Απόκρυψη

7,5€ από 15€ για Προσωποποιημένο Γράμμα από τον Άι Βασίλη, από την επίσημη σελίδα του Άι Βασίλη, το ''ai-vasilis.com''. Φανταστείτε την έκπληξη και τη χαρά των παιδιών σας αν λάβουν ένα γράμμα, με το όνομα τους, από τον αυθεντικό Άι Βασίλη!

από 7.5
Αγόρασέ το
Αξία
15
Έκπτωση
50%
Κέρδος
7.5

Η προσφορά λήγει σε:

383 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Αυτές τις γιορτές κάντε στα παιδιά σας το πιο μοναδικό και πρωτότυπο δώρο! Μια προσωποποιημένη κάρτα ή ένα γράμμα από τον Άι Βασίλη, που θα έχει φτιαχτεί με αρκετή αγάπη μόνο γι αυτά! Χαρίστε στα παιδιά σας μια ανεπανάληπτη βιωματική εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα!

 

O Άγιος Βασίλης...Στο Σπίτι σας με εξατομικευμένο προσωπικό Γράμμα για το Παιδί σας!!!

Όροι Προσφοράς

- H προσφορά περιλαμβάνει ένα προσωποποιημένο γράμμα από τον Άι Βασίλη, με επαγγελματική εκτύπωση και δυνατότητα επιλογής από 7 διαφορετικά σχέδια & 8 διαφορετικά θέματα, από το ai-vasilis.com, την επίσημη σελίδα του Άη Βασίλη

- Eπιλέγετε από:

 • 7,5€ από 15€ για παραλαβή από τα γραφεία του ai-vasilis.com (Λ.Μεσογείων 326, Αγ.Παρασκευή)
 • 10,5€ από 18,5€ για παράδοση στον χώρο σας (Το γράμμα αποστέλλεται με courier μετά από 1-2 εργάσιμες μέρες)

- Κάθε υπηρεσία του ai-vasilis.com είναι πλήρως εξατομικευμένη για κάθε παιδάκι με, δυνατότητα επιλογής περιεχομένου, ανάλογα το παιδί

- Όλα τα γράμματα βρίσκονται μέσα σε ειδικό φάκελο, σφραγισμένο με το αυθεντικό βουλοκέρι του Άγιου Βασίλη 

Για παραλαβή από τα γραφεία του ai-vasilis.com (Λ.Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή):

 • Πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το" και επιλέξτε "Παραλαβή από γραφεία ai-vasilis.com"
 • Επιλέξτε τον αριθμό των γραμμάτων που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε "Επιβεβαίωση"
 • Επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής και πατήστε "Επιβεβαίωση"
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά απευθείας στα γραφεία του ai-vasilis.com επιλέξτε "Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό" (αγνοήστε τις οδηγίες) και πληρώστε κατά την επίσκεψή σας στα γραφεία

- Για παράδοση στο χώρο σας:

 • Πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το" και επιλέξτε "Παράδοση στο Χώρο Σας"
 • Επιλέξτε τον αριθμό των γραμμάτων που θέλετε να αγοράσετε
 • Καταχωρήστε στο πεδίο "Διεύθυνση Αποστολής" τα στοιχεία σας για την αποστολή του γράμματος
 • Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε όλο το ποσό με μετρητά απευθείας στον courier επιλέξτε "Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό" (αγνοήστε τις οδηγίες) και πληρώστε κατά την παράδοση
 • Μετά από 1 ή 2 εργάσιμες μέρες θα παραλάβετε το γράμμα μέσω courier

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, προκειμένου να ετοιμασει ο Άγιος Βασίλης το γράμμα του παιδιού σας, χρειάζεται να του αποστείλετε στο info@happydeals.gr τα παρακάτω στοιχεία:

 • Όνομα σχεδίου & κειμένου: Επιλογή από ΕΔΩ (προσοχή πρώτα διαλέγετε σχέδιο και στη συνεχεια κείμενο)
 • Στοιχεία Γράμματος ανάλογα το Κείμενο που έχετε διαλέξει (πχ όνομα παιδιού, δώρο, περιοχή, ηλικία, όνομα δασκάλας ή φίλου κλπ κλπ)
 • Τα στοιχεία της επικοινωνίας σας

- Εναλλακτικά καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-16:00) για να ολοκληρώσουμε εμείς τη δημιουργία του γράμματος για εσάς

Διεύθυνση

Λεωφόρος Μεσογείων 326
Αγία Παρασκευή

Τηλέφωνο

210-6019958

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Περιοχές
Λεωφόρος Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή
"ai-vasilis.com"
H επίσημη σελίδα του Άη Βασίλη στην Ελλάδα

 

Φανταστείτε την έκπληξη και τη χαρά των παιδιών σας αν λάβουν ένα γράμμα, με το όνομα τους, από τον αυθεντικό Άη Βασίλη!

Λίγα Λόγια για εμένα:

Πολλοί με ρωτούν που μένω...Η απάντηση είναι απλή..Στις καρδιές μικρών και μεγάλων. Για πιο ευρύχωρα όμως έχω και τη βάση μου στο Βόρειο Πόλο, σε μυστική τοποθεσία κρυμμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων! Χο! Χο! Χο! Κάποτε προσπάθησα να υπολογίσω την ηλικία μου με βάση τις αναμνήσεις μου από Χριστούγεννα που έχω ζήσει, αλλά μόλις έφτασα στα τριακοστά εξηκοστά πέμπτα Χριστούγεννα, με πήρε ο ύπνος στην κουνιστή ξύλινη πολυθρόνα μου!

Λατρεύω τα μικρά μου ξωτικά αλλά και την όμορφη γυναίκα μου όπως επίσης και τα ζεστά υπέροχα κουλουράκια της! Κάθε χρόνο περνάω ατελείωτες ώρες κοιτάζοντας τη λίστα με τα φρόνιμα παιδιά και με στεναχωρεί ιδιαίτερα όταν δω να λείπει κάποιος ή κάποια από εκεί...Αρκετά όμως μιλήσαμε για εμένα!

Τώρα θα απευθυνθώ σε όλους εσάς τους αγαπημένους γονείς των μικρών μου φίλων! Κάποιοι με αγαπάτε ακόμα ενώ για κάποιους άλλους είμαι απλά μια γλυκιά ανάμνηση των παιδικών σας χρόνων! Λοιπόν αγαπημένοι μου γονείς βλέποντας τη μεγάλη ανάπτυξη που έχει η τεχνολογία στον κόσμο σας αποφάσισα με τον αρχηγό των ξωτικών, τον Φρεντ να δημιουργήσουμε μια σελίδα όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα προσωποποιημένα γράμματα, κάρτες και επιστολές από εμένα για τα αγγελούδια σας! 

Φανταστείτε την έκπληξη και τη χαρά τους, αν λάβουν ένα γράμμα, με το όνομα τους, τους φίλους τους, την περιοχή τους κ.α.! Θα βιώσουν μία μαγική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη! Το αγγελούδι σας θα νιώσει πολύ ξεχωριστό, που ο εγώ ο Άη Βασίλης, του έστειλα γράμμα..

Χο ! Χο ! Χο!

Κοντινά Deals