Απόκρυψη

35€ από 80€ για Πλήρη Οφθαλμολογικό Έλεγχο στα πρότυπα Οφθαλμολογικά Κέντρα ''Όρασις'', του Ομίλου Euromedica, σε Χαλάνδρι & Περιστέρι!

Αξία
80
Έκπτωση
56%
Κέρδος
45
38 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 31.07.2020

- H προσφορά αφορά 1 υπερπλήρη Οφθαλμολογικό Έλεγχο στα πρότυπα Οφθαλμολογικά Κέντρα "ΟΡΑΣΙΣ", του Ομίλου Euromedica, σε Χαλάνδρι & Περιστέρι

- Ο Πλήρης Οφθαλμολογικός Έλεγχος περιλαμβάνει:
  • Έλεγχο Οπτικής Οξύτητας
  • Έλεγχο στη Σχισμοειδή Λυχνία
  • Διάθλαση
  • Μελέτη Χρωματικής Αντίληψης
  • Κερατομετρία
  • Τονομέτρηση
  • Πλήρης Μελέτη Βυθού Οφθαλμού

- Διεύθυνση Oφθαλμολογικών Κέντρων Όρασις:

  • Όρασις Χαλανδρίου (Ριζαρείου 3 & Χρυσοστόμου Σμύρνης Χαλάνδρι 4ος Όροφος)
  • Όρασις Περιστερίου (Αρκαδίας 33 Περιστέρι)

- Οι εν λόγω έλεγχοι δε θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

- Με την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας ώστε να κλείσετε ραντεβού

- Τα κέντρα δεν θα εξυπηρετούν κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στoτηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Περιστέρι
Χαλάνδρι

Τηλέφωνο

210-6019958
Όρασις
Οφθαλμολογικό Κέντρο
 

Το κέντρο ΟΡΑΣΙΣ ξεκίνησε την λειτουργία του το 1987 υπό τη διεύθυνση του χειρουργού οφθαλμιάτρου κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλου, ο οποίος μετά από πολυετή παραμονή στις ΗΠΑ, εφάρμοσε το 1975 για πρώτη φορά στην Ελλάδα την μέθοδο της φακοθρυψίας και της εμφύτευσης ενδοφθαλμίων φακών.

Το 1994 οργανώθηκε και εξελίχθηκε η πρωτοποριακή ιατρική μονάδα “ORASIS” στο Π. Φάληρο, η οποία αποτέλεσε ένα πρότυπο Οφθαλμολογικό Κέντρο, στο οποίο για πρώτη φορά στον Ελλαδικό χώρο εφαρμόστηκε οργανωμένη Περιπατητική Χειρουργική στην Οφθαλμολογία χρησιμοποιώντας τις βασικές αρχές οργάνωσης αντίστοιχων κέντρων των Η.Π.Α.(Χειρουργική Μιας Ημέρας – Day Surgery Unit).

Το 1996 στο Οφθαλμολογικό Κέντρο ΟΡΑΣΙΣ έγιναν οι πρώτες επεμβάσεις Καταρράκτη με την μέθοδο των αναισθητικών σταγόνων. Το 1998 μια παγκόσμια πρωτιά ήταν η εμφύτευση ενδοφακού για καταρράκτη μέσα από μικροσκοπική τομή κάτω των 2 χιλιοστών. Το 1999 ακολούθησε η ίδρυση της δορυφορικής μονάδας Orasis στο Περιστέρι.

Από 2001 το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΑΣΙΣ είναι μέλος του Ομίλου Euromedica. Το 2003 το ΟΡΑΣΙΣ επελέγη μαζί με 5 άλλα οφθαλμολογικά κέντρα της Ευρώπης, ως τόπος κλινικής έρευνας για τη χρήση των πολυεστιακών ενδοφακών RESTORE και IRISH CLAW.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΑΣΙΣ ΑΕ έχει κύριο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας οφθαλμικής φροντίδας. Είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, με τα οποία οι ιατροί και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό αντιμετωπίζουν κάθε πάθηση του οφθαλμού με σύγχρονες και ανώδυνες μεθόδους.

Κοντινά Deals