Απόκρυψη

Από 10€ για είσοδο στην κωμωδία του Georges Feydeau ''Ξενοδοχείον ο Παράδεισος'', με τους Π.Κοντογιαννίδη, Β.Παναγοπούλου, Κ.Αποστολάκη, Π.Καναράκη κα, στο Alhambra Art Theatre

από 10
Αγόρασέ το
Αξία
23
Έκπτωση
57%
Κέρδος
13

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένα εισιτήρια!

391 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Εδώ είναι ο Παράδεισος και η Κόλαση μαζί! Το «Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος», των Georges Feydeau & Maurice Desvallieres, είναι ένα από τα πιο γνωστά έργα του Georges Feydeau, ο οποίος το έγραψε σε συνεργασία με τον Γάλλο συγγραφέα Maurice Desvallieres το 1894.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 29.02.2020

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στην θεατρική κωμωδία των Georges Feydeau & Maurice Desvallieres "Ξενοδοχείον ο Παράδεισος", στο "Alhambra Art Theatre"

Στο «Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος», ανικανοποίητοι σύζυγοι καταφεύγουν σε ένα «ξενοδοχείο παράνομων συναντήσεων» για να εκδικηθούν τα ταίρια τους.... Σε όποια κατεύθυνση κι αν στραφούν οι ήρωες σε όποιο δωμάτιο κι αν χωθούν, όποια σκάλα κι αν ανέβουν, βρίσκουν μπροστά τους ανθρώπους που δε θέλουν να συναντήσουν και που φράζουν κάθε διέξοδο. Σύμφωνα με έναν σύγχρονο του Φεϋντώ, στόχος του συγγραφέα ήταν να φέρει το γρηγορότερο σε αντιπαράθεση ακριβώς τα πρόσωπα εκείνα που δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση να συναντηθούν

- Πρωταγωνιστούν: Παύλος Κοντογιαννίδης, Βάσια Παναγοπούλου, Κώστας Αποστολάκης, Τζένη Διαγούπη, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Κούκουρας, Χρύσα Κλούβα, Παναγιώτης Καρμάτης, Παντελής Καναράκη

- Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

 • Παρασκευή στις 20:00
 • Σάββατο στις 18:00
 • Σάββατο στις 20:30
 • Κυριακή στις 18:00

- Eπιλέγετε από:

Παρασκευή στις 20:00:
 • VIP: 13€ από 20€
 • Α Ζώνη: 12€ από 18€
 • Β Ζώνη: 11€ από 16€
 • Γ Ζώνη: 10€ από 14€
 • Εξώστης: 11€ από 16€ 
Σάββατο & Κυριακή στις 18:00:
 • VIP: 14€ από 23€
 • Α Ζώνη: 13€ από 20€
 • Β Ζώνη: 12€ από 17€
 • Γ Ζώνη: 10€ από 14€
 • Εξώστης: 12€ από 17€
Σάββατο στις 20:30:
 • VIP: 15€ από 27€
 • Α Ζώνη: 14€ από 22€
 • Β Ζώνη: 12€ από 18€
 • Γ Ζώνη: 10€ από 15€
 • Εξώστης: 12€ από 18€

Για να δείτε τις ζώνες πατήστε ΕΔΩ

- Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες (με διάλειμμα)

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Στουρνάρη 53
Αθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958

Ξενοδοχείον  ο Παράδεισος

Εδώ είναι ο Παράδεισος και η Κόλαση μαζί!

Το «Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος», των Georges Feydeau & Maurice Desvallieres, είναι ένα από τα πιο γνωστά έργα του Georges Feydeau, ο οποίος το έγραψε σε συνεργασία με τον Γάλλο συγγραφέα Maurice Desvallieres το 1894.

Στο «Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος», ανικανοποίητοι σύζυγοι καταφεύγουν σε ένα «ξενοδοχείο παράνομων συναντήσεων» για να εκδικηθούν τα ταίρια τους.... Σε όποια κατεύθυνση κι αν στραφούν οι ήρωες σε όποιο δωμάτιο κι αν χωθούν, όποια σκάλα κι αν ανέβουν, βρίσκουν μπροστά τους ανθρώπους που δε θέλουν να συναντήσουν και που φράζουν κάθε διέξοδο. Σύμφωνα με έναν σύγχρονο του Φεϋντώ, στόχος του συγγραφέα ήταν να φέρει το γρηγορότερο σε αντιπαράθεση ακριβώς τα πρόσωπα εκείνα που δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση να συναντηθούν. 

Σε μια «φάρσα χιονοστιβάδα» το αποτέλεσμα των συναντήσεων αυτών προκαλεί  ασυγκράτητο γέλιο.

Κεντρικό θέμα του έργου, οι συνήθεις συµφορές της συζυγικής ζωής και ένα βλέμμα χωρίς καμμία παραχώρηση που ρίχνει ο συγγραφέας στους μικροαστούς της εποχής και στον ιερό θεσμό του γάμου.  Δύο ζευγάρια, συνέταιροι και φίλοι, που ζουν στο Παρίσι της Μπελ Επόκ, είναι η καρδιά του έργου. Από τη μια, οι Πινγκλέτ: μετρούν 20 χρόνια γάμου και περίπου άλλα τόσα ανυπόκριτης κούρασης σε βαθμό  αηδίας. Ο εργολάβος Μπενουά Πινγκλέτ καταπιέζεται, συνθλίβεται, από την Ανζελίκ, τη δύστροπη σύζυγό του, μια μέγαιρα που τον έχει ευνουχίσει και που δεν έχει τίποτε το αγγελικό. Από την άλλη, οι Παλιαρντέν: αυτοί είναι παντρεμένοι µόνο δέκα χρόνια, αλλά το πάθος δεν είχε διάρκεια. Ο κύριος παραμελεί την κυρία. Εκείνη, ανικανοποίητη και πικαρισμένη από την αδιαφορία του συζύγου της, πείθεται από το συνεταίρο και φίλο τους να ενδώσει στη μοιχεία για να δώσει ένα παραδειγματικό μάθημα στο αδιάφορο έτερό της ήμισυ. Γύρω από αυτήν την απολαυστική τετράδα, κινούνται ένας επαρχιώτης δικηγόρος, βραδύγλωσσος και κολλιτσίδα, φορτωμένος µε τις τρεις καθόλου συµπαθητικές κορούλες  του που μόλις έχουν βγει από το μοναστήρι, ένας ανηψιός ακόμη παρθένος, και μία καθόλου ντροπαλή υπηρέτρια. Όλοι αυτοί θα βρεθούν, στην οδό Προβηγκίας, αριθμός 220, σε ένα ξενοδοχείο «ειδικό για παντρεμένους κατά ζεύγος ή κατά μόνας». Σε όποια κατεύθυνση όμως και να στραφούν οι ήρωες στο ξενοδοχείο αυτό, που εγγυάται στα παράνομα ζευγάρια «ασφάλεια και διακριτικότητα», όποια σκάλα κι αν ανέβουν, σε όποιο δωμάτιο και να µπουν, πάντοτε βρίσκουν μπροστά τους ανθρώπους που δεν θέλουν να συναντήσουν και που τους φράζουν κάθε διέξοδο. Η ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου και ο ιδιαίτερος καμαριέρης της, ένας αστυνομικός που καραδοκεί να ξεσκεπάσει την αμαρτία, όλοι συνθέτουν το σκηνικό της θεοπάλαβης αυτής φάρσας.

Θεατρικό ποδαρικό στο ALHABRA ART THEATER θα κάνει ένας δυναμικός και κυρίως αγαπητός θίασος που απαρτίζεται από τους: Παύλο Κοντογιαννίδη, Βάσια Παναγοπούλου, Κώστα Αποστολάκη, Τζένη Διαγούπη, Κώστα Φλωκατούλα, Βασίλη Κούκουρα, Χρύσα Κλούβα, Παναγιώτη Καρμάτη, Νένα Δρογγίτη, Ηλιάννα Καλυμνάκη, Άννα Γιαννάκα και τον Παντελή Καναράκη!

 

Το "διαμάντι" του Γάλλου συγγραφέα  Georges Feydeau (Ζώρζ Φεϋντώ) «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος» ανεβαίνει σε μετάφραση Βάσιας Παναγοπούλου, διασκευή Πάνου Αμαραντίδη & Ελένης Λευθεριώτη και σκηνοθεσία Βάσιας Παναγοπούλου και Πάνου Αμαραντίδη.

Η παραγωγή είναι της Alhambra Art Theatre Productions.

Κοντινά Deals