Απόκρυψη

9€ από 35€ για 8ώρες μαθημάτων Αργεντίνικου Tango, μέγιστης διάρκειας 1 μήνα, για Άνδρες & Γυναίκες, στη σχολή χορού ''TANGOmás'', στη Δάφνη, δίπλα στο μετρό

Αξία
35
Έκπτωση
74%
Κέρδος
26
20 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Το Tango Argentino δεν είναι απλά χορός. Στην Tangomas μπορείτε να μάθετε ευχάριστα και σωστά Tango, μια δραστηριότητα που, αν το θέλετε, θα σας συντροφεύει ως διασκέδαση ή ψυχαγωγία σε όλη σας τη ζωή.
 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 31.07.2020 

- Η προσφορά περιλαμβάνει 8 ώρες μαθημάτων Αργεντίνικου Tango για άνδρες και γυναίκες, μέγιστης διάρκειας 1 μήνα, στην σχολή χορού ''TANGOmás'', στη Δάφνη

- Στην Tangomas μπορείτε να μάθετε ευχάριστα και σωστά Tango, μια δραστηριότητα που, αν το θέλετε, θα σας συντροφεύει ως διασκέδαση ή ψυχαγωγία σε όλη σας τη ζωή.

- Με κύριο στοιχείο του την αγκαλιά αποτελεί μια ολοκληρωτική τέχνη, μια βαθιά φιλοσοφία, έναν τρόπο να σκέφτεσαι και να ζεις. Δεν περιορίζεται μόνο στις φιγούρες. Είναι μουσική, έκφραση, αυτοσχεδιασμός και επικοινωνία του ζευγαριού στην κάθε στιγμή! Το Tango Argentino είναι ένα ατομικό ταξίδι έκφρασης αλλά και κοινό βίωμα, αφού αφορά την επικοινωνία μεταξύ των δύο φύλων. Από τους πιο γοητευτικούς χορούς, αποτελεί έναν διάλογο που τα στοιχεία του αρσενικού και του θηλυκού αλληλεπιδρούν, συνεργάζονται και δημιουργούν απλούς ή σύνθετους αυτοσχεδιασμούς περπατώντας μέσα σε μια 'Tango' αγκαλιά στα ηχοχρώματα της μουσικής. Προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στους άντρες λόγω της στιβαρότητάς του και του δυναμικού στοιχείου της καθοδήγησης της ντάμας. Χαρακτηρίζεται από τη φυσικότητα των κινήσεων και τους διακριτούς ρόλους καβαλιέρου και ντάμας. Χορεύεται καθημερινά σε συναθροίσεις (milongas) στην Αθήνα και όλο τον κόσμο, αποτελώντας ένα σύγχρονο τρόπο διασκέδασης και άμεσης επικοινωνίας.

- Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει 8 ώρες Αργεντίνικου Tango μέγιστης διάρκειας 1 Μήνα

- H προσφορά ισχύει για άτομα 18-45 ετών

- Οι 8 ώρες Αργεντίνικου Tango μέγιστης διάρκειας 1 μήνα αποτελούνται από 4 ώρες μαθήματος της τεχνικής του Tango και 4 ώρες πρακτικής εξάσκησης του

- Ημέρες και Ώρες Μαθημάτων:

  • Δευτέρα 19:00-20:00
  • Τετάρτη 19:30-20:30

- H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 &  Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Μεγάλου Αλεξάνδρου 3
Δάφνη

Τηλέφωνο

210-6019958
TANGOmás
Σχολή 
 

H σχολή TANGOmás, ξεκινάει από το 2015 τη λειτουργία της σε ολοκαίνουριο ατμοσφαιρικό χώρο μοντέρνας αισθητικής, πλήρως διαμορφωμένο για διδασκαλία tango και άριστη ακουστική, μιας και δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους δασκάλους της σχολής με φροντίδα προς τη διδασκαλία και τους μαθητές. Με εμπειρία 13 χρόνων πάνω στην οργάνωση της ύλης του Tango και στην καθοδήγηση των μαθητών, η πρόοδος στα τμήματα τους είναι γρήγορη και ουσιαστική.

Όντας ένα από τα πιο ειδικευμένα στην διδασκαλία ζευγάρια στον χώρο του Tango, εκτός από την τεχνική και τον αυτοσχεδιασμό, διδάσκουν την επικοινωνία, τη μουσική και μουσικότητα του Tango, που αποτελούν βασικά στοιχεία του χορού! Συμμετέχουν ενεργά στην ελληνική tango σκηνή, διοργανώνοντας milongas (βραδιές χορού tango) και practicas (βραδιές εξάσκησης) και αναλαμβάνουν τη μουσική επιμέλεια σε εκδηλώσεις tango. Ο χορός τους διακρίνεται από τα βασικά στοιχεία του αυθεντικού Tango Argentino δηλαδή την απλότητα, την επικοινωνία και τη μουσικότητα.

Η διδασκαλία τους σκοπεύει σε αυτά τα στοιχεία μέσα από την ανάλυση της κίνησης, τη σύνδεσή της με τη μουσική και την ανάπτυξη της ικανότητας αυτοσχεδιασμού. Θεωρώντας και οι δύο πως το Tango Argentino, εκτός από ένας πανέμορφος κοινωνικός χορός, είναι και μια πολύ ουσιαστική και επικοινωνιακή ψυχοσωματική δραστηριότητα, δημιουργούν το 2011 σε συνεργασία με ψυχολόγο το «Kontango», ένα εργαστήρι – βιωματικό σεμινάριο αυτογνωσίας και επικοινωνίας  μέσω του tango argentino σε συνδυασμό με τη ψυχολογία Gestalt , το οποίο διεξάγεται έκτοτε τακτικά σε ομάδες.

Το 2015 ιδρύουν τη σχολή "TANGOmas" με σκοπό  τη δημιουργία ενός ευχάριστου και φιλικού περιβάλλοντος για τους ίδιους και τους μαθητές τους. Η απήχηση του έργου αυτού, τους ωθεί γρήγορα στην διεύρυνση του οράματος τους με τη δημιουργία του Σύγχρονου Χώρου Χορού και Έκφρασης "ARTSHUB" όπου φιλοξενούνται και άλλα μαθήματα χορού και δραστηριότητες σε συνεργασία με καταξιωμένους δασκάλους και καλλιτέχνες.

Κοντινά Deals