Απόκρυψη

Από 12,9€/άτομο για Full Body Μυωχαλαρωτικό Μασάζ Aτομικό ή ΜΕ το Ταίρι σας, διάρκειας 60', στον υπέροχο χώρο του "Golden Swan" στην Καλλιθέα

από 15.9
Αγόρασέ το
Αξία
20
Έκπτωση
21%
Κέρδος
4.1
57 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Αίσθηση χαλάρωσης στο ''Golden Swan Massage" στην Κηφισιά, στο Νέο Ηράκλειο & στο νεό μας κέντρο στην Καλλιθέα, για να ταξιδέψετε μακριά από το άγχος της καθημερινότητας!

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31.07.2020

- H προσφορά περιλαμβάνει 1 Full Body Massage relax και ευεξίας με αιθέρια έλαια, διάρκειας 60', για άντρες και γυναίκες, στo ''Golden Swan'' στην Κηφισιά

  • 15,90€ από 20€ για 1 άτομο ή
  • 25,90€ από 40€ για 2 άτομα (12,9€/άτομο)

Ωράριο λειτουργίας:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 11.00 - 21.00 
  • Σάββατο: 11.00 - 18.00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 1-2 ημέρες πριν (καλέστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Γρυπάρη 147, Πλατεία Δαβάκη
Καλλιθέα
"Golden Swan"
Κέντρο Χαλαρωτικού & Θεραπευτικού massage

 

Τα κέντρα GOLDEN SWAN δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες τους πάνω στο πιο αρχαίο είδος θεραπείας που είναι η μάλαξη.

Στους όμορφα διαμορφωμένους χώρους μας, θα απολάυσετε διάφορα είδη μασάζ, όπως το χαλαρωτικό, θεραπευτικό, αδυνατιστικό, αθλητικο, ταξιδέυοντας μακριά απο την κούραση και το άγχος της ημέρας, που φορτίζει αρνητικά όχι μόνο το σώμα αλλα και την ψυχική μας ηρεμία.

Οι άρτια καταρτισμένοι θεραπευτές μας είναι παντα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, για να βοηθήσουν το σώμα να θεραπευτεί απο μυικούς πόνους και να αποφορτίσουν την αρνητική ενέργεια, που συσσορέυεται απο το στρές δίνοντας μια ανάσα αναζωογόνησης και ευεξίας την στιγμη που το χρειάζεται!

Τα κέντρα Golden Swan είναι δίπλα σας για μια εμπειρία χαλάρωσης, ίασης και αναζωογόνησης. Επισκεφτείτε ένα απο αυτά και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Κοντινά Deals