Απόκρυψη

155€ για 3ήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή σε Πρέβεζα-Ιωάννινα-Ζαγοροχώρια-Μετέωρα-Μύλος Ξωτικών, με Ημιδιατροφή, Μεταφορές, Ρεβεγιόν, στο Μargarona Royal Ηotel 4*

Αξία
299
Έκπτωση
48%
Κέρδος
144
5 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Με την εγγύηση του "Happydeals TRAVEL", του ταξιδιωτικού πρακτορείου, συμφερόντων Happydeals (με επίσημη άδεια από τον ΕΟΤ).
 
Εγγύηση BEST PRICE, χωρίς Μεσάζοντες, χωρίς Κρυφές Χρεώσεις, χωρίς περιορισμούς & κρυφά γράμματα! 

Όροι Προσφοράς

- Η προσφορά αφορά 3μερη οδική εκδρομή (24-26 Δεκεμβρίου) και περιλαμβάνει:

  • Μεταφορές-εκδρομές βάσει του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις στο Μargarona Royal hotel 4* SUP, στην Πρέβεζα
  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
  • Πλούσιο δείπνο σε μπουφέ
  • Εορταστικό Ρεβεγιόν συνοδεία μουσικής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Σύνοδος-αρχηγός του γραφείου

- Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00) ή στο e-mail travel@happydeals.gr για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και να δηλώσετε τα παρακάτω (απαραίτητα για την έκδοση του voucher του ξενοδοχείου):

  • Αριθμό ατόμων που θα διαμείνουν (αν υπάρχουν παιδιά αναφέρετε την ηλικία)
  • Ονόματα διαμενόντων

Διεύθυνση

Πρέβεζα

Τηλέφωνο

210-6019958
Χριστουγεννιάτικη Εκδρομή
Πρέβεζα-Ιωάννινα-Ζαγοροχώρια-Μετέωρα-Μύλος των Ξωτικών
 

24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας και μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στο πορθμείο του Ρίου, όπου διασχίζουμε το κανάλι. Άφιξη στο Αντίρριο και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για την ιστορική πόλη του Μεσολογγίου. Επίσκεψη, περιήγηση στον Κήπο των Ηρώων. Συνεχίζουμε την πορεία μας για την περιοχή της Αμφιλοχίας, όπου θα έχουμε το μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικό). Αναχώρηση και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας του Ακτίου, φτάνουμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Προετοιμασία για το Εορταστικό Δείπνο συνοδεία Ζωντανής Μουσικής με Κέφι & Χορό.

25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:  ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Χριστούγεννα!!!! Χρόνια πολλά!!! Πρόγευμα και επιβίβαση στο πούλμαν μας, για να επισκεφτούμε τα γραφικότατα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ. Επίσκεψη, στο πιο φημισμένο από αυτά, στο παραδοσιακό Μονοδενδρι σε υψόμετρο 1,060 μέτρων. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της περιοχής. Συνεχίζουμε για την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, για να απολαύσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων με άπλετη ψυχαγωγία και εκδηλώσεις. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της πόλης. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για το ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΜΕΤΕΩΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ

Μετά το πρόγευμα μας και με τις βαλίτσες μας, αναχωρούμε μέσω της Εγνατίας Οδού, για να φτάσουμε στα μαγευτικά Μετέωρα. Επίσκεψη για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για την πόλη των Τρικάλων. Ώρα για διασκέδαση. Μικροί και μεγάλοι, όλοι στο Φανταστικό Μύλο των Ξωτικών!!!! Το σπίτι του Άη Βασίλη, Το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, η Αιώνια Πηγή Σοκολάτας και άλλα πολλά, μας περιμένουν για να μας ξεναγήσουν σε έναν κόσμο φανταστικό!!! Αναχώρηση για την Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στον τόπο αναχώρησής μας, με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή μας.

Κοντινά Deals