Απόκρυψη

2,6€ από 6€ για είσοδο στη παράσταση "Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ", ένα μαγικό show που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι στο Cine Παράδεισος, στον Κορυδαλλό

Αξία
6
Έκπτωση
57%
Κέρδος
3.4
6 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Δύο αξεπέραστοι μάγοι που άφησαν το στίγμα τους στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μαγικό show που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

 

Όροι Προσφοράς

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στη "Μυστική Λέχη των Μάγων", ένα μαγικό show που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι στο Cine Παράδεισος, στον Κορυδαλλό

2 αξεπέραστοι μάγοι που άφησαν το στίγμα τους στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μαγικό show που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. O Mάγος Silver και ο Μάγος Demar ξεκινούν από το Cine Παράδεισος, ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της μαγείας. Στην Μυστικη λέσχη των Μάγων, μια νέα εποχή για την αναζήτηση των Νέων μικρών μάγων ξεκινά

- Παραστάσεις στις 24.11.2019 τις παρακάτω ώρες:

  • 12:00
  • 15:00
  • 17:00
  • 19:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ζάππα 4
Κορυδαλλός

Τηλέφωνο

210-6019958
Η Μυστική Λέσχη των Μάγων
Cine Παράδεισος
 

2 αξεπέραστοι μάγοι που άφησαν το στίγμα τους στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μαγικό show που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

O Mάγος Silver και ο Μάγος Demar ξεκινούν από το Cine Παράδεισος, ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της μαγείας. Στην Μυστικη λέσχη των Μάγων, μια νέα εποχή για την αναζήτηση των Νέων μικρών μάγων ξεκινά!

Cine Παράδεισος

Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο Σινέ παράδεισος, ο δημοτικός κινηματογράφος της πόλης του Κορυδαλλού, εγκαινιάσθηκε δια χειρός του μεγάλου σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε-του δημιουργού του ομώνυμου με βραβευμένου με Όσκαρ φιλμ. Έκτοτε ο Σινέ Παράδεισος έδωσε την ευκαιρία σε γενιές φίλων του κινηματογράφου, να ψυχαγωγηθούν, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το σινεμά και να έρθουν σε επαφή με εξαίσια δείγματα της έβδομης τέχνης. 

Το αρχικό κτίριο του Σινέ Παράδεισος κατασκευάστηκε το 1989 από τις δημοτικές αρχές με την εθελοντική συμμετοχή των μελών της κινηματογραφικής Λέσχης της πόλης και από το 2007  ανακαινίστηκε πλήρως από το Δήμο Κορυδαλλού αποτελώντας σήμερα έναν από τους πιο σύγχρονους δημοτικούς κινηματογράφους στην Ευρώπη, φιλοξενώντας φεστιβάλ ταινιών, αφιερώματα, ημερίδες, εκπαιδευτικές προβολές, εκθέσεις, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Ο Σινέ Παράδεισος αποτελεί  μέλος του Διεθνούς Δικτύου για την προώθηση του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου των  Europa Cinemas από το 1995. Για το έργο του σε σχέση με το νεανικό κοινό, ο Σινέ Παράδεισος και ο Δήμος Κορυδαλλού το 2015 βραβεύθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το θεσμό των Europa Cinemas με το Young Audience Award ανάμεσα σε 2350 αίθουσες από όλη την Ευρώπη.

Κοντινά Deals