Απόκρυψη

58,9€ από 130€ για Ολοκληρωμένο Πελματογράφημα & Κατασκευή Εξατομικευμένων Ορθοπεδικών Πελμάτων, από την ''Cielo Foot Specialists''

από 58.9
Αγόρασέ το
Αξία
130
Έκπτωση
55%
Κέρδος
71.1
81 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Χαρίστε στα πόδια σας την φροντίδα και άνεση που τους αξίζει

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 30.09.2020

H προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ολοκληρωμένο Πελματογράφημα (και για τα 2 πέλματα)
  • Κατασκευή Εξατομικευμένων Ορθοπεδικών Πελμάτων (1 ζεύγος)

Επιλέγετε από:

  • 58,9€ από 130€ για 1 Πελματογράφημα με Κατασκευή Εξατομικευμένων Ορθοπεδικών Πελμάτων ή
  • 99,9€ από 260€ για 2 Πελματογραφήματα με Κατασκευή 2 Εξατομικευμένων Ορθοπεδικών Πελμάτων με 1 ζεύγος για κάθε άτομο

- Πελματογράφημα: Πρόκειται για μια μέτρηση του πέλματος που γίνεται με ειδικό μηχάνημα λεπτομερούς απεικόνισης που αναλύει τη μορφολογία του κατά τη στάση ή την κίνηση. Με βάση αυτήν την απεικόνιση σχεδιάζεται και πραγματοποιείται εξατομικευμένο πέλμα. Το πελματογράφημα αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για την αποτύπωση του πέλματος καθώς και βασικό εργαλείο στα χέρια του θεράποντος ιατρού για μια ασφαλή διάγνωση.

- Το αποτέλεσμα παρέχει ακριβείς πληροφορίες για το πέλμα και αναδεικνύει πιθανές δυσλειτουργίες όπως πλατυποδία, κοιλοποδία, πτώση μεταταρσίων κλπ. Με βάση αυτές τις μετρήσεις και σε περίπτωση πάθησης, ο γιατρός ή ο εκάστοτε ειδικός, θα είναι σε θέση να γνωματεύει ανάλογη θεραπεία που συνήθως περιλαμβάνει και  κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων. Πρόκειται για μια απλή, εύκολη κι αξιόπιστη μέτρηση που γίνεται στον χώρο μας.

- Ορθωτικά πέλματα ("πάτοι"): Με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων του πελματογραφήματος είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε τα δικά σας, εξατομικευμένα ορθωτικά πέλματα προσαρμοσμένα στη μορφολογία του πέλματος σας. Αποτυπώνουμε δηλαδή σε μαλακά υλικά, αναγνωρισμένα και ασφαλή, την μορφολογία του ποδιού σας με στόχο να επαναφέρουν το πόδι σας στη σωστή του στάση έτσι ώστε οι δυνάμεις που ασκούνται να καταμερίζονται ομοιόμορφα και να αποφεύγεται η επιβάρυνση και ο πόνος. Έτσι, παρέχουμε άνεση στο εσωτερικό του παπουτσιού και σωστή στήριξη του ποδιού σε καθημερινή βάση. Τα ορθωτικά πέλματα συμβάλλουν στην αισθητή μείωση της καθημερινής κούρασης, βοηθούν στο περπάτημα, μειώνουν τους πόνους των κάτω άκρων και της σπονδυλικής στήλης, απορροφούν τους κραδασμούς ενώ συμβάλλουν στην θεραπεία σε μια σειρά παθήσεων των κάτω άκρων.

- Με το κατάλληλο πέλμα, το περπάτημα μπορεί να γίνει απόλαυση ακόμα και για τους πιο δύσπιστους. 

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας)

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Έβρου 32
Αθήνα

"Cielo foot specialists"

Η Cielo foot specialists είναι μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την παραγωγή ορθωτικών πελμάτων, την εμπορία ανατομικών υποδημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής καθώς και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών φροντίδας κάτω άκρων.

Ο κύριος στόχος της ειναι η προώθηση των ορθωτικών πελμάτων στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό ως πρόταση μιας πιο εξατομικευμένης λύσης για ένα άνετο και χωρίς πόνους περπάτημα.

"Χαρίστε στα πόδια σας την φροντίδα και άνεση που τους αξίζει!"

Κοντινά Deals