Απόκρυψη

20€ από 35€ για πλήρες menu 2 Ατόμων με θέα την Ακρόπολη στον ''Δίαυλο'' το διάσημο μεζεδοπωλείο της Αδριανού, στο Θησείο. Το μαγαζί με την καλύτερη θέα στην Ακρόπολη, μόνο στο Happydeals!

Αξία
35
Έκπτωση
43%
Κέρδος
15
95 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Το περίφημο σε όλο το κόσμο μεζεδοπωλείο «Δίαυλος», στην καρδιά της πολύβουης Αθήνας, στο πιο παραδοσιακό σημείο στο Θησείο, με θέα την Ακρόπολη, δίπλα από το Ναό του Ηφαίστου, είναι το σημείο αναφοράς της περιοχής, σε ένα φιλικό περιβάλλον με γνήσιες αυθεντικές γεύσεις!

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 30.01.2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει πλήρες menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο έως την αξία των 35€

- Το εστιατόριο συνίσταται για την εκπληκτική θέα του πρός την Ακρόπολη, το Ναό του Ηφαίστου και τή Στοά του Αττάλου.

Για να δείτε το menu πατήστε ΕΔΩ

- Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται ποτά και τα αναψυκτικά

- Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί τις παρακάτω μέρες και ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-02:00 

- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τραπεζιού (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας)

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση  ή με την μορφή δώρου) και να χρησιμοποιηθούν έως 5 κουπόνια ανά τραπέζι

- Το εστιατόριο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών αυτού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ανδριανού 1
Θησείο

"Δίαυλος"

Το περίφημο σε όλο το κόσμο μεζεδοπωλείο «Δίαυλος», στην καρδιά της πολύβουης Αθήνας, στο πιο παραδοσιακό σημείο στο Θησείο με θέα την Ακρόπολη, δίπλα από το Ναό του Ηφαίστου, είναι το πιο ευχάριστο γευστικό διάλειμμα μετά από μία κουραστική μέρα, καθώς και σημείο αναφοράς μετά από έναν περίπατο στα γύρω μαγαζιά, δίνοντας μας πινελιές από μια άλλη εποχή, σε ένα φιλικό περιβάλλον με γνήσιες αυθεντικές γεύσεις, παραδοσιακούς μεζέδες στις πλέον ανταγωνιστικές-χαμηλές τιμές!

Το περιβάλλον οικογενειακό, φιλικό, οι γεύσεις μοναδικές , τα πιάτα αυθεντικά μεσογειακά, μαγειρεμένα με μεράκι, από έλληνες Chefs, με διαλεχτά φρέσκα προϊόντα , και απαράμιλλη ποιότητα.

Η περιοχή μοναδική, ιστορική, στα μικρά πλακόστρωτα σοκάκια να απλώνεται η ιστορία της αρχαίας Ελλάδας, οι αρχαίοι ναοί επιβλητικοί βρίσκονται εκεί για να μας θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν και μας γεμίζουν με ελπίδα για το ότι η Ελλάδα είναι μοναδική και πάντα ξεπερνά τις δυσκολίες της.

Η Ακρόπολη πάντα εκεί επιβλητική αλώβητη, το «Μοναστηράκι» με το πασίγνωστο το παζάρι (“Γιουσουρούμ”), τα γραφικά τα παλαιοπωλεία, η Πλάκα, γεμάτη από μνημεία όλων των εποχών, μικρές εκκλησίες, αλλά και ένα τζαμί, ένα χαμάμ και το πρώτο πανεπιστήμιο της Ελλάδας, είναι εύκολο να καταλάβει κάνεις γιατί μας μένει μία μυρουδιά από παράδοση και γεύση Ελλάδας!

 

Κοντινά Deals