Απόκρυψη

35€ από 110€ για Πιστοποιημένο Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου από το πλυντήριο αυτοκινήτων ''Αύρα Car Wash' στη Ν.Φιλαδέλφεια

από 35
Αγόρασέ το
Αξία
110
Έκπτωση
68%
Κέρδος
75
205 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31.07.2020

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Πλήρη βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου
  • Αφαίρεση λεκέδων (οροφή, καθίσματα, δάπεδο, πορτ μπαγκάζ, πλαϊνά, ντουλαπάκια, κρυφά σημεία)
  • Συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών
  • Απολύμανση και απόσμωση εσωτερικού και air condition
  • Εξωτερικό πλύσιμο με ενεργό αφρό, καθαρισμό ζαντών και γυάλισμα ελαστικών
  • Κέρωμα με Teflon της Dupont
  • Κρυσταλλοποίηση παρ-μπριζ

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπρόσθετα extra περιποίηση και προστασία δερμάτινων σαλονιών (εφαρμόζεται σε δερμάτινο σαλόνι κερί που ενυδατώνει, συντηρεί και προστατεύει απο σκασίματα για προστασία έως 6 μήνες), η προσφορά διαμορφώνεται στα 42€ (κλικάρετε στη λέξη "Αγοράσε το" και επιλέξετε την ανάλογη επιλογή)

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπρόσθετα πλυσίμο ΣΑΣΙ με ανυψωτικό μηχάνημα, η προσφορά διαμορφώνεται στα 43€ (κλικάρετε στη λέξη "Αγοράσε το" και επιλέξετε την ανάλογη επιλογή)

Παρέχεται γραπτή πιστοποίηση από ΕΟΦ για την καταλληλότητα των καθαριστικών που χρησιμοποιούνται στον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας. Τα συγκεκριμένα καθαριστικά εγγυώνται την πλήρη απολύμανση του οχηματός σας.

Η προσφορά αφορά όλους τους τύπους οχημάτων

- Η συνολική διάρκεια της υπηρεσίας είναι περίπου 3-4 ώρες

Ημέρες και ώρες λειτουργίας CAR Wash: Δευτέρα έως Σάββατο 08:30 - 20:00

- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στα τηλέφωνα 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Αντιοχείας 2 & Κανάρη
Νέα Φιλαδέλφεια

Περισσότερες πληροφορίες

Website

"Αύρα Car Wash"

 

Η πολυετής πείρα στον χώρο του αυτοκινήτου, το προσωπικό μεράκι, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα αρίστης ποιότητας υλικά μας, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα του αψογου καθαρισμού στο αυτοκίνητο σας.Ιδανικό για όλους, απαραίτητο σε οικογένειες με παιδιά και σε ταξί. Το αυτοκίνητό σας είναι πραγματικά καθαρό και δείχνει σαν καινούριο!

Η τακτική και εξειδικευμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σας δεν είναι πολυτέλεια αλλά μία απαραίτητη διαδικασία για να απολαμβάνετε τις πιο άνετες και ασφαλείς εμπειρίες οδήγησης. Το Αύρα Car wash με τεχνογνωσία και εξειδίκευση προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο σας στο πιο απολαυστικό περιβάλλον οδήγησης.

Εξασφαλίστε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο του αυτοκινήτου με την λεπτομερή φροντίδα μίας άρτια οργανωμένης ομάδας. Εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα αλλά και από τις πιο προνομιακές τιμές και ετοιμαστείτε να επιστρέψετε ξανά!  Γιατί στο Αύρα Car Wash σας οδηγεί το συμφέρον σας από μόνο του!

Κοντινά Deals