Απόκρυψη

1.500€ από 2.000€ για Ορθοδοντική Θεραπεία με Αόρατους Νάρθηκες, για τέλεια αποτελέσματα χωρίς σιδεράκια, σε Οδοντιατρική Κλινική στο Παλαιό Φάληρο

Αξία
2000
Έκπτωση
25%
Κέρδος
500
3 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Αόρατη ορθοδοντική ή ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια αποκαλούμε τη διαδικασία αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών με τη χρήση λεπτών διαφανών ναρθήκων.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 31.07.2020 (η πρώτη επίσκεψη) 

- Η προσφορά αφορά Ορθοδοντική Θεραπεία με Αόρατους Νάρθηκες, για τέλεια αποτελέσματα χωρίς σιδεράκια, σε Οδοντιατρική Κλινική στο Παλαιό Φάληρο (λεπτομέρειες για την κλινική και το βιογραφικό του Ορθοδοντικού που θα κάνει την θεραπεία θα βρείτε στο κουπόνι σας) 

- Διάρκεια θεραπείας: 2-6 μήνες (ανάλογα το μέγεθος του προβλήματος)

- Η προσφορά ισχύει για ενήλικες και παιδιά

- Εγγυημένο αποτέλεσμα, αρκεί ο "ασθενής" να είναι συνεργάσιμος και να φοράει τους νάρθηκες τουλάχιστον 20 ώρες το 24ωρο

- Αόρατη ορθοδοντική ή ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια αποκαλούμε τη διαδικασία αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών με τη χρήση λεπτών διαφανών ναρθήκων. Οι νάρθηκες αυτοί τοποθετούνται διαδοχικά στο στόμα και μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση. Κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι η εναλλακτική και περισσότερο αποδεκτή αισθητικά λύση για όσα άτομα -συνήθως ενήλικες- θέλουν να κάνουν ορθοδοντική θεραπεία, αλλά τα κλασικά «σιδεράκια» τους αποθαρρύνουν

- Αποτελούν λύση επιλογής σε συνωστισμούς, σε υποτροπές προηγουμένων ορθοδοντικών θεραπειών, σε μικρές ορθοδοντικές ανωμαλίες και σε κάθε περίπτωση που θα κρίνει μετά τη μελέτη του περιστατικού ο εκπαιδευμένος στη συγκεκριμένη τεχνική γιατρός σας.

- Δυνατότητα πληρωμής σε 3 ισόποσες μηνιαές δόσεις των 500€ (επιλέγετε ως μέθοδο πληρωμής "Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό" και καταθέτετε την Α Δόση) 

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του

- Το κέντρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 19:00 και Σάββατο 09:00 - 17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Αγίου Αλεξάνδρου 35
Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο

210-6019958
Αόρατη Oρθοδοντική (Oρθοδοντική χωρίς Σιδεράκια)
Το Χαμόγελό σου ο Κόσμος Όλος
 

Αόρατη ορθοδοντική ή ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια αποκαλούμε τη διαδικασία αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών με τη χρήση λεπτών διαφανών ναρθήκων. Οι νάρθηκες αυτοί τοποθετούνται διαδοχικά στο στόμα και μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση. Κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι η εναλλακτική και περισσότερο αποδεκτή αισθητικά λύση για όσα άτομα -συνήθως ενήλικες- θέλουν να κάνουν ορθοδοντική θεραπεία, αλλά τα κλασικά «σιδεράκια» τους αποθαρρύνουν.

Στην πρώτη επίσκεψη, μετά την κλινική εξέταση, γίνεται λήψη φωτογραφιών, Clear-Correct-127x300ακτινογραφιών και αποτυπωμάτων για τα εκμαγεία μελέτης. Στη συνέχεια, λαμβάνεται η απόφαση από κοινού με τον γιατρό σας για το εάν θέλετε στο επόμενο ραντεβού να ξεκινήσετε άμεσα με την τοποθέτηση του πρώτου νάρθηκα. Διαφορετικά, υπάρχει η δυνατότητα να έχετε στο επόμενο ραντεβού ένα εκμαγείο που θα σας παρουσιάζει τη νέα θέση και σύγκλειση των δοντιών σας, ακριβώς όπως θα είναι μετά το τέλος της ορθοδοντικής θεραπείας. Όταν αποφασίσετε να ξεκινήσετε, κατασκευάζονται οι πρώτοι νάρθηκες, αποκλειστικά για το στόμα και την περίπτωσή σας, με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι νάρθηκες αυτοί κατασκευάζονται σε εξειδικευμένα οδοντοτεχνικά εργαστήρια, πιστοποιημένα από τις εταιρείες που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο λογισμικό, όπως είναι η Clear Aligner.

Κατά την έναρξη της θεραπείας, παραλαμβάνετε το πρώτο “set up” (μια συσκευασία με τους πρώτους νάρθηκες), τους οποίους εφαρμόζετε στο στόμα σας και αλλάζετε διαδοχικά ανά εβδομάδα περίπου, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του θεράποντος ιατρού σας. Κάθε ένας νάρθηκας που εφαρμόζετε μετακινεί ελάχιστα τα δόντια σας προς το επιθυμητό αποτέλεσμα κ.ο.κ., μέχρι να φθάσουμε στο χαμόγελο που επιθυμούμε.

 

Κοντινά Deals