Απόκρυψη

4€ από 8€ για είσοδο στο έπος του Ιουλίου Βερν, ''Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες'', για 3η χρονιά επιτυχίας, στο θέατρο ''Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού''

Αξία
8
Έκπτωση
50%
Κέρδος
4
226 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Ο πιο πολυταξιδεμένος ήρωας των παραμυθιών, Φιλέας Φογκ με τη βοήθεια του υπηρέτη του Πασπαρτού κάνουν το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής τους με κίνητρο ένα στοίχημα του πρωταγωνιστή.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί από τις 14.09.2019 (Πρεμιέρα) έως και τις 20.03.2020

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στην παιδική παράσταση ''Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες'', για 3η χρονιά επιτυχίας στο θέατρο "Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού''

- Ο πιο πολυταξιδεμένος ήρωας των παραμυθιών, Φιλέας Φογκ με τη βοήθεια του υπηρέτη του Πασπαρτού κάνουν το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής τους με κίνητρο ένα στοίχημα του πρωταγωνιστή. Περνώντας από διάφορες χώρες του κόσμου συναντούν μια πριγκίπισσα η οποία τους ακολουθεί σε αυτή την περιπέτεια. Με την αποκλειστική βοήθεια των παιδιών που γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του ταξιδιού, θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες! Μία απόλυτα διαδραστική παράσταση όπου σαν στόχο της έχει να διδάξει στα παιδιά το χρόνο και πόσο πολύτιμος είναι στη ζωή μας αλλά και την ομαδικότητα, τη φιλία και τη γνωριμία με άλλες χώρες και πολιτισμούς. 

- Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά από 2 έως 12 ετών

- Πρωταγωνιστούν: Νίκος Λημνιός, Θοδωρής Κατσαρός, Ραφαέλα Καβαζαράκη

- Ημέρα και Ώρα Παράστασης: Κάθε Σάββατο στις 17:00

Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Χαλκιδικής 83 & Ιερά Οδός 59, Γκάζι
Αθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958
O Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες
Θέατρο Λύχνος

 

Ο πιο πολυταξιδεμένος ήρωας των παραμυθιών, Φιλέας Φογκ με τη βοήθεια του υπηρέτη του Πασπαρτού κάνουν το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής τους με κίνητρο ένα στοίχημα του πρωταγωνιστή. Περνώντας από διάφορες χώρες του κόσμου συναντούν μια πριγκίπισσα η οποία τους ακολουθεί σε αυτή την περιπέτεια. 

Με την αποκλειστική βοήθεια των παιδιών που γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του ταξιδιού, θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες! Μία απόλυτα διαδραστική παράσταση όπου σαν στόχο της έχει να διδάξει στα παιδιά το χρόνο και πόσο πολύτιμος είναι στη ζωή μας αλλά και την ομαδικότητα, τη φιλία και τη γνωριμία με άλλες χώρες και πολιτισμούς. 

Μέσα από παιχνίδια, τραγούδι και χορό οι μικροί θεατές συμμετέχουν στην πλοκή του έργου με σκοπό την επίτευξη του στόχου τους.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Η παιδική παράσταση “Ο Γύρος Του Κόσμου Σε 80 Ημέρες” είναι μια συμπαραγωγή των εταιρειών  L&S και  W.T.F – ACT.

Συντελεστές:

  • Κείμενο - Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός, Νίκος Λημνιός
  • Μουσική Επιμέλεια - Σχεδιασμός Φωτισμού:  Κωνσταντίνος Τζηλίνης
  • Σκηνογραφία - Ενδυματολογία:  “W.T.F -ACT”
  • Video Effects: 4 o’ clock
  • Οπτική επικοινωνία: PlaywalkCommunications

Παίζουν: Νίκος Λημνιός, Θοδωρής Κατσαρός, Ραφαέλα Καβαζαράκη

Κοντινά Deals