Απόκρυψη

35€ από 120€ για Συνεδρία Λεύκανσης Δοντιών, για δόντια έως 3 τόνους πιο λευκά, σε πασίγνωστο οδοντιατρείο του Κολωνακίου.

Αξία
120
Έκπτωση
71%
Κέρδος
85
35 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Η μεγαλύτερη προσφορά σε λεύκανση δοντιών που έγινε ποτέ, σε πασίγνωστο οδοντιατρείο στο Κολωνάκι!

 

Μια προσφορά αποκλειστικά για τα μέλη του Happydeals Health!

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 31.07.2020

- Η προσφορά αφορά 1 Συνεδρία Λεύκανσης Δοντιών σε πασίγνωστο οδοντιατρείο του Κολωνακίου

- Αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • Καθαρισμό δοντιών για αφαίρεση οδοντικής πλάκας
  • Αφαίρεση όλων των εξωτερικών χρωστικών των δοντιών
  • Θεραπεία λεύκανσης δοντιών με υπέρυθρη ακτίνα LED

- Η λεύκανση των δοντιών, έχοντας τη δυνατότητα να επαναφέρει το χρώμα των δοντιών στο παιδικό μας χαμόγελο ή και σε ακόμη πιο λευκό, χαρίζει τη γοητεία ενός χαμόγελου που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας! Η θεραπεία πραγματοποιείται σε Οδοντιατρείο από έμπειρους Χειρούργους Οδοντίατρους, με αποτελέσματα εως 3 τόνους πιο λευκά και φωτεινά!! Η λεύκανση δίνει την απόλυτη ευκαιρία για ένα super λαμπερό και ολόλευκο χαμόγελο!!!

- Με την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας ώστε να κλείσετε ραντεβού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 17:00 και Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ασκληπιού 20, Κολωνάκι
Αθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958
Δρ Πάρις Aμοργινός 
Οδοντίατρος 
 

“Το αποτέλεσμα μιας ευχάριστης σκέψης είναι το χαμόγελο”, αυτό είναι το moto της ζωής και της δουλειάς του συμπαθέστατου και πασίγνωστου οδοντιάτρου Πάρι Αμοργινού.

”Το ιδανικό χαμόγελο είναι αποτέλεσμα της απάντησης των μυών του προσώπου στα ευχάριστα ερεθίσματα. Διαγράφεται σε όλο το πρόσωπο με κυρίαρχα στοιχεία τα δόντια, τα χείλη και τα μάτια. Ο τρόπος όμως με τον οποίο θα εκφράσουμε αυτή τη μοναδική στιγμή ευχαρίστησης και ικανοποίησης ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Σε ορισμένους ανθρώπους, η εκδήλωση αυτής της ευχαρίστησης γίνεται χωρίς καμία σκέψη, απλά απολαμβάνουν τη στιγμή και συνήθως με το χαμόγελό τους φωτίζεται το πρόσωπό τους και σίγουρα κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ωστόσο πολλοί άνθρωποι συγκρατούν αυτή την αυθόρμητη έκφραση γιατί έχουν άσχημα δόντια.

Συνήθως οι λόγοι που τους έφεραν σε αυτή την κατάσταση είναι ο φόβος του οδοντίατρου, η αμέλεια, η κακή υγιεινή, η κληρονομικότητα, η έλλειψη χρόνου κ.α η εποχή βεβαίως, όπου οι οδοντίατροι ήταν ο φόβος και ο τρόμος και κατ’ επέκταση απειλή πλέον, είναι παρελθόν'', δηλώνει ο Πάρις Αμοργινός σημειώνοντας πως το "τρίπτυχο υγεία, λειτουργικότητα και αισθητική σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία απευθύνεται σε όλους τους σύγχρονους ανθρώπους"

Κοντινά Deals