Απόκρυψη

5€ από 9€ για είσοδο στην παιδική παράσταση ''Οι Τρεις Κοσμοναύτες'' του Ουμπέρτο Έκο, στο θέατρο Μικρό Γκλόρια. Μια τρυφερή ιστορία γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα!

Αξία
9
Έκπτωση
44%
Κέρδος
4
116 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

''Οι Τρεις Κοσμοναύτες'' είναι μια τρυφερή θεατρική παράσταση γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα, με πολλές πληροφορίες για το πλανητικό μας σύστημα, το διάστημα και αλλά για τη μικρή μας Γη, δοσμένες με χιούμορ.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και τις 08.03.2020

- Η προσφορά αφορά είσοδο στην εκπαιδευτική θεατρική παράσταση "Οι Τρεις Κοσμοναύτες" στο θέατρο Μικρό Γκλόρια

- Οι Τρεις Κοσμοναύτες'' αφορά μια  παρέα τριών παιδιών  από τρείς διαφορετικές χώρες τη Ρωσία, την Αμερική και τη Κίνα, που επισκέπτονται τον Άρη. Τα τρία παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα κουλτούρας και διαφορετικότητας όχι μόνο ανάμεσά τους αλλά και με τον μοναδικό κάτοικο που συναντούν στον πλανήτη

- Κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών και πάνω

- Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά

- Ημέρα & Ώρα Παραστάσεων:

  • Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 15:30
  • Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 15:30
  • Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 15:30
  • Κυριακή 8 Μαρτίου 15:30

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ιπποκράτους 7
Αθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958
Οι Τρεις Κοσμοναύτες
Μικρό Γκλόρια
 

Οι Τρείς Κοσμοναύτες είναι μια διαδραστική θεατρική παράσταση για παιδιά 4+, βασισμένη στο ομώνυμο κείμενο του Ουμπέρτο Έκο «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ».Ο Ουμπέρτο Έκο, διάσημος συγγραφέας, σημειολόγος και εκπαιδευτικός, είναι γνωστός για τα έργα του Το Όνομα του Ρόδου, Το Εκκρεμές Του Φουκώ, Μπαουντολίνο κα.

Οι Τρεις Κοσμοναύτες αποτελεί το μόνο έργο του για παιδιά και ενώ γράφτηκε τη δεκαετιά του ΄60 σε ένα κόσμο διχασμένο, το κείμενο παραμένει ακόμα και σήμερα επίκαιρο με ηχηρά μηνύματα.

Στην παράσταση Οι Τρεις Κοσμοναύτες, από διαφορετικά μέρη της Γης (Ρωσία, Κίνα, Αμερική), με πολλές διαφορές και ιδιοτροπίες μιλώντας άλλες γλώσσες, μεγαλωμένοι με διαφορετική μουσική και φαγητά, ετοιμάζονται για το πρώτο μακρινό ταξίδι στον πλανήτη Άρη.

Θα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους? Κάπου προσγειώνονται, αλλά αυτός ο πλανήτης ποιος είναι? Και αυτό το περίεργο πλάσμα που συναντούν, τι είναι? Οι Τρείς Κοσμοναύτες είναι τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο ίδιοι σε σχέση με αυτό το περίεργο πλάσμα που συναντούν, τον Ούκου.

Στην αρχή τον φοβούνται και του επιτίθενται, αλλά ο Ούκου δεν ξέρει από βία και χορεύει. Μετά όμως τρομάζει, συγκινείται και κλαίει,σιγά-σιγά τον πλησιάζουν και αρχίζουν να τον καταλαβαίνουν, είναι τόσο γλυκός και αξιαγάπητος από κοντά.Θα τον πάρουν άραγε μαζί τους στη Γη? Οι Τρείς Κοσμοναύτες είναι μια τρυφερή θεατρική παράσταση γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα.

Με πολλές πληροφορίες για το πλανητικό μας σύστημα, το διάστημα και αλλά για τη μικρή μας Γη, δοσμένες με χιούμορ.

Οι Τρείς Κοσμοναύτες είναι μια θεατρική παράσταση που υμνεί τη φιλία και τη διαφορετικότητα.

«Το διαφορετικό είναι αυτό που τελικά είναι και όμορφο».

Συντελεστές:

  • Μετάφραση - διασκευή: Αγγελική Παρδαλίδου
  • Σκηνοθεσία: Αγγελική Παρδαλίδου
  • Πρωτότυπη μουσική: Λευτέρης Κρητικός
  • Σκηνικά-Κουστούμια: Ελένη Σουμή
  • Παραγωγή: Πολιτιστικό Πάρκο
  • Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Ντζάνκα, Δημήτρης Νικολόπουλος, Πασχάλης Μηλιορέλλης, Γιώργος Σαμαράς

 

Κοντινά Deals