, ταυτότητας κλπ) από επίδοξους "ηλεκτρονικούς πορτοφολάδες"

- Η Security card είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εμποδίζει τους κλέφτες να υποκλέπτουν εξ αποστάσεως ψηφιακά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στις κάρτες σας ή να κάνουν συναλλαγές χρησιμοποιώντας τα δικά σας στοιχεία.

- Η Security card δημιουργήθηκε με την πιο σύγχρονη καινοτόμο τεχνολογία, δημιουργώντας ένα αδιαπέραστο προστατευτικό πεδίο που έχει την δυνατότητα να προστατεύει μέχρι και 6 (έξι) κάρτες (τραπεζικές, ταυτότητας κλπ) την ίδια χρονική στιγμή, μπλοκάροντας έτσι την οποιαδήποτε ανεπιθύμητη μεταφορά χρηματοοικονομικών και προσωπικών δεδομένων σας.

- Η διάσταση της Security card είναι ίδια με αυτήν μιας τραπεζικής κάρτας και τοποθετείται με τον ίδιο τρόπο στο πορτοφόλι ή στην τσάντα σας κοντά με τις άλλες κάρτες. Η Security card δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτρέψει οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα που σχετίζεται με τα χρήματα και τα προσωπικά σας δεδομένα.

- Για να δείτε ρεπορταζ από τις ειδήσεις του Star για την Security card πατήστε ΕΔΩ

- Για να ακούσετε συνέντευξη στον Αθήνα 9,84 για την Security card πατήστε ΕΔΩ

Δυνατότητα παραλαβής:

 • Από τα γραφεία του Happydeals (Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή) ή
 • Στο χώρο σας μέσω Γενικής Ταχυδρομικής (με extra χρέωση 3,50€)

Για παραλαβή από τα γραφεία του Happydeals (καθημερινά 09:00-19:00):

 • Πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"
 • Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή και "Παραλαβή από Happydeals"
 • Καταχωρήστε την παραγγελία σας επιλέγοντας "Επιβεβαίωση"
 • Επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής και πατήστε "Επιβεβαίωση"
 • Παραλάβετε την κάρτα

- Για παράδοση στο χώρο σας:

 • Πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"
 • Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή και "Παράδοση στο Χώρο Σας"
 • Καταχωρήστε στο πεδίο "Διεύθυνση Αποστολής" τα στοιχεία σας για την αποστολή της κάρτας
 • Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής
 • Μετά από 1 ή 2 εργάσιμες μέρες θα παραλάβετε την κάρτα

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Λεωφόρος Μεσογείων 326
Αγία Παρασκευή

Τηλέφωνο

210-6019958

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Περιοχές
Λεωφόρος Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή
Security Card
Κάρτα Προστασίας Ανέπαφων Συναλλαγών

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έρχονται οι Κάρτες Προστασίας Ανέπαφων Συναλλαγών!

Προσφέρεται η λύση για την προστασία από τους «Ηλεκτρονικούς πορτοφολάδες», ένα νέο είδος απάτης που προσβάλλει τις χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες με δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών.

Με την επιβεβλημένη πλέον, από το κράτος, χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος μέσω πιστωτικών-χρεωστικών καρτών, μια νέα μορφή απάτης έρχεται κ στη χώρα μας, ο «Ηλεκτρονικός πορτοφολάς» -είτε electronic pickpocket είτε card skamming- είναι η δυνατότητα να υποκλέψει κάποιος τα δεδομένα της πιστωτικής-χρεωστικής σας κάρτας είτε και να προβεί σε άμεση χρέωση μικροποσών, από απόσταση, χωρίς να έρθει καν σε επαφή με την κάρτα, το πορτοφόλι είτε με εσάς, αρκεί να βρεθεί σε απόσταση μερικών εκατοστών από την κάρτα σας (π.χ. σε ένα βαγόνι μετρό είτε σε κάποιον πολυσύχναστο δρόμο είτε σε ένα club) για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, όσο διαρκεί το να περάσει την κάρτα σας από ένα ειδικό σκάνερ (είτε από ένα κινητό τηλέφωνο!!!)

Όλα αυτά γίνονται εύκολα μέσω της τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών –RFID technology- που εμπεριέχεται σε όλες τις πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες, που προσφέρονται από τις τράπεζες. Η νέα αυτή τεχνολογία έχει πολλαπλά οφέλη και παρέχει μεγάλη ευκολία στους χρήστες των πιστωτικών-χρεωστικών καρτών αλλά μπορεί να αποτελέσει, για κάποιον που δεν φροντίσει να προστατευτεί κατάλληλα, την κερκόπορτα για να «μπει» κάποιος στον λογαριασμό σας και να αφαιρέσει χρηματικά ποσά, χωρίς μάλιστα, να τον αντιληφθείτε έως ότου ελέγξετε τα υπόλοιπα του λογαριασμού σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρησιμοποιήστε την κάρτα ασφαλείας (Security blocking card) για να προστατέψετε γρήγορα και εύκολα τις κάρτες σας (τραπεζικές, ταυτότητας κλπ) από κλέφτες προσωπικών δεδομένων.

Η Security blocking card είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εμποδίζει τους κλέφτες να υποκλέπτουν εξ αποστάσεως ψηφιακά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στις κάρτες σας ή να κάνουν συναλλαγές χρησιμοποιώντας τα δικά σας στοιχεία.

Η Security blocking card δημιουργήθηκε με την πιο σύγχρονη καινοτόμο τεχνολογία, δημιουργώντας ένα αδιαπέραστο προστατευτικό πεδίο που έχει την δυνατότητα να προστατεύει μέχρι και 6 (έξι) κάρτες (τραπεζικές, ταυτότητας κλπ) την ίδια χρονική στιγμή, μπλοκάροντας έτσι την οποιαδήποτε ανεπιθύμητη μεταφορά χρηματοοικονομικών και προσωπικών δεδομένων σας.

Η διάσταση της Security blocking card είναι ίδια με αυτήν μιας τραπεζικής κάρτας και τοποθετείται με τον ίδιο τρόπο στο πορτοφόλι ή στην τσάντα σας κοντά με τις άλλες κάρτες.

Η Security blocking card δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτρέψει οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα που σχετίζεται με τα χρήματα και τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 • Toποθετήστε την κάρτα ασφαλείας (security blocking cards) στο πορτοφόλι σας, στην τσάντα σας ή στην τσέπη σας κοντά στις άλλες κάρτες σας (τραπεζικές, ταυτότητας κλπ).
 • Κρατήστε την Security Blocking Card κοντά στις κάρτες σας συνεχώς.
 • Εάν θέλετε να κάνετε μια συναλλαγή τότε θα πρέπει να απομακρύνεται την κάρτα ασφαλείας για να μπορέσει το scanner (μηχάνημα συναλλαγής) να διαβάσει τα δεδομένα σας.

Προσοχή: Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για βλάβη, απώλεια, απάτη ή άλλες ζημιές που έχουν προκληθεί από ή σε τρίτα άτομα λόγω της μη σωστής χρήση της κάρτας ή και φθοράς αυτής

Κοντινά Deals