Απόκρυψη

5,9€ από 20€ για σετ φίλτρου οικονομίας Νερού CFR, της ''RCMannesmann'', για Θεαματική μείωση Κατανάλωσης Νερού έως 75%

από 5.9
Αγόρασέ το
Αξία
20
Έκπτωση
71%
Κέρδος
14.1
1584 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Mειώστε την κατανάλωση νερού στο σπίτι σας έως και 75% με τα αυθεντικά φιλτράκια οικονομίας CFR της "RCMannesmann", της κορυφαίας εταιρίας παραγωγής ανταλλακτικών υδραυλικών εξαρτημάτων του κόσμου!

ΠΡΟΣΟΧΗ στις απομιμήσεις! 

Όροι Προσφοράς

- Η προσφορά περιλαμβάνει ένα φιλτράκι οικονομίας νερού της "RCMannesmann", της κορυφαίας εταιρίας παραγωγής ανταλλακτικών υδραυλικών εξαρτημάτων του κόσμου, με σταθεροποιητή ροής CFR που ρυθμίζει την παροχή νερού στα 5,7 λίτρα ανά λεπτό, για θεαματική εξοικονόμηση κατανάλωσης νερού έως και 75%!

- Επίσης περιλαμβάνει ένα πλαστικό κλειδί για το βίδωμα & ξεβίδωμα των φίλτρων, γρήγορα, ευκολα και χωρίς να δημιουργούνται γρατζουνιές στο μεταλλικό κέλυφος της βρύσης (όπως γίνεται με την χρήση πένσας ή κάβουρα). Μαζί με αυτά θα παραλάβετε και μία ογκομετρική σακούλα για να διαπιστώσετε μόνοι σας το ποσοστό εξοικονόμησης πριν και μετά αλλά και για να μετρήσετε και τις υπόλοιπες βρύσες, ντους κτλ ώστε να δείτε εάν γίνεται σπατάλη.

- ΓΙΑ ΤΙΣ 2.500 πρώτες παραγγελίες σας κάνουμε ΔΩΡΟ άλλο ένα φιλτρακι παροχής 5,7 λίτρων ανά λεπτό, χωρίς σταθεροποιητή ροής.

- ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΜΟΥ?

- Το εξάρτημα της προσφοράς τοποθετήται αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον εξάρτημα της βρύσης μας. Είνια συμβατό με το 99% των βρυσών νιπτήρος ή κουζίνας. Για να διαπιστώσετε εάν ταιριάζει στη βρύση σας πρώτα παρακολουθήστε τα 2 σχετικά video που δείχνουν την τοποθέτηση του. Στην συνέχει δοκιμάστε να ξεβιδώσετε το μεταλλλικό άκρο της βρύσης σας και να αφαιρέσετε το φίλτρο. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα κέρμα των 10 λεπτών του Ευρώ. Εάν περνάει εφαρμοστά τότε κάνει για την βρύση σας.

- Πλεονεκτήματα φίλτρων της RC Mannesmann με Σταθεροποιητή Ροής:

 • Είναι κατάλληλοι για πόσιμο νερό.
 • Έχουν ειδική επίστρωση για ανθεκτικότητα στα άλατα. Μάλιστα υπάρχουν και μοντέλα με ειδικά κατασκευασμένους μορφοποιητές από ελαστικό υλικό ώστε να μην φράζουν ποτέ, ή εάν αυτό συμβεί να καθαρίζουν αμέσως με ένα απλό τρίψιμο με δάκτυλο μας. (Μοναδικό Πλεονέκτημα)
 • Ειναι εφοδιασμένα με βαλβίδα ελέγχου ροής, ώστε να περιορίζουν την μέγιστη ποσότητα του νερού στο επιθυμητό όριο, και αυτή με μία χαμηλή πίεση δικτύου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αφενός μεγάλη οικονομία νερού, αλλά και αποφυγή του δυσάρεστου φαινομένου να παγώνουμε ή να καιγόμαστε την ώρα που κάνουμε μπάνιο όταν κάποιος ανοίξει μία άλλη βρύση ή να μειώνεται σημαντικά η πίεση/παροχή του νερού. (Μοναδικό Πλεονέκτημα).
 • Οδηγούν σε εξοικονόμηση ρεύματος για το ζέσταμα του νερού. 50% οικονομία στο νερό σημαίνει αντίστοιχη οικονομία και στο ηλεκτρικό ρεύμα. Σε περιπτώσεις ηλιακού θερμοσίφωνου, τις περισσότερες φορές το νερό επαρκεί για όλους.
 • Ακόμη περισσότερο σε περίπτωση που δεν υπάρχει αποχέτευση, μειώνει σημαντικά τον όγκο των λυμάτων με αποτέλεσμα το μικρότερο κόστος επεξεργασίας σε βιολογικούς καθαρισμούς ή την επιμήκυνση του διαστήματος αδειάσματος του βόθρου.
 • Αποδίδουν την ονομαστική παροχή νερού με πολύ μικρότερη πίεση δικτύου (1bar αντί ~4bar) με αποτέλεσμα την σημαντική οικονομία ηλεκτρικής ενέργειας στα αντλιοστάσια.

- Τρόπος λειτουργίας σταθεροποιητών ροής νερού

Ο σταθεροποιητής ροής (CFR) της RC Mannesmann προσθέτει φυσαλίδες αέρα κάνοντας την ροή του νερού να δείχνει πλούσια, ενώ στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί περιορισμένη ποσότητα νερού. Διαθέτει ειδική επίστρωση ώστε να μην βουλώνει και να μην καταστρέφεται εύκολα από τα άλατα. Είναι κατάλληλο για πόσιμο νερό και διαθέτει ενσωματωμένο δικτυωτό φιλτράκι για να συγκρατεί άμμο και μικροσωματίδια που βρίσκονται στις σωληνώσεις ύδρευσης. Η λειτουργία CFR διασφαλίζει ότι ανεξάρτητα από τις μεταβολές της πίεσης, θα έχετε μια σταθερή προκαθορισμένη ποσότητα ροής. Οι CFR αποτελούνται από έναν δακτύλιο ακριβείας, ένα αστέρι ρύθμισης και ένα κλειστό δοχείο.  Όταν δεν υπάρχει ροή ή σε περίπτωση πολύ χαμηλής πίεσης ο δακτύλιος διαστέλλεται. Με τη ροή του νερού όμως από το CFR, παραμορφώνεται ο δακτύλιος και πιέζεται μέσα στις εγκοπές του αστεριού ρύθμισης. Έτσι ελαττώνονται τα ανοίγματα από τα οποία μπορεί να περάσει το νερό. Όσο μεγαλύτερη είναι η πίεση ροής, τόσο και πιο πολύ παραμορφώνεται ο δακτύλιος.  Με την ελάττωση της πίεσης, ο δακτύλιος ξαναπαίρνει σιγά σιγά το αρχικό του σχήμα, μεγαλώνοντας έτσι το άνοιγμα για το νερό. Ο όγκος του τρεχούμενου νερού παραμένει σταθερός.

- Δείτε αναλυτικά την λειτουργία τους ΕΔΩ

- Το προιόν κατασκευάζεται στη Γερμανία

- Σχετικά video

​​Δυνατότητα παραλαβής:

 • Από τα γραφεία του Happydeals (Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή, Μετρό Νομισματοκοπείο) ή
 • Στο χώρο σας μέσω Γενικής Ταχυδρομικής (με extra χρέωση 3,50€ ανά αποστολή)

Για παραλαβή από τα γραφεία του Happydeals (καθημερινά 09:00-19:00):

 • Πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"
 • Επιλέξτε "Παραλαβή από Happydeals"
 • Καταχωρήστε την παραγγελία σας επιλέγοντας "Επιβεβαίωση"
 • Επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής και πατήστε "Επιβεβαίωση"
 • Παραλάβετε το προιον

- Για παράδοση στο χώρο σας:

 • Πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"
 • Επιλέξτε "Παράδοση στο Χώρο Σας"
 • Καταχωρήστε στο πεδίο "Διεύθυνση Αποστολής" τα στοιχεία σας για την αποστολή
 • Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής
 • Μετά από 1 ή 2 εργάσιμες μέρες θα παραλάβετε το προιόν

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Λεωφόρος Μεσογείων 326
Αγία Παρασκευή

Τηλέφωνο

210-6019958
Happy Bazaar
Προιόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς

 

To Happydeals.gr πρωτοπορεί και δημιουργεί το Happy Bazaar!

Σε συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους χονδρέμπορους σε Ελλάδα & Ευρώπη εξασφαλίσαμε, αποκλειστικά για τα +400.000 μέλη μας, μια τεράστια γκάμα προϊόντων στις καλύτερες τιμές που έγιναν ποτέ στην Ελληνική Αγορά!

Είδη σπιτιού, Είδη αυτοκινήτου, Gadgets, Eποχιακά είδη, Ρούχα, Γυαλιά, Καταναλωτικά είδη, Προϊόντα τεχνολογίας, Προϊόντα για κατοικίδια και πολλές ακόμα προτάσεις σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

....και όλα αυτά με την ποιότητα και την εγγύηση του Happydeals!

Κοντινά Deals