Απόκρυψη

6€ από 12€ για Κρέπα, Βάφλα, Παγωτό κα (dine-in, take out ή delivery) στη "Παγωτομάνια" στο Περιστέρι (πλατεία Μπουρναζίου)

Αξία
12
Έκπτωση
50%
Κέρδος
6
22 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ εξασφαλίζει στα παγωτά την αληθινή, πρωτότυπη γεύση τους και με την εντυπωσιακή, χειμαρρώδη παρουσίαση τους σε «βουνά», έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των Ελλήνων και να τους δημιουργήσει μανία για παγωτό!!!

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 30.11.2019

– Η προσφορά περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή οποιαδήποτε γεύσης της αρεσκείας σας, μέσα από μία πληθώρα επιλογών (κρέπα, παγωτό, βάφλα κα) στη "Παγωτομάνια", στη πλατεία Μπουρναζίου

- Η προσφορά ισχύει για dine-in, take away ή delivery

- Για να δείτε τον κατάλογο πατήστε ΕΔΩ

- Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 09:00-00:30

Ωράριο delivery: Δευτέρα με Παρασκευή 19:30 με 00:30

- Σε περίπτωση υπέρβασης της αξίας των 6€ ανά κουπόνι, υπάρxει extra χρέωση (βάσει τιμοκαταλόγου), η πληρωμή της οποίας θα γίνει στο κατάστημα

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Σπετσών 60 & Περιστερίου
πλατεία Μπουρναζίου

Τηλέφωνο

210-6019958

Παγωτομάνια

Η ιδέα για την δημιουργία της «ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑΣ» γεννήθηκε σε ένα ταξίδι διακοπών στην Ιταλία.

Εκεί όπου το Gelato δεν είναι απλά μόδα η καλοκαιρινή τάση αλλά… απολαυστική μανία, και μάλιστα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Με την «μυστική» ιταλική συνταγή του 1895 μ.Χ., η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ απέδειξε ότι το παγωτό είναι ένα προϊόν διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο.

Όταν το 2003 στην συμβολή των οδών Αισώπου και Τάκη στην γραφική γειτονιά του Ψυρρή, ο Γιάννης Πανάγος άνοιγε το πρώτο κατάστημα «ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ», πολλοί αμφισβήτησαν την κίνηση του. Σήμερα 13 χρόνια μετά, έχοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία και εξέλιξη στην αλυσίδα των καταστημάτων που έχουν ανοίξει, έχει διαψεύσει κάθε αμφιβολία τους.

Στο πρώτο κατάστημα στου Ψυρρή, προστέθηκε πολύ γρήγορα και το 2ο στη Γλυφάδα. Σύντομα ακολούθησαν στο Ναύπλιο και στο Τολό. Η αύξηση της παραγωγής έφερε την ανάγκη να μεταφερθεί το πρώτο, μικρό παρασκευαστήριο παγωτού-gelato που είχε στηθεί δίπλα στο κατάστημα του Ψυρρή.

Έτσι η εταιρεία ίδρυσε έδρα και παρασκευαστήριο στην περιοχή της Καλλιθέας. Αλλά και αυτό με την πάροδο του χρόνου φάνηκε ανυπαρκές να καλύψει τις ανάγκες των συνεχών αυξανόμενων καταστημάτων. Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να μετακομίσει σε μεγαλύτερο, σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας και υγειονομικών προδιαγραφών εργαστήριο παραγωγής παγωτού gelato στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Ρέντη, έχοντας πλέον την δυνατότητα τεράστιας παραγωγής παγωτού, πάντα με τα ίδια αγνά υλικά και τη σταθερή υψηλή ποιότητα.

Φτάνοντας ως σήμερα, που πλέον τα καταστήματά της έχουν φτάσει τα 27, νοιώθει υπερήφανη για την πρόοδο της, αλλά ταυτόχρονα νοιώθει υπεύθυνη για τους επιχειρηματίες που την εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σε αυτήν.

Η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ εξασφαλίζει στα παγωτά την αληθινή, πρωτότυπη γεύση τους και με την εντυπωσιακή, χειμαρρώδη παρουσίαση τους σε «βουνά», έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των Ελλήνων και να τους δημιουργήσει μανία για παγωτό!!!

… και μην ξεχνάτε: το παγωτό είναι κορυφαία απόλαυση για όλες τις εποχές!

Κοντινά Deals