Απόκρυψη

40€ από 80€ για Πλήρες πακέτο Αστρολογική Ανάλυσης (Γενέθλιος Χάρτης, Συναστρία, Solar Return, Προοδευτικό Ωροσκόπιο, Προηγούμενες Ζωές και Κάρμα) στο ''Καρμικό Λυχνάρι'' στην Πλ. Αμερικής

Αξία
80
Έκπτωση
50%
Κέρδος
40
7 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 31.12.2020

- H προσφορά αφορά 1 πλήρες πακέτο αστρολογική ανάλυσης στο ''Καρμικό Λυχνάρι'' στα Πατήσια και περιλαμβάνει αναλυτικά:

  • Ανάγνωση γενέθλιου χάρτη
  • Συναστρία για άτομο της επιλογής σας
  • Προοδευτικό Ωροσκόπιο
  • Hλιακή Αναγνώριση (Solar Return)
  • Προηγούμενες ζωές και κάρμα

- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Τι φέρνει η κάθε όψη και πως μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε. Τα συν και τα πλην ενός αστρολογικού χάρτη και   τι να περιμένουμε από τη ζωή μας. Όταν γεννιόμαστε οι πλανήτες σχηματίζουν κάποιες όψεις και βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη θέση. Αυτές οι αστρολογικές όψεις επηρεάζουν ολόκληρη τη ζωή μας , το χαρακτήρα μας καθώς και τις επιλογές που κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι το πεπρωμένο είναι προδιαγραμμένο πάντα υπάρχει και η ελεύθερη βούληση. Υπάρχουν απλά ,κάποια γεγονότα που δεν μπορούμε να αποφύγουμε και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις έχει επιρροή από τις όψεις μας.

- ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρόκειται για μια πετυχημένη και άκρως βοηθητική μέθοδος πρόβλεψης είναι η ηλιακή επιστροφή.  Μας βοηθά ιδιαίτερα όταν θέλουμε να καταλάβουμε σε ένα χάρτη το χρώμα της χρονιάς που έρχεται. Η ηλιακή επιστροφή είναι ουσιαστικά πως είναι ο χάρτης την στιγμή που ο Ήλιος βρίσκεται στην ίδια μοίρα και λεπτό με αυτό της γέννησης. Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται ποτέ την ίδια ώρα έχουμε αλλαγές στους οίκους και βέβαια στη θέση των πλανητών καθώς ουσιαστικά μιλάμε για της διελεύσεις της μέρας που ο ήλιος κάνει ακριβής σύνοδο με τον γενέθλιο ήλιο μας.

- ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

'Ενας από τους πλέον δημοφιλείς κλάδους στην Αστρολογία είναι η τεχνικής της συναστρίας. Η συναστρία δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που μαρτυρά ή ίδια η λέξη, το συνταίριασμα δηλαδή των άστρων δυο ατόμων. Μέσα από τη μελέτη των γενέθλιων χαρτών εντοπίζουμε πώς αλληλεπιδρά το ένα άτομο στο άλλο, τα κοινά τους σημεία αλλά και τα σημεία που θα πρέπει να «δουλέψουν» περισσότερο τα μέλη αυτής της σχέσης, προκειμένου να συνυπάρξουν όσο πιο αρμονικά γίνεται. Η συναστρία αφορά όλες τις σχέσεις, όχι μόνο τις ερωτικές, ωστόσο το ενδιαφέρον του κόσμου εστιάζεται κυρίως στις ερωτικές συναστρίες. Πρακτικά εκείνο που μελετάμε ύστερα από την ανάλυση του κάθε γενέθλιου ξεχωριστά, είναι οι όψεις που σχηματίζονται μεταξύ των πλανητών του ενός με τους πλανήτες του άλλου.

- Ωράριο Εξυπηρέτησης: 

  • Σάββατο: 11:00-20:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν

- H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Λέλας Καραγιάννη 34
Πλ. Αμερικής

Τηλέφωνο

210-6019958

Kαρμικό Λυχνάρι

- ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ: Η καφεμαντεία είναι μια τεχνική με την οποία λόγω παράδοσης είμαστε εξοικειωμένοι. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης, και μάλιστα ιδιαίτερα διαδεδομένο στους Έλληνες που ήρθαν από τη Μικρά Ασία. Έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Κίνα, όπου οι Κινέζοι διάβαζαν τα φύλλα του τσαγιού.Αργότερα οι Άραβες ξεκίνησαν να διαβάζουν το κατακάθι του καφέ, αφού ήταν και οι πρώτοι που ανακάλυψαν αυτό το τονωτικό ρόφημα γύρω στο 600 μ.Χ., το κρατούσαν όμως κρυφό για αρκετές εκατοντάδες χρόνια έτσι ώστε να μπορούν να μονοπωλούν την καλλιέργεια και να έχουν μόνο αυτοί το προνόμιο να το πίνουν. Ο καφές όμως διαδόθηκε και έγινε γνωστός ως ρόφημα στην Δυτική Ευρώπη και την Αμερική προς τα τέλη του 18ου αιώνα. Ο ζεστός ελληνικός καφές, με μπόλικο καϊμάκι, δεν είναι μόνο μία ευχάριστη απόλαυση της ημέρας, αλλά αποτελεί και μέσο πρόβλεψης των γεγονότων που επρόκειτο να συμβούν στη ζωή μας. Η λεγόμενη «καφεμαντεία», δηλαδή ο αποσυμβολισμός, των σχημάτων που αφήνει το κατακάθι του ελληνικού καφέ στο φλιτζάνι μας, είναι ένας  από τους διαδεδομένους τρόπους πρόβλεψης που οι ρίζες του  ξεκινούν από την Μικρά Ασία. Αναφέρεται συχνά ότι η μαντική τέχνη της καφεμαντείας, μεταδιδόταν από γενιά σε γενιά και εκτός από την γνώση που χρειαζόταν για την ερμηνεία των σχημάτων απαραίτητη ήταν  και η διαίσθηση που θεωρείτο ως κληρονομικό χάρισμα.

- ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ: Η ακριβής ιστορία της τράπουλας δεν είναι γνωστή. Υπάρχει η άποψη πως πατρίδα της είναι η Αίγυπτος. Οι παλαιοί Αιγύπτιοι είχαν 22 πίνακες διαλογισμού. Κάθε υποψήφιος ιερέας του ναού όφειλε να γνωρίζει τη σημα­σία των πινάκων αυτών. Κατά άλλη άποψη πατρίδα της τράπουλας είναι η Ινδία και τα χαρτιά της ήταν εξεικόνιση του θεού Βισνού. Διαφωνία υπάρχει και στο θέμα της μεταφοράς της τράπουλας στην Ευρώπη. Μερικοί υ­ποστηρίζουν ότι αυτό έγινε από τους σταυροφόρους. Άλλοι πιστεύουν πως οι τσιγγάνοι ήσαν εκείνοι που έ­φεραν την τράπουλα ταρώ στη δική μας Ήπειρο. Σήμερα οι τεχνικές της τράπουλας χρησιμοποιούνται ευρύτατα από δυο κυρίως φορείς: από εσωτεριστικές ομάδες, που βλέπουν στην τράπουλα το «μυστικό κλειδί» για την κα­τανόηση της διδαχής τους και από τους τσιγγάνους, που χρησιμοποιούν την τράπουλα για μαντεία. Kατά τις εσωτεριστικές ομάδες το ρίξιμο των χαρτιών είναι είδος διαλογισμού, με την έννοια ότι δίνει κανείς στα χαρτιά ιδιαίτερη προσοχή. Χρειάζεται κατάλληλο μέρος κατά τον Ε. Bauer ένα μέρος που φυλάττει κανείς τα πράγματά του που είναι γεμάτα μυστήριο· μία εικόνα διαλογισμού, κρυστάλλινη σφαίρα, αλυσίδες, φυλαχτά, σύμβολα.

Κοντινά Deals