Απόκρυψη

Aπό 9.9€ για Μυοχαλαρωτικό μασάζ ή Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας & Couples Massage, στο ''Masajito'', στο Νέο Ψυχικό

από 9.9
Αγόρασέ το
Αξία
20
Έκπτωση
51%
Κέρδος
10.1
29 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Δημιουργήσαμε ένα φιλικό χώρο με στόχο την ευεξία και την χαλάρωση μυαλού και σώματος.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31.03.2020

- Η προσφορά αφορά 1 χαλαρωτικό μασάζ ή  1 μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, στο ''Masajito'', στο Νέο Ψυχικό, με δυνατότητα επιλογής από:

  • 9,9€ από 20€ για χαλαρωτικό μασάζ, διάρκειας 45 λεπτών
  • 14,90€ από 30€ για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, διάρκειας 90 λεπτών, που αποτελείται από
    • 50' μασάζ σε μηρούς και γλουτούς
    • 30' μάσκα κατά της κυτταρίτιδας
    • 10' ντούζ για ξέπλυμα της μάσκας
  • 18€ από 35€ για Couples massage, διάρκειας 45 λεπτών

Χαλαρωτικό μασάζ: Πρόκειται για ενα μασάζ ιδανικό ενάντια στο στρές και την κόπωση. Προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας. Επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη. Είναι βαθύ μυοχαλαρωτικό μασάζ. Με στόχο να χαλαρώσει και να ανακουφίσει τους μυς απο την ένταση και το stress, το μασάζ αυτό ασκεί ρυθμικά πίεση γυμνάζοντας εντατικά ολόκληρο το σώμα. Σε συνδυασμό με ένα ειδικό μείγμα θερμαντικών ελαίων για το μασάζ, η θεραπεία αυτή μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας ανάγκες. Η συγκεκριμένη θεραπεία ενδείκνυται για έντονους μυικούς πόνους.

- Μασάζ κυτταρίτιδας: Εξειδικευμένο μασάζ που αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά. Γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Ο λόγος για το λεμφικό μασάζ, που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. Έτσι, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το χειροπρακτικό μασάζ συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους.

- Άντρες θεραπευτές αναλαμβάνουν μασάζ αντρών και γυναίκες θεραπεύτριες αναλαμβάνουν μασάζ γυναικών. Εξαίρεση αποτελεί η πραγματοποίηση διπλού ραντεβού απο 2 γυναίκες (πελάτισσες) όπου τα μασάζ θα αναλάβουν ένας άντρας και μια γυναίκα θεραπεύτρια.

- Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 - 22:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (Καθημερινές 09:00-19:00 και Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Σεφέρη Γεωργίου 51
Νέο Ψυχικό

Τηλέφωνο

210-6019958
Masajito
Mασάζ
 

Δημιουργήσαμε για εσας ενα φιλικό και φιλόξενο χώρο με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες ολων των επισκεπτών μας. Σκοπός μας είναι να αναθεωθείτε και να αποδράσετε απο την καθημερινότητα σας. Θέλουμε να μεταδώσουμε την ευεξία και τη χαλάρωση σε όσους την έχουν ανάγκη.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται απο φυσικοθεραπευτές και spa therapists εξειδικευμένους στη μάλαξη και στην ευεξία του σώματος. Σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες για μια σωστή και επαγγελματική θεραπεία. Στο χώρο μας χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε και καθαρό αμυγδαλέλαιο για περιπτώσεις που τα αιθέρια έλαια είναι αντένδειξη (αλλεργικά άτομα ή θηλάζουσες μητέρες).

Το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια είναι ανάγκη τόσο του σώματος όσο και της ψυχής μας.

 
Κοντινά Deals