45€ από 90€ για ανώδυνη Μεσοθεραπεία κατά της Τριχόπτωσης με το καινοτόμο, εξειδικευμένο σύστημα Mesoskin, στο "Trichotherapies", στο Ίλιον

45
Αξία
90
Έκπτωση
50%
Κέρδος
45
4 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 30.10.2023

- Η προσφορά περιλαμβάνει ανώδυνη μεσοθεραπεία κατά της τριχόπτωσης με  το καινοτόμο, εξειδικευμένο σύστημα Mesoskin, στο "Trichotherapies", στο Ίλιον

- Καινοτόμος τεχνική για τη χορήγηση ενεργών συστατικών μεσοθεραπείας με την μέγιστη αποτελεσματικότητα & την ελάχιστη επεμβατικότητα 

- Το Mesoject Gun Mesotherapy Device είναι η νεότερη και πιο καινοτόμος τεχνολογία για την διαδερμική μεσοθεραπέια και σχεδιάστηκε ώστε να αυξηθεί η επιδερμική απορρόφηση, προάγοντας τον μεταβολισμό μέσω της διείσδυσης θρεπτικών ενεργών συστατικών στο τριχωτό

- Bελτιώνει:

 • Tην υγρασία
 • Δίαφορα δερματικά προβλήματα στο τριχωτό

- Συνδυασμός τεχνολογίας Microdermabrasion & Δερματικής Ηλεκτροδιάτρησης: Μέσω του συνδυασμού αυτών των δύο, σχηματίζονται μικρά κανάλια στην επιδερμίδα επιτρέποντας την είσοδο ενεργών συστατικών στο τριχωτό χωρίς τραυματισμό. Το μικροτσίπ είναι ένα έμπλαστρο με κοντή διάταξη μικροβελόνων, συνήθως το ύψος του μικροτσίπ δεν είναι μεγαλύτερο από 500μm, το κύριο κίνητρο για το μικροτσίπ είναι ότι μπορούν να παρέχουν ένα ελάχιστα επεμβατικό μέσο μεταφοράς μορίων στο δέρμα. Αν και η ιδέα του μικροτσίπ προτάθηκε τη δεκαετία του 1970, οι περισσότερες εργασίες είχαν επικεντρωθεί στη δημιουργία μικροσκοπικών οπών στο δέρμα με την εισαγωγή στερεών μικροτσίπ από πυρίτιο ή μέταλλο. Δεν αποδείχθηκε πειραματικά μέχρι τη δεκαετία του 1990, όταν η βιομηχανία μικροηλεκτρονικών παρείχε τα εργαλεία μικροκατασκευής που απαιτούνται για την κατασκευή τέτοιων μικρών κατασκευών

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού (καλέστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 10:00-18:00 &  Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Trichotherapies

 • Μανάκη 12
  Ίλιον
 • 210-6019958

Trichotherapies

Καινοτόμος τεχνική για τη χορήγηση ενεργών συστατικών μεσοθεραπείας με την μέγιστη αποτελεσματικότητα & την ελάχιστη επεμβατικότητα 

TKN Mesoject gun (Needle-Free Mesotherapy)

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Pulse Booster λειτουργεί συνδυάζοντας την ηλεκτροδιέγερση του δέρματος & τη μικροδερμοαπόξεση

Ελεγχόμενη εφαρμογή ηλεκτρικών παλμών στο δέρμα

Η διείσδυση των δραστικών συστατικών γίνεται μέχρι το βαθύ Χόριο

Το Mesoject Gun Mesotherapy Device είναι η νεότερη και πιο καινοτόμος τεχνολογία για την διαδερμική μεσοθεραπέια και σχεδιάστηκε ώστε να αυξηθεί η επιδερμική απορρόφηση, προάγοντας τον μεταβολισμό μέσω της διείσδυσης θρεπτικών ενεργών συστατικών στο τριχωτό✨

Bελτιώνει:

 • Tην υγρασία
 • Δίαφορα δερματικά προβλήματα στο τριχωτό

Συνδυασμός τεχνολογίας Microdermabrasion & Δερματικής Ηλεκτροδιάτρησης

Μέσω του συνδυασμού αυτών των δύο, σχηματίζονται μικρά κανάλια στην επιδερμίδα επιτρέποντας την είσοδο ενεργών συστατικών στο τριχωτό χωρίς τραυματισμό.

Το μικροτσίπ είναι ένα έμπλαστρο με κοντή διάταξη μικροβελόνων, συνήθως το ύψος του μικροτσίπ δεν είναι μεγαλύτερο από 500μm, το κύριο κίνητρο για το μικροτσίπ είναι ότι μπορούν να παρέχουν ένα ελάχιστα επεμβατικό μέσο μεταφοράς μορίων στο δέρμα.

Αν και η ιδέα του μικροτσίπ προτάθηκε τη δεκαετία του 1970, οι περισσότερες εργασίες είχαν επικεντρωθεί στη δημιουργία μικροσκοπικών οπών στο δέρμα με την εισαγωγή στερεών μικροτσίπ από πυρίτιο ή μέταλλο. Δεν αποδείχθηκε πειραματικά μέχρι τη δεκαετία του 1990, όταν η βιομηχανία μικροηλεκτρονικών παρείχε τα εργαλεία μικροκατασκευής που απαιτούνται για την κατασκευή τέτοιων μικρών κατασκευών.

Από τις πρώτες μελέτες διαδερμικής χορήγησης φαρμάκων το 1998, υπάρχει ραγδαία αυξανόμενο ενδιαφέρον για το πεδίο, με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα στην κοινότητα μικροκατασκευής για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών κατασκευής μικροτσίπ και τη βιομηχανία διανομής φαρμάκων για την ανάπτυξη μικροτσίπ για φαρμακευτικές εφαρμογές.

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας μικροεπεξεργασίας με λέιζερ, τα σχέδια και οι μέθοδοι κοίλων μικροτσίπ έχουν επίσης μελετηθεί χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση που θυμίζει περισσότερο ένεση παρά διαδερμική λαβή.

Αν και είναι πιο δύσκολο να κατασκευαστούν, τα κοίλα μικροτσίπ προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς φαρμάκων μέσω του εσωτερικού καλά καθορισμένων βελόνων με διάχυση ή, για ταχύτερους ρυθμούς παροχής, με ροή καθοδηγούμενη από πίεση.

Η εισαγωγή Ηλεκτροδιάτρησης για διαδερμική χορήγηση φαρμάκου

Η χρήση της ηλεκτροδιαπερατότητας, ως μέθοδος ενίσχυσης της διάχυσης μεταξύ των βιολογικών φραγμών, χρονολογείται πριν από 100 χρόνια.

Η ηλεκτροδιάτρηση περιλαμβάνει την εφαρμογή παλμών υψηλής τάσης για την πρόκληση διαταραχής του δέρματος.

Οι υψηλές τάσεις και οι σύντομες διάρκειες επεξεργασίας χρησιμοποιούνται συχνότερα. Άλλες ηλεκτρικές παράμετροι που επηρεάζουν την παροχή περιλαμβάνουν ιδιότητες παλμού όπως κυματομορφή, ρυθμός και αριθμός. Η αύξηση της διαπερατότητας του δέρματος προτείνεται να προκαλείται από τη δημιουργία παροδικών πόρων κατά τη διάρκεια ηλεκτροδιάτρηση.

Η τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την ενίσχυση της διαπερατότητας του δέρματος μορίων με διαφορετική λιποφιλικότητα και μέγεθος, συμπεριλαμβανομένων βιοφαρμακευτικών με μοριακό βάρος μεγαλύτερο από 7 kDA, το τρέχον όριο για την ιοντοφόρηση.

Τεχνολογία διαδερμικής χορήγησης φαρμάκων

Η διαδερμική παράδοση προσφέρει πλεονεκτήματα όπως η μη επεμβατικότητα και η ικανότητα να ξεπεραστεί ο ηπατικός μεταβολισμός πρώτης διόδου. Το ανθρώπινο δέρμα εκτελεί προστατευτική λειτουργία επιβάλλοντας φυσικοχημικούς περιορισμούς στον τύπο του διεισδυτικού που μπορεί να διασχίσει το φράγμα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν προκύψει διάφορες παθητικές και ενεργητικές στρατηγικές για τη βελτιστοποίηση της διαδερμικής παράδοσης. Η παθητική προσέγγιση συνεπάγεται τη βελτιστοποίηση της σύνθεσης ή του φορέα μεταφοράς φαρμάκου για την αύξηση της διαπερατότητας του δέρματος. Έχει αποδειχθεί ότι οι παθητικές μέθοδοι δεν βελτιώνουν πολύ τη διείσδυση φαρμάκων με μοριακά βάρη >500 Da. Σε αντίθεση με τις ενεργές μεθόδους, που συνήθως περιλαμβάνουν φυσικές ή μηχανικές μεθόδους ενίσχυσης της παροχής, έχουν αποδειχθεί ότι είναι γενικά ανώτερες.

Η χορήγηση φαρμάκων διαφορετικής λιποφιλικότητας και μοριακού βάρους συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών, πεπτιδίων και ολιγονουκλειτιδίων έχει αποδειχθεί ότι βελτιώθηκε με ενεργές μεθόδους όπως η ιοντοφόρηση, η ηλεκτροδιάτρηση, το μικροτσίπ, το derma pen και άλλες τεχνικές που σχετίζονται με την ενέργεια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα
 • VIVA Wallet
 • PayPal (με επιβάρυνση 4% επί της συνολικής αξίας)
 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (μέσω Γκισέ / ΑΤΜ / Web-Βanking)
 • Μετρητά (στα γραφεία του Happydeals: Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή)
 • Αντικαταβολή (με επιβάρυνση 3.5€ και παραλαβή την επόμενη εργάσιμη)

Kατά τη διαδικασία αγοράς μέσω Paypal ή Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας θα μεταβείτε στο περιβάλλον της Paypal ή της Winbank αντίστοιχα. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής μην ξεχάσετε να επιστρέψετε στο περιβάλλον του www.happydeals.gr (η επιστροφή γίνεται αυτόματα)

Για να αγοράσετε κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

A. Καταθέστε το ποσό που αναλογεί στις αγορές σας σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (μέσω Web Banking ή στο ταμείο της τράπεζας):

EΘΝΙΚΗ:

 • Αρ. Λογ: 666/470058-92
 • IBAN: GR35 0110 6660 0000 6664 7005 892
 • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

 • Αρ. Λογ: 5009-051993-387
 • IBAN: GR62 0172 0090 0050 0905 1993 387
 • Αρ. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

EUROBANK:

 • Αρ. Λογ: 0026.0234.41.0201093538
 • IBAN: GR88 0260 2340 0004 1020 1093 538
 • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ

VIVA:

 • Αρ. Λογ: 0000892997204243
 • IBAN: GR76 7010 0000 0008 9299 7204 243
 • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ

VIVA WALLET:

 • ID: 892997204243
 • ΑΦΜ: EL997606371

Β. Στο καταθετήριο ως αιτιολογία σημειώστε το order ID της επιθυμητής προσφοράς ή το email εγγραφής σας στο www.happydeals.gr

Γ. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης αποστείλετε το σχετικό αποδεικτικό στο info@happydeals.gr ή καλέστε μας στο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 εως 18:00 και Σάββατο 09:00 έως 17:00)

Δ. Όταν επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας (συνήθως μετά από ελάχιστες ώρες) θα πιστώσουμε το κουπόνι (ή τα κουπόνια) στο λογαριασμό σας, και θα σας στείλουμε e-mail που θα ενημερώνει για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε "Έγγραφή" στο happydeals πατώντας ΕΔΩ

2. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή αγνοήστε το βήμα 1 και απλά κάντε "Είσοδο"

3. Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"

4. Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά"

5. Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής (Paypal, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή)

6. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών

Eννοείται ότι μπορείτε να κάνετε δώρο το κουπόνι αποστέλλοντας το σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αρκεί να έχετε δηλώσει το όνομα και το email του όταν πραγματοποιείται η αγορά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00–18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1