Απόκρυψη

Aπό 16,9€ για Πλήρη Μαστολογικό Έλεγχο (Υπέρηχος, Ψηλάφηση, Επίσκεψη και κλινική εκτίμηση από Μαστολόγο), στο υπερσύγχρονο ιατρικό κέντρο ''Aιμοδιάγνωση MED'' στην Κηφισιά

από 16.9
Αγόρασέ το
Αξία
25
Έκπτωση
32%
Κέρδος
8.1
37 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30.09.2020

- H προσφορά περιλαμβάνει επιλογή από:

  • 16,9€ από 25€ για υπέρηχο μαστών
  • 45€ από 85€ για υπέρηχο μαστών, ψηλάφηση και επίσκεψη σε μαστολόγο, μαζί με κλινική εκτίμήση

Διεύθυνση Ιατρικού κέντρου:  Χαριλάου Τρικούπη 197, Κηφισιά

- Mε την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας ώστε να κλείσετε ραντεβού

- Tο ιατρικό κέντρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Χαριλάου Τρικούπη 197
Νέα Κηφισιά

Τηλέφωνο

210-6019958

ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ MED

Η ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ MED δραστηριοποιείται στον κλάδο των διαγνωστικών εργαστηρίων από το 1979 υπό την διεύθυνση της ιατρού μικροβιολόγου Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν.

Το 2013 αναλαμβάνει ο υιός Τζωρτζ Νικοτιάν, ιατρός Βιοπαθολόγος, εξελίσσοντας και αναπτύσσοντας το μικροβιολογικό εργαστήριο σε Διαγνωστικό Κέντρο – Πολυϊατρείο.

Σήμερα αποτελεί έναν υπερπλήρη ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης με δύο (2) αυτόνομα διαγνωστικά κέντρα, σε Κηφισιά και Καπανδρίτι.

Συνεργαζόμαστε με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία, με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και τις ιδιωτικές κάρτες παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον συνεχίζουμε τη σταθερά ανοδική πορεία της με στόχο πάντα την ΥΓΕΙΑ και ιδιαίτερα την ΠΡΟΛΗΨΗ των ασθενειών.

Μέρος του επενδυτικού προγράμματος, αποτελεί η εγκατάσταση τελευταίας γενιάς εργαστηριακών αναλυτών, μαγνητικού και αξονικού τομογράφου καθώς και επιπρόσθετων κλινικών ειδικοτήτων. 

 
Κοντινά Deals