Απόκρυψη

9€ από 15€ για είσοδο στην απρόβλεπτη κωμωδία γεμάτη σασπένς "Τρεις Φόνοι...καμία Κηδεία", με τους Κ.Αποστολάκη, Κ. Μπιλάλη & Σ.Πούλη, στο θέατρο Χυτήριο

Αξία
15
Έκπτωση
40%
Κέρδος
6
126 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Τρία άτομα, που αποτελούν ένα θεότρελο ερωτικό τρίγωνο, επισκέπτονται μέσα σε έναν χρόνο, σε τρεις διαφορετικές περιόδους διακοπών -Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτοχρονιά- το ίδιο ξενοδοχείο, το ίδιο δωμάτιο, με τον ίδιο δολοφονικό σκοπό: να εξοντώσουν το τρίτο άτομο από τη σχέση τους.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως τις 07.01.2020

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στην απρόβλεπτη κωμωδία "Τρεις Φόνοι...καμία Κηδεία", στο θέατρο Χυτήριο

- Τρία άτομα, που αποτελούν ένα θεότρελο ερωτικό τρίγωνο, επισκέπτονται μέσα σε έναν χρόνο, σε τρεις διαφορετικές περιόδους διακοπών -Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτοχρονιά- το ίδιο ξενοδοχείο, το ίδιο δωμάτιο, με τον ίδιο δολοφονικό σκοπό: να εξοντώσουν το τρίτο άτομο από τη σχέση τους. Μια κωμωδία γεμάτη σασπένς, που ξεχειλίζει από ξεκαρδιστικά σχέδια δολοφονίας ανάμεσα στον ερωτύλο και άπιστο εραστή, τον σκανδαλιάρη απατημένο σύζυγο  και τη μοιραία γυναίκα του

- Πρωταγωνιστούν: Kώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Μπιλάλη, Σπύρος Πούλης

- Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων: 

  • Δευτέρα 21:15
  • Τρίτη 21:15

​- Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου η παράσταση θα παίζεται μόνο τη Δευτέρα

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε!

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 44
Γκάζι

Τηλέφωνο

210-6019958
Τρεις Φόνοι...καμιά Κηδεία
Χυτήριο
 

Τρία άτομα, που αποτελούν ένα θεότρελο ερωτικό τρίγωνο, επισκέπτονται μέσα σε έναν χρόνο, σε τρεις διαφορετικές περιόδους διακοπών -Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτοχρονιά- το ίδιο ξενοδοχείο, το ίδιο δωμάτιο, με τον ίδιο δολοφονικό σκοπό: να εξοντώσουν το τρίτο άτομο από τη σχέση τους.

Μια κωμωδία γεμάτη σασπένς, που ξεχειλίζει από ξεκαρδιστικά σχέδια δολοφονίας ανάμεσα στον ερωτύλο και άπιστο εραστή (Κώστας Αποστολάκης), τον σκανδαλιάρη απατημένο σύζυγο (Σπύρος Πούλης), και τη μοιραία γυναίκα του (Κατερίνα Μπιλάλη).

Μέσα στις έντονα χιουμοριστικές καταστάσεις αυτής της παράλογης φάρσας, παρακολουθούμε τις τρεις, γεμάτες γκάφες, απόπειρες φόνου που σχεδιάζουν οι ήρωες ανά δύο, προκειμένου να σκοτώσουν τον τρίτο χαρακτήρα. Στην πρώτη σκηνή, η σύζυγος και ο εραστής της επιχειρούν να σκοτώσουν τον σύζυγο, επειδή είναι εμπόδιο στη σχέση τους. Στη δεύτερη σκηνή, η σύζυγος συμμαχεί με τον σύζυγό της για να δολοφονήσουν τον εραστή, επειδή αποκαλύφθηκε ότι της ήταν άπιστος. Στην τρίτη σκηνή, ο σύζυγος και ο εραστής, αισθανόμενοι προδομένοι και εξαπατημένοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τη σύζυγο.

Άραγε αυτή η απόπειρα, θα αποτύχει όπως και οι προηγούμενες δύο, ή όχι;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

  • Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού
  • Σκηνικά: Νατάσα Παπαστεργίου
  • Κοστούμια: Κατερίνα Ανδρικοπούλου
  • Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης
  • Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
  • Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Μπιλάλη, Σπύρος Πούλης

Κοντινά Deals