Απόκρυψη

Από 3€ για Είσοδο 1 παιδιού και του συνοδού του, με Χυμό για το παιδί & Καφέ για το συνοδό, στον παιδότοπο ''Captain Hook'' στην Καλλιθέα

από 3
Αγόρασέ το
Αξία
7
Έκπτωση
57%
Κέρδος
4
407 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Ένας Πανέμορφος Χώρος Καλοσωρίζει Όλα τα Παιδιά να Παίξουν, να Μάθουν, να Διασκεδάσουν, και να κάνουν Φίλους, πάντα με την Επίβλεψη και Καθοδήγηση Ειδικευμένου Προσωπικού

Όροι Προσφοράς

- Tο κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 30.09.2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Είσοδο 1 παιδιού και του συνοδού του
  • 1 Χυμό για το παιδί
  • 1 καφέ για τον συνοδό
  • Χρήση του παιδότοπου και των παιχνιδιών του
  • Επίβλεψη των παιδιών

- Επιλέγετε από:

  • 3€ από 7€ για είσοδο από Δευτέρα έως και Παρασκευή
  • 4€ από 7€ για είσοδο Σάββατο & Κυριακή

- Ωράριο Λειτουργίας Παιδότοπου: Δευτέρα έως Κυριακή: 17:30-22:00

- Ο παιδότοπος δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Λασκαρίδου 171 και Σπάρτης
Καλλιθέα
"Captain Hook"
Γαντζωθείτε στη διασκέδαση

 

O Captain Hook ήταν ο Πήτερ Παν… από την ανάποδη. Ο φοβερός και ατρόμητος πειρατής της Χώρας του Ποτέ που όμως έτρεμε στο άκουσμα του τικ τακ που έκανε το ρολόι στην κοιλιά του κροκόδειλου. Σαν τον Πίτερ Παν, φοβόταν κι αυτός το χρόνο που περνάει και που μας μεταμορφώνει από παιδιά σε μεγάλους.

Ο Captain Hook, είναι ο παιδότοπος που εδώ και 17 χρόνια, από τη μέρα που γεννήθηκε, διδάσκει –όπως και ο ήρωας απ’ όπου εμπνεύστηκε το όνομά του – την αξία της παιδικότητας στους κατοίκους της Καλλιθέας και των γύρω περιοχών.

Εδώ τα παιδιά παίζουν μέχρι εξαντλήσεως σε έναν φροντισμένο, καθαρό και φιλόξενο χώρο με φουσκωτά παιχνίδια και έμπειρο προσωπικό να τα προσέχει, ενώ οι γονείς ξανα-ανακαλύπτουν την παιδική ξεγνοιασιά τους, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το αναψυκτικό τους στην ειδική για τους ενήλικες καφετέρια.

Κι αν όλα αυτά μας μοιάζουν ασυνήθιστα, στο Captain Hook είναι μια συνηθισμένη μέρα, γιατί όταν «κάποιος γιορτάζει», τότε σίγουρα «the party is here» αφού ο παιδότοπος  φοράει τα καλά του, ανοίγει την ειδική αίθουσα με τη Disco και το karaoke, και κάνει αυτή τη σημαντική στιγμή του μικρού σας να μοιάζει τουλάχιστον με μια μη τηλεοπτική version του dancing with the stars.

Οι φιλικές τιμές του, απ’ την άλλη,  μέσω της προσφοράς του Happydeals, υπόσχονται να διατηρήσουν αυτό το χαμόγελο ευτυχίας που ήρθε και εγκαταστάθηκε στο πρόσωπό σας από τη στιγμή που περάσατε την πόρτα του. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ο Captain Hook μένει στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί όπου Ποτέ κανείς δεν προβληματίζεται για τα χρήματα. Ούτε κι ο Πήτερ Παν. Ούτε, τώρα κι εσείς!

Ο παιδότοπός μας είναι ένας μεγάλος και ευχάριστος χώρος 350τ.μ. και δέχεται παιδιά από 2 έως και 10 ετών. Στον παιδότοπο μας θα βρείτε τσουλήθρες, τραμπολίνο, φουσκωτά παιχνίδια και αποτελεί παράδεισος για κάθε παιδί.

Στον παιδότοπό μας, δίνεται η ευκαιρία σε κάθε παιδί να ζήσει τη μεγάλη περιπέτεια, να παίξει, να δημιουργήσει, να εξερευνήσει, να διασκεδάσει πραγματικά με τους φίλους του. Αυτός ήταν που μας ώθησε να κατασκευάσουμε ένα φανταστικό χώρο για τους μικρούς μας ήρωες.

Το πειρατικό του Captain Hook είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον για τη διασκέδαση των παιδιών τους αλλά και μια εναλλακτική πρόταση για τη δική τους χαλάρωση.

Κοντινά Deals