Απόκρυψη

Από 15€ για 3-6 Ενότητες Μαθημάτων Προετοιμασίας για ECDL ή UNICERT ή Μαθήματα Πιστοποίησης ECDL Expert , μια προσφορά του ''IT Expert'', στο Αιγάλεω

από 15
Αγόρασέ το
Αξία
300
Έκπτωση
95%
Κέρδος
285
13 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Η σχολή πληροφορικής IT Expert στο Αιγάλεω είναι ένα αδειοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης υπολογιστών από το Υπουργείο Παιδείας, έρευνας & Θρησκευμάτων. Παρέχονται Μαθήματα Σεμινάρια Υπολογιστών, Ecdl, UniCert, ACTA, KeyCert με προετοιμασία και τεστ για όλες τις πιστοποιήσεις.
 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 31.07.2020

Η προσφορά περιλαμβάνει μαθήματα προετοιμασίας ή πιστοποίησης για ECDL ή UNICERT από το ''IT Expert'', στο Αιγάλεω, με δυνατότητα επιλογής από:

  • ΕΠΙΛΟΓΗ 1: 15€ από 150€ για 3 ενότητες μαθημάτων προετοιμασίας ECDL ή UNICERT (Excel, Internet Explorer, Outlook, Word)
  • ΕΠΙΛΟΓΗ 2: 30€ από 300€ για 6 ενότητες μαθημάτων προετοιμασίας ECDL ή UNICERT (Excel, Internet Explorer, Outlook, Word, Αccess, Powerpoint, Windows)
  • ΕΠΙΛΟΓΗ 3: 17€ από 150€ για μαθήματα προετοιμασίας από το σπίτι, για πιστοποίηση ECDL Core ή UNICERT Primary για 3 ενότητες (10 ώρες)
  • EΠΙΛΟΓΗ 4: 50€ από 300€ για μαθήματα πιστοποίησης ECDL Εxpert
  • ΕΠΙΛΟΓΗ 5: 124€ από 300€ για μαθήματα προετοιμασίας από το σπίτι, για πιστοποίηση ECDL Core ή UNICERT Primary για 6 ενότητες (120 ώρες)

- Ο τρόπος εκμάθησης περιλαμβάνει:

  • Παράδοση μαθήματος 'Εισαγωγή στην Πληροφορική - Βασικές Αρχές Πληροφορικής'
  • Παράδοση μαθήματος 'Εισαγωγή στον χειρισμό Η/Υ'
  • Ηλεκτρονική μελέτη αντικειμένου
  • Πρακτκή Εξάσκηση με επίλυση ασκήσεων
  • Διενέργεια τεστ προετοιμασίας

- Hμέρες & Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00

- Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται υποχρεωτικά στη σχολή

- Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των εξετάσεων

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 και Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Πανόρμου 8
Aιγάλεω

Τηλέφωνο

210-6019958

IT Expert

Η σχολή πληροφορικής IT Expert στο Αιγάλεω είναι ένα αδειοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης υπολογιστών από το Υπουργείο Παιδείας, έρευνας & Θρησκευμάτων. Παρέχονται Μαθήματα Σεμινάρια Υπολογιστών, Ecdl, UniCert, ACTA, KeyCert με προετοιμασία και τεστ για όλες τις πιστοποιήσεις.

Συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης προσόντων υπολογιστών, όπου τα πτυχία πληροφορικής, είναι δεκτά από τον Α.Σ.Ε.Π. και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.  Είναι ένα απαραίτητο δικαιολογητικό για την συμμετοχή υποψηφίων σε διαγωνισμούς διεκδίκησης θέσεως εργασίας στο δημόσιο, καθώς και ένα επιπλέον προσωπικό εφόδιο για τον ιδιωτικό τομέα.

Η σχολή εκμάθησης υπολογιστών IT Expert, έχει σαν αποκλειστικό αντικείμενο την πληροφορική, με ειδικούς που έχουν πραγματική γνώση και εμπειρία στο χώρο. Τα μαθήματα γίνονται πολύ εύκολη υπόθεση ακόμη και από υποψήφιους με ελάχιστη ή καθόλου προηγούμενη επαφή με τους υπολογιστές. Μπορούμε και σχεδιάζουμε μαζί με τον σπουδαστή/στρια το εκπαιδευτικό πλάνο που του ταιριάζει. Έτσι χωρίς σπατάλη χρόνου και επιπλέον οικονομικής επιβάρυνσης, προσαρμόζουμε το σύστημά μας στις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ενδιαφερόμενου. Σκοπός η σίγουρη επιτυχία στον οποιοδήποτε στόχο τεθεί.

Η σχολή πληροφορικής μας είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο ECDL, Πιστοποιήσεων UniCert, λειτουργεί σε άνετο και σύγχρονο περιβάλλον.

Κοντινά Deals