Απόκρυψη

79,9€ από 250€ για 4 Συνεδρίες 100% ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ Διακοπής Καπνίσματος με την μέθοδο της Κβαντικής Βιοανάδρασης, χωρίς αύξηση βάρους, στο κέντρο εναλλακτικών & συμπληρωματικών θεραπειών ''Εναλλακτική Πνοή'' στο Κολωνάκι

Αξία
250
Έκπτωση
68%
Κέρδος
170.1
4 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Η θεραπεία επικεντρώνεται στην μείωση του στρες που θα προκληθεί από την έλλειψη της εθιστικής νικοτίνης στον εγκέφαλο που είναι υπεύθυνος για τα συμπτώματα στέρησης, στους νευροδιαβιβαστές, στις ορμόνες κτλ.

Είναι και η μοναδική μέθοδος όπου έγινε έρευνα για τα αποτελέσματα της διακοπής καπνίσματος  με ποσοστά επιτυχίας 85%!

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31.03.2020

- H προσφορά περιλαμβάνει 4 Συνεδρίες για Οριστική διακοπή Καπνίσματος, με την μέθοδο της Κβαντικής Βιοανάδρασης, χωρίς αύξηση βάρους, στο κέντρο εναλλακτικών & συμπληρωματικών θεραπειών "Εναλλακτική Πνοή", στο Κολωνάκι

- Με αυτήν την μοναδική διπλή μέθοδο που περιλαμβάνει την κβαντική Βιοανάδραση SCIO, και την ολιστική διατροφή, Θα κόψετε  το τσιγάρο μέσα σε 4 συνεδρίες μόνιμα και οριστικά.

- Η βιοανάδραση SCIO είναι ένα εξεζητημένο και  υπερ-εξελιγμένο μηχάνημα βίο-μέτρησης, βίο-ανάλυσης, βίο-ανίχνευσης και επιστροφής (βίο-ανάδρασης) στον οργανισμό κβαντικών (ηλεκτρομαγνητικών πεδίων). Είναι απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο, γιατί βασίζεται σε συμπαγείς επιστημονικές βάσεις. Ενσωματώνει ένα σύστημα που μετράει τις συχνότητες όλου του οργανισμού και με ένα δυνατό λογισμικό το οποίο μεταφράζει, αναλύει και επιστρέφει θεραπευτικά πεδία πίσω στον οργανισμό. 

- Στην κβαντική βιοανάδραση SCIO ο πελάτης συνδέεται με την συσκευή μέσω καλωδίων κεφαλής και άκρων και χρησιμοποιείται η μέθοδος TENS (Transcutaneous Electro Nerval Stimulation), όπου αυτός ο μοναδικός συνδυασμός των εφαρμογών της Βιοανάδρασης, έχει αποδειχθεί θετικός στις επιδράσεις του στρες. Οι ειδικές βιοαναδραστικές συχνότητες του προγράμματος βοηθούν στο να απεξαρτηθούμε από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος εύκολα, γρήγορα και οριστικά.

- Η θεραπεία επικεντρώνεται στην μείωση του στρες που θα προκληθεί από την έλλειψη της εθιστικής νικοτίνης στον εγκέφαλο που είναι υπεύθυνος για τα συμπτώματα στέρησης, στους νευροδιαβιβαστές. στις ορμόνες κτλ Είναι και η μοναδική μέθοδος όπου έγινε έρευνα για τα αποτελέσματα της διακοπής καπνίσματος  με ποσοστά επιτυχίας από 75% έως 83%.

- Παράλληλα με την θεραπεία, μέλημα του  θεραπευτή είναι να  σας καθοδηγήσει μέσω ειδικών συμβουλών σχετικά με την καθημερινότητα σας, π.χ. τι τροφές θα πρέπει να καταναλώσετε και ποιες θα πρέπει να αποφύγετε, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στην διακοπή καπνίσματος χωρίς την αύξηση βάρους ή τα ανεπιθύμητα συμπτώματα που απορρέουν από αυτό.

- Η μέθοδος της κβαντικής βιοανάδρασης SCIO είναι η πραγματική σας ευκαιρία για να απαλλαχτείτε δια παντός από την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος

- Ωράριο Λειτουργίας κέντρου: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-20:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του

- H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Ηροδότου 5
Κολωνάκι

Τηλέφωνο

210-6019958
Eναλλακτική Πνοή
Κέντρο Εναλλακτικών & Συμπληρωματικών Θεραπειών
 

Ένα κέντρο, στο οποίο θα βρείτε πολλές θεραπείες από έμπειρους θεραπευτές, για ψυχική, πνευματική και σωματική ηρεμία και χαλάρωση. Το κέντρο παρέχει:

 • Ομοιοπαθητική
 • Κβαντική Βιοανάδραση
 • Ρεφλεξολογία
 • Xαλαρωτικό μασάζ
 • Αθλητική μάλαξη
 • Ολιστική μάλαξη
 • Μασάζ Πλάτης-Αυχένα
 • Διακοπή καπνίσματος

Η βιοανάδραση SCIO είναι ένα εξεζητημένο και υπέρ-εξελιγμένο μηχάνημα βίο-μέτρησης, βίο-ανάλυσης, βίο-ανίχνευσης και επιστροφής (βίο-ανάδρασης) στον οργανισμό κβαντικών (ηλεκτρομαγνητικών πεδίων). Είναι απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο γιατί βασίζεται σε συμπαγής επιστημονικές βάσεις. Ενσωματώνει ένα σύστημα που μετράει τις συχνότητες του όλου του οργανισμού και με ένα δυνατό λογισμικό το οποίο μεταφράζει, αναλύει και επιστρέφει θεραπευτικά πεδία πίσω στον οργανισμό.

Με πάνω από 25 χρόνια έρευνας στον τομέα της βιοενεργειακής ιατρικής, είναι διαθέσιμη η πιο εξελιγμένη συσκευή Βίο-ανάδρασης. Η συσκευή Κβαντικής Βίο-ανάδρασης SCIO, είναι το μεγαλύτερο ενεργειακό ιατρικό πακέτο στον κόσμο, με τις ακόλουθες πιστοποιήσεις:

 • CE ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
 • MSZ EN ISO 9001: 2001
 • EN ISO13485 : 2003
 • MSZ EN ISO 13485 : 2002

Οι τροφές που ανιχνεύονται αποτελούν υπερ αντιδράσεις ή υπoαντιδράσεις μετά από τεχνιτώς προκαλούμενη βιο ανάδραση και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αλλεργικό τεστ ή άλλου είδους ιατρική ή διατροφολόγική εξέταση ή διάγνωση. Σε καμία περίπτωση η αποφυγή των τροφών αυτών δεν εγγυάται ρύθμιση του μεταβολισμού ή απώλεια βάρους και δεν υποκαθιστούν διαιτολόγιο. Για τη σύσταση διαιτολογίου υπεύθυνοι είναι μόνο αδειοδοτημένοι διατροφολόγοι.

 

Κοντινά Deals