Απόκρυψη

9€ από 50 € για 4 μαθήματα 'Kundalini Yoga' και 4 μαθήματα 'Χάθα Yoga', διάρκειας 90’, στην σχολή ''My Yoga'', στην Πανόρμου, δίπλα στο μετρό

Αξία
50
Έκπτωση
82%
Κέρδος
41

Η προσφορά λήγει σε:

49 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Το myyoga βρίσκεται σε ένα ήσυχο ωστόσο κεντρικό σημείο της Αθήνας με πολύ φως και καλή ενέργεια. Το στούντιο παρέχει ιδανικές συνθήκες για πρακτική άσκηση της γιόγκα, για χαλάρωση και διαλογισμό. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα ευνοεί το έργο των έμπειρων δασκάλων που θα σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι αφιερωμένο στο σώμα και το πνεύμα.
 
 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 30/10/2018 (το πρώτο μάθημα)

- Η προσφορά περιλαμβάνει 4 μαθήματα 'Kundalini Yoga' και 4 μαθήματα 'Χάθα Yoga', διάρκειας 90’, στην σχολή ''My Yoga'', στην Πανόρμου

- Oι ώρες των μαθημάτων θα αποφασιστούν από κοινού

- Η πρακτική εξάσκηση της γιόγκα απαιτεί λίγο χρόνο και μπορείτε να την εντάξετε στην καθημερινή σας ζωή, αφού υπάρχουν κρίγιας των 5 λεπτών. Βοηθά το σύγχρονο άνθρωπο να ανταπεξέλθει στην κρίση των καιρών, καθώς προτείνει τεχνικές για ένα ισχυρό νευρικό σύστημα και ένα ήσυχο νου. Δίνει στο σώμα δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί το νου και χαρίζει μία αίσθηση εσωτερικής γαλήνης. Δεν απαιτεί σωματική ευχέρεια και ευκαμψία. "Αν η ευκαμψία κάνει τον Γιόγκι, τότε οι ζογκλέρ στο τσίρκο θα ήταν οι μεγαλύτεροι Γιόγκις" - Γιόγκι Μπάτζαν. Βοηθάει να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις έτσι ώστε να είστε κύριοι του εαυτού σας και όχι να ελέγχεστε από τις σκέψεις και τα αισθήματα σας. Η πρακτική της γιόγκα δεν γνωρίζει ηλικία. Με τη εξάσκηση, βελτιώνεστε διαρκώς σωματικά και νοητικά. Ενισχύει το ενδοκρινικό και ανοσοποιητικό σας σύστημα και τονώνει τη δυνατότητα αυτοθεραπείας ειδικά σε περιόδους συναισθηματικής/διανοητικής κρίσης

-  Διάρκεια κάθε Συνεδρίας: 90’ λεπτά 

- Κάθε συνεδρία είναι ξεχωριστή και δεν θεωρείται συνέχεια της προηγούμενης. Επομένως ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί

- Η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής

- Μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς

- H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 &  Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Ευρυτανίας 43 & Πανόρμου
Aθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958
Περιοχές
Ευρυτανίας 43 & Πανόρμου
My Yoga
Σχολή
 

 

Τι είναι η Γιόγκα

Η γιόγκα είναι μία ολοκληρωμένη επιστήμη της ζωής. Είναι το αρχαιότερο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης στον κόσμο, ανάπτυξης που περιλαμβάνει το σώμα, το νου και το πνεύμα. Η ιστορία της γιόγκα χάνεται στα βάθη των αιώνων. Τα πρώτα γραπτά κείμενα βρέθηκαν στην Ινδία και χρονολογούνται περίπου στα 2.500 χρόνια π.Χ. Η γιόγκα, όπως διαμορφώθηκε στο σύγχρονο κόσμο, είναι ένα φιλοσοφικό σύστημα για τη ζωή. Δεν είναι σύστημα απόλυτων ηθικών αξιών. Δεν είναι θρησκεία. Δεν είναι ούτε συνώνυμο των διαφόρων ασκήσεων του σώματος. Είναι μία φιλοσοφία που ανεξάρτητα από το πώς ασκείται, έχει ως βαθύτερο σκοπό να ενώσει το ατομικό εγώ (σώμα,νους) με την καθαρή συνείδηση (πνεύμα).

Τα τελευταία χρόνια, σύγχρονες, δυτικές, ιατρικές έρευνες προσεγγίζουν τα αποτελέσματα της γιόγκα. Μελέτες έχουν δείξει, για παράδειγμα, ότι η χαλάρωση του σώματος ανακουφίζει αποτελεσματικά την υπέρταση και ότι η τακτική πρακτική των “asanas” (στάσεων του σώματος) βοηθάει σε παθήσεις όπως η αρθρίτιδα, η χρόνια κόπωση, το άσθμα, οι κιρσούς καθώς και σε παθήσεις του εντέρου και της καρδιάς.

Με τη γιόγκα το άτομο γνωρίζει το σώμα του και τα οριά του και τα προσεγγίζει με σεβασμό. Με τη συνεχή εξάσκηση, επεκτείνει τους ορίζοντές του και μαθαίνει να ελέγχει το νου και τις σκέψεις του. Βελτιώνει την αυτοεκτίμησή του, διατηρεί μία αίσθηση εναρμόνισης με το περιβάλλον του και αναθεωρεί τη στάση του απέναντι στην καθημερινότητα.

Kundalini Yoga

Γνωρίστε την απόλυτη αρμονία στη ζωή σας μέσα από ένα μηνιαίο πρόγραμμα εκμάθησης Kundalini Yoga, του παραδοσιακού συστήματος ασκήσεων για την ισορροπία του σώματος, του νου και της ψυχής με καταγωγή από τη Raja Yoga (βασιλική γιόγκα) και ιστορία χιλιάδων ετών Μέχρι πρόσφατα η Kundalini Yoga, διασωσμένη στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ινδίας, κρατούνταν μυστική περνώντας μόνο από τον δάσκαλο στον μαθητή.

Το Myyoga διατηρώντας όλους τους παραδοσιακούς κανόνες, με σεβασμό στην αυθεντική φιλοσοφία της Kundalini Yoga, σας καλωσορίζει σε μία από τις πιο παραδοσιακές τεχνικές και σας μυεί σε έναν κόσμο γεμάτο αρμονία. Η Kundalini yoga είναι ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα ασκήσεων για ισορροπία σώματος, νου και ψυχής, ιδανική για όλες τις ηλικίες που δεν απαιτεί ιδιαίτερη σωματική ικανότητα και ευχέρεια!

Οι τεχνικές της αποτελούν ένα σύγχρονο και προσιτό σύστημα προσωπικής βελτίωσης και μεταμόρφωσης που εφαρμόζεται με ασφάλεια, λειτουργεί με ακρίβεια και προσφέρει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε ουσιαστικά τη σχέση σας με τον εαυτό σας, τους άλλους, τη φύση και την ύπαρξη κάνοντας σας "Ευτυχείς, Υγιείς και Πνευματικούς".

 

Ηatha Υoga

Η Χάθα Γιόγκα (HathaYoga) είναι ίσως το πιο διάσημο στο σύγχρονο άνθρωπο μονοπάτι της γιόγκα. Σύμφωνα με την παράδοση, HathaYoga κάνουμε όταν ο ήλιος (Hat) ενωθεί με το φεγγάρι (ha), όταν δηλαδή η ημέρα ενωθεί με τη νύχτα. Η πρακτική άσκηση της Χάθα, κατά την ανατολή και τη δύση του ηλίου, εξυψώνει το νου μέσω του σώματος και εναρμονίζει τις εσωτερικές και εξωτερικές ενέργειες του ατόμου. Ο ανθρώπινος νους έχει την τάση να πλανιέται σε σκέψεις στο παρελθόν ή στο μέλλον, με αποτέλεσμα να μην ξεκουράζεται ποτέ. Το ανθρώπινο σώμα, εν αντιθέσει, υπάρχει μόνο στο παρόν. Η Χάθα Γιόγκα ενθαρρύνει την εντατική άσκηση για επίγνωση του σώματος. Η επιστροφή στο σώμα επαναφέρει και το νου στο παρόν. Όταν ο νους είναι στο παρόν, το άτομο αποκτά γαλήνη, ευεξία και μία αίσθηση βαθιάς πληρότητας.

Η διδακτική της Χάθα Γιόγκα ξεκινά με τη “pranayama” που περιλαμβάνει ασκήσεις αναπνοής για συγκέντρωση του νου και ενδυνάμωση των κυττάρων. Συνεχίζει με τις “asanas” που είναι οι στάσεις του σώματος συνδυασμένες με σωστή αναπνοή και ολοκληρώνεται με την χαλάρωση και το διαλογισμό. Η συνεδρία διαρκεί 90’. Κάθε συνεδρία είναι ξεχωριστή και δεν θεωρείται συνέχεια της προηγούμενης. Επομένως ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

Κοντινά Deals