Απόκρυψη

329€ από 409€ για Μονοήμερη Εκδρομή (2-7 ατόμων) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, Καλαβρύτων & Μαίναλου, από το "Skyblue Travel Agency"

Αξία
409
Έκπτωση
20%
Κέρδος
80
16 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30.06.2020

- H προσφορά αφορά μονοήμερη εκδρομή 2-7 ατόμων, συνολικής διάρκειας 11 ωρών σε έναν από τους παρακάτω προορισμούς:

  • Χιονοδρομικό Παρνασσού και Αράχωβα
  • Χιονοδρομικό Καλαβρύτων
  • Χιονοδρομικό  Μαίναλου και Δημητσάνα

- Η μεταφορά γίνεται από την Αθήνα με mini van Mercedes Vito

 - H αναχώρηση πραγματοποιείται από Αθήνα στις 07:30, με άφιξη στο χιονοδρομικό της επιλογής σας στις 10:00 και παραμονή μέχρι τις 16:00. Αναχώρηση από το χιονοδρομικό και παραμονή μέχρι τις 18:30 στη πόλη για φαγητό και καφέ. Αναχώρηση για Αθήνα με εκτιμώμενη ώρα άφιξης στις 21:00

Οι χρόνοι παραμονής σε κάθε προορισμό μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις των επιβατών 

- Στη προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται οι κάρτες και ο εξοπλισμός για σκι, καθώς και το φαγητό και ο καφές

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Αγ. Γεωργίου 63 & 25ης Μαρτίου
Nέο Ψυχικό

Τηλέφωνο

210-6019958

Skyblue Travel Agency

Η εταιρεία SKYBLUE Travel Agency δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού τα τελευταία 5 χρόνια. Με μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών και εκδρομών, στοχεύουμε στην ικανοποίηση κάθε ανάγκης των πελατών μας.

Στόχος μας, η επίτευξη της μέγιστης ικανοποίησης των πελατών μας για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Το μεγαλύτερο μας προσόν, η γνώση και η εμπειρία των ανθρώπων μας. Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η αίσθηση αξιοπρέπειας, υπερηφάνειας και ικανοποίησης στον τομέα ενασχόλησης μας.

Με τον διαρκώς αυξανόμενο στόλο πολυτελών λεωφορείων και van αναλαμβάνουμε κάθε μεταφορά που μπορεί να χρειαστούν οι πελάτες μας καθώς και να προσφέρουμε μια πληθώρα private tour και εκδρομών ώστε να εξερευνήσουν το μαγευτικό Ελληνικό τοπίο.

Παράλληλα δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες που επισκέπτονται την Αθήνα, να απολαύσουν τα διεθνούς φήμης Ελληνικά νησιά, προσφέροντας τους και την μονοήμερη κρουαζιέρα στο Αργοσαρωνικό (Ύδρα-Πόρος-Αίγινα). Επίσης οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν, ναυλώνοντας το πλοίο μας Belluga για ιδιωτικές κρουαζιέρες στον Αργοσαρωνικό, διαλέγοντας τους προορισμούς τους και έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν τα καταγάλανα Ελληνικά νερά Όλα τα άνωθεν (μεταφορές, εκδρομές και κρουαζιέρες) μπορούν να τροποποιηθούν κατά παραγγελία, με στόχο την εκπλήρωση κάθε επιθυμίας του πελάτη μας.Σας διαβεβαιώνουμε για την υψηλή και άκρως επαγγελματική ανταπόκριση στις επιθυμίες των πελατών μας. 

Κοντινά Deals