Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: 4 Μοναδικές Προσφορές για όλη την οικογένεια (Απλή ή Οικογενειακή Είσοδος) στο μεγαλύτερο πάρκο της Χώρας

από 11
Αξία
14
Έκπτωση
21%
Κέρδος
3
996 συνολικές αγορές!
Εξαντλήθηκε

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!

- Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως και Παρασκευή (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα λόγω περιορισμών στην χωρητικότητα του πάρκου)

H προσφορά περιλαμβάνει επίσκεψη στο "Αττικό Ζωολογικό Πάρκο" στα Σπάτα, η καλύτερη πρόταση για μια ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική απόδραση για όλη την οικογένεια, με επιλογή από 4 προτάσεις!

- Επιλέγετε από:

 • 11€ από 14€ για Ημερήσια Είσοδο 1 παιδιού (έως 12 ετών)
 • 14,5€ από 18€ για Ημερήσια Είσοδο 1 ενηλίκου (από 13 ετών και άνω)
 • 42€ από 60€ για Είσοδο για 2 γονείς & 2 παιδιά (έως 12 ετών)
 • 50€ από 72€ για Είσοδο για 2 γονείς & 3 παιδιά (έως 12 ετών)

- Παιδιά έως 3 ετών μπαίνουν δωρεάν

- Το Πάρκο λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 έως τη δύση του ηλίου

- Η είσοδος του πάρκου κλείνει μία ώρα πριν την δύση

- Για να ενημερωθείτε για την πρόγνωση του καιρού την ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε το πάρκο πατήστε ΕΔΩ

- ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των έκτακτων μέτρων κατά του COVID-19 μετά την αγορά του κουπονιού σας πρέπει να κλείσετε υποχρεωτικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ραντεβού εδώ: www.atticapark.com/covid-booking/

- Για να προσέλθετε στον χώρο χρειάζεται να προσκομίσετε το αποδεικτικό του ραντεβού σας μαζί με το κουπόνι σας είτε τυπωμένο είτε από το κινητό σας.

- Το παρόν κουπόνι σας επιτρέπει την είσοδο από τα ταμεία του Πάρκου ΚΑΙ ΟΧΙ από την είσοδο ταχείας εξυπηρέτησης

- Κατά την επίσκεψή σας στο Πάρκο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση των δύο μέτρων απόστασης μεταξύ των επισκεπτών.

- Επιτρέπονται επισκέψεις ομάδων έως 3 ατόμων εκτός αν πρόκειται για οικογένειες (συζύγους- συμβιούντες και τέκνα)

- Ζητούμε την κατανόηση σας για την επιπλέον αυτή ταλαιπωρία που είναι ωστόσο απαραίτητη για την τήρηση των μέτρων

- Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00–18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Αττικό Πάρκο

 • Θέση Γιαλού
  Σπάτα
 • 210-6019958
 • Website

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί σήμερα το μοναδικό ζωολογικό πάρκο στην Ελλάδα, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα.

Το εγχείρημα της δημιουργίας ενός ζωολογικού πάρκου, όπου η ενημέρωση και η ψυχαγωγία θα οδηγεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος, ξεκίνησε τον Μάιο του 2000, αρχικά ως Ορνιθολογικό Πάρκο φιλοξενώντας την τρίτη μεγαλύτερη συλλογή πουλιών στο κόσμο (1.100 πουλιά από 300 διαφορετικά είδη). Σήμερα, προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή  περισσότερων των 1800 ζώων από 300 είδη, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, σε μια έκταση άνω των 200 στρεμμάτων, όπως λιοντάρια, ασιατικοί ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, μαϊμούδες, αρκούδες, πιγκουίνοι, παπαγάλους, δελφίνια και πολλά άλλα, αποτελώντας ταυτόχρονα χώρο μάθησης συναρπαστικών πληροφοριών για την ζωή και τις συνήθειές τους.

Για τους επισκέπτες, τα ζωολογικά πάρκα αποτελούν ένα χώρο διασκέδασης και χαλάρωσης. Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο επιδίωξη είναι να αποτελεί ταυτόχρονα και πρώτιστα, χώρο εκπαίδευσης για το κοινό και προστασίας και διατήρησης για τα ζώα.

Κεντρική έννοια στη φιλοσοφία του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου είναι η επιμόρφωση του κοινού, παράλληλα με την ψυχαγωγία. Η ενημέρωση του κοινού γύρω από το ζωικό βασίλειο, καθώς και η προσπάθεια διατήρησης και αναπαραγωγής των απειλούμενων ειδών - ένα 30% περίπου των ζώων του Πάρκου είναι σπάνια ή ακόμα και υπό εξαφάνιση - αποτελούν βασικούς στόχους του Πάρκου.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα σε ομάδες μαθητών και ξεναγήσεις κατά την διάρκεια επισκέψεως των σχολείων. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 75.000 μαθητές  από όλη την Ελλάδα επισκέπτονται το Πάρκο για να γνωρίσουν από κοντά τα 300 είδη ζώων ή για να παρακολουθήσουν κάποιο από τα 15 εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπονούνται ειδικά για τα σχολεία.

Το Πάρκο είναι μέλος της EAZA (Ευρωπαϊκή Ένωση Ζωολογικών Κήπων και Ενυδρείων) και της ΕΑΑΜ (Ευρωπαϊκή Ένωση για τα Θαλάσσια Θηλαστικά)  και ως μέλος τους τηρεί όλες τις αυστηρές προδιαγραφές που απαιτούνται για την ευημερία των ζώων.

Σε συνεργασία με την ΕΑΖΑ, το ΑΖΠ συμμετέχει ενεργά σε 29 Ευρωπαϊκά προγράμματα αναπαραγωγής απειλούμενων ειδών (ΕΕP), και  36 είδη παρακολουθούνται και ελέγχονται μέσω Βιβλίων γενεαλογίας και αναπαραγωγής (ΕSB). Επίσης από την αρχή του 2004, το ΑΖΠ χρησιμοποιεί το Διεθνές σύστημα πληροφοριών πανίδας (ΙSΙS), όπου καταχωρούνται όλα τα δεδομένα των ζωολογικών κήπων της ΕΑΖΑ και της WAZA (Παγκόσμια Ένωση Ζωολογικών Κήπων και Ενυδρείων). Μέσω αυτού του συστήματος μπορούμε να έχουμε πολύτιμες πληροφορίες για όλα τα ζώα που φιλοξενούνται σε ζωολογικούς κήπους διεθνώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αττικό Πάρκο αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας, καθώς η ανάπτυξη του στηρίχτηκε σε ιδίους πόρους χωρίς καμιά κρατική επιχορήγηση. Στα μελλοντικά σχέδια, περιλαμβάνεται η δημιουργία  της «Δεινοσαυρόπολις» - ένα μοναδικό Μουσείο Εξέλιξης των Ειδών με έμφαση στην εποχή των Δεινοσαύρων, καθώς και την «Ωκεανόπολις», ένα Πρότυπο Ενυδρείο, καθιστώντας κατά αυτό τον τρόπο το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ένα παγκόσμιας εμβέλειας θεματικό πάρκο για την προστασία της βιοποικιλότητας

Το Όραμά μας

Όραμα μας είναι πρωτίστως η εδραίωση του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου ως του μεγαλύτερου Ζωολογικού Πάρκου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ενός παγκόσμιας εμβέλειας θεματικού πάρκου για την προστασία της βιοποικιλότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, στόχος μας είναι η παροχή ενημέρωσης που θα οδηγήσει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος και η προσπάθεια διατήρησης ή ακόμα και αναπαραγωγής των απειλούμενων ειδών καθώς ένα 60% περίπου των ζώων του Πάρκου είναι απειλούμενα ή ακόμα και είδη υπό εξαφάνιση.

Μήνυμα Ιδρυτή μας

"Η κατανόηση του κόσμου και του φυσικού περιβάλλοντος που διαβιούμε είναι σημαντική για όλους μας. Η προστασία της βιοποικιλότητας και η ενημέρωση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα μέλη του ζωικού βασιλείου, αναγκαιότητα. Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο εδώ και χρόνια προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, μέσα από την επιμορφωτική και συνάμα ψυχαγωγική εμπειρία της γνωριμίας, με μερικά από τα πιο όμορφα και σπάνια είδη που κατοικούν στον πλανήτη. Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι τίποτα άλλο από μια πρόγευση της εμπειρίας αυτής. Καλή πλοήγηση και σας περιμένουμε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!" Zαν-Ζάκ Λεσουέρ, Ιδρυτής Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα
 • VIVA Wallet
 • PayPal (με επιβάρυνση 4% επί της συνολικής αξίας)
 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (μέσω Γκισέ / ΑΤΜ / Web-Βanking)
 • Μετρητά (στα γραφεία του Happydeals: Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή)
 • Αντικαταβολή (με επιβάρυνση 3.5€ και παραλαβή την επόμενη εργάσιμη)

Kατά τη διαδικασία αγοράς μέσω Paypal ή Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας θα μεταβείτε στο περιβάλλον της Paypal ή της Winbank αντίστοιχα. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής μην ξεχάσετε να επιστρέψετε στο περιβάλλον του www.happydeals.gr (η επιστροφή γίνεται αυτόματα)

Για να αγοράσετε κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

A. Καταθέστε το ποσό που αναλογεί στις αγορές σας σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (μέσω Web Banking ή στο ταμείο της τράπεζας):

EΘΝΙΚΗ:

 • Αρ. Λογ: 666/470058-92
 • IBAN: GR35 0110 6660 0000 6664 7005 892
 • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

 • Αρ. Λογ: 5009-051993-387
 • IBAN: GR62 0172 0090 0050 0905 1993 387
 • Αρ. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

EUROBANK:

 • Αρ. Λογ: 0026.0234.41.0201093538
 • IBAN: GR88 0260 2340 0004 1020 1093 538
 • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ

VIVA:

 • Αρ. Λογ: 0000892997204243
 • IBAN: GR76 7010 0000 0008 9299 7204 243
 • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ

VIVA WALLET:

 • ID: 892997204243
 • ΑΦΜ: EL997606371

Β. Στο καταθετήριο ως αιτιολογία σημειώστε το order ID της επιθυμητής προσφοράς ή το email εγγραφής σας στο www.happydeals.gr

Γ. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης αποστείλετε το σχετικό αποδεικτικό στο info@happydeals.gr ή καλέστε μας στο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 εως 18:00 και Σάββατο 09:00 έως 17:00)

Δ. Όταν επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας (συνήθως μετά από ελάχιστες ώρες) θα πιστώσουμε το κουπόνι (ή τα κουπόνια) στο λογαριασμό σας, και θα σας στείλουμε e-mail που θα ενημερώνει για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε "Έγγραφή" στο happydeals πατώντας ΕΔΩ

2. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή αγνοήστε το βήμα 1 και απλά κάντε "Είσοδο"

3. Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"

4. Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά"

5. Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής (Paypal, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή, Πληρωμή στα γραφεία μας)

6. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των έκτακτων μέτρων κατά του COVID-19 μετά την αγορά του κουπονιού σας πρέπει να κλείσετε υποχρεωτικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ραντεβού εδώ: www.atticapark.com/covid-booking/

Για να προσέλθετε στον χώρο χρειάζεται να προσκομίσετε το αποδεικτικό του ραντεβού σας μαζί με το κουπόνι σας είτε τυπωμένο είτε από το κινητό σας.

Eννοείται ότι μπορείτε να κάνετε δώρο το κουπόνι αποστέλλοντας το σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αρκεί να έχετε δηλώσει το όνομα και το email του όταν πραγματοποιείται η αγορά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00–18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1