Απόκρυψη

65€ από 226€ για Ψηφιακή Μαστογραφία & Τομοσύνθεση (τελευταίας τεχνολογίας Μαστογραφική Απεικόνιση) + Υπέρηχο Μαστών, στη ''ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ' Πανόρμου

Αξία
226
Έκπτωση
71%
Κέρδος
161
13 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
H ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ AE είναι πρότυπα διαγνωστικά εργαστήρια αναφοράς, με τέσσερις μονάδες στην Aθήνα, πλήρως εξοπλισμένες με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και στελεχωμένα από επιστήμονες μεγάλης εμπειρίας και κύρους. Στόχος της είναι η έγκαιρη, έγκυρη και γρήγορη εξυπηρέτηση των ασθενών της, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων που  τη διακρίνει.

 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να xρησιμοποιηθεί έως 31.03.2019

- Η προσφορά ισχύει μόνο στη Νέα Διάγνωση Πανόρμου (Λ. Ριανκούρ 64 & Λαρίσης) και περιλαμβάνει:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία & Toμοσύνθεση
  • Υπέρηχο Μαστών 

-Τι είναι οι παραπάνω εξετάσεις και γιατί πρέπει να τις κάνετε;

Ψηφιακή Μαστογραφία & Τομοσύνθεση:

Η ''Νέα Διάγνωση'' στην Πανόρμου είναι ένα από τα 13 κέντρα σε όλη την  Ελλάδα που διαθέτει ψηφιακό μαστογράφο Τομοσύνθεσης, τον SELENIA DIMENSIONS  2D και 3D, του κατασκευαστικού οίκου Ηοlogic. H Ψηφιακή Τομοσύνθεση είναι η τελευταίας τεχνολογίας μαστογραφική  απεικόνιση που προσφέρει τον ψηφιακό ''τεμαχισμό'' του μαστού σε τομές του ενός (1) χιλιοστού και διαφοροποιείται από την κλασική μαστογραφική απεικόνιση μειώνονται τα ψευδώς θετικά ή τα ψευδώς αρνητικά ευρήματα αφού εξαλείφεται το φαινόμενο της επιπροβολής των διαφόρων δομών-ιστών του μαστού. Δηλαδή, βλάβες ή εστίες μικροαποτιτανώσεων που κρύβονται πίσω από αδενικά στοιχεία ή άλλους ινώδεις ιστούς οι οποίες δεν είναι σαφείς ή εμφανείς στην 2D μαστογραφία, τώρα διασαφηνίζονται πλήρως.

Ο Ακτινοδιαγνώστης μπορεί πλέον να βλέπει τομή-τομή την κάθε λεπτομέρεια αποκαλύπτοντας ύποπτες περιοχές που θα κρύβονται στην κανονική 2D εικόνα, με σημαντικό όφελος στους πυκνούς μαστούς. Παρέχεται σαφέστερη διάγνωση αφού βελτιώνεται η διαφοροποίηση μεταξύ των καλοηθών βλαβών από τις κακοηθείς βλάβες και αναδεικνύονται καλύτερα τα όρια τους σε 3D εντοπισμό.

Έχει αποδειχθεί από πολυάριθμες κλινικές μελέτες αποκλειστικά με την χρήση του Τομοσυνθετικού Ψηφιακού Μαστογράφου, ότι για τον συνδυασμό 2D και  3D ψηφιακής μαστογραφίες εξασφαλίζεται:

  • 40% αύξηση στην ανίχνευση των διηθητικών καρκίνων
  • 27% αύξηση στην ανίχνευση καρκίνων (διηθητικών και μη διηθητικών)
  • 15% μείωση σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα

 Υπέρηχος Μαστών:

H υπερηχομαστογραφία, είναι ο πλήρης έλεγχος του μαστού με υπερήχους, μέσω των πλέον σύγχρονων και εξειδικευμένων μηχανημάτων τελευταίας γενιάς. Πρόκειται για ανώδυνη και ακίνδυνη διαγνωστική μέθοδο (δεν υπάρχει κανενός είδους ακτινοβολία), γρήγορη και με άμεσα αποτελέσματα.  Δεν απαιτεί προετοιμασία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σαν μέθοδος πρώτης επιλογής όταν η αυτοψηλάφηση δεν είναι ασφαλής, για διαφόρους λόγους.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας ώστε να κλείσετε ραντεβού στο ιατρικό κέντρο που επιθυμείτε

- Το ιατρικό κέντρό δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Αθήνα
Ελλάδα

Τηλέφωνο

210-6019958
Nέα Διάγνωση
Ιατρικό Κέντρο
 

H “ΝΕΑ ΔIAΓNΩΣH” ιδρύθηκε το 1987 από ιατρούς με σκοπό να καλύψει όλες τις εξετάσεις της πρωτοβάθμιας ιατρικής. H πρώτη μονάδα των Aμπελοκήπων, Λ. Pιανκούρ 64 & Λαρίσης υπήρξε πρωτοπόρος στην αναβάθμιση των ιατρικών εξετάσεων. H αξιοπιστία των εξετάσεων, η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η εμπιστοσύνη των ασθενών μας, καθόρισε την ίδρυση των νέων μονάδων στις περιοχές Παλλήνη , Αιγάλεω και Αγ. Δημήτριο.

Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής στάθμης προληπτικής και Διαγνωστικής ιατρικής στον εξωνοσοκομειακό χώρο, με στόχο την EΓKAIPH, EΓKYPH και ΓPHΓOPH εξυπηρέτηση των ασθενών μας.

Tα κέντρα μας λειτουργούν και ελέγχονται από επιστήμονες μεγάλης εμπειρίας και κύρους, είναι δε εξοπλισμένα με ό,τι τελειότερο διαθέτει η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Παρέχουν τις υπηρεσίες τους από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ. και είναι έτσι οργανωμένα ώστε να παραδίδουν τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου αυθημερόν (εκτός ορισμένων εξετάσεων), υπεύθυνα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Tα εργαστήριά μας αποτελούν κέντρα αναφοράς εξειδικευμένων εξετάσεων ενώ διακρίνονται για τους άνετους χώρους και το φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον.

Κοντινά Deals