11,9€ από 35€ για πακέτο 10 υπηρεσιών ολικής περιποίησης αυτοκινήτου με Κέρωμα & καθαρισμό καμπίνας με όζον, από το ''Αύρα Car Wash'' στη Ν.Φιλαδέλφεια!

11.9
Αξία
35
Έκπτωση
66%
Κέρδος
23.1
565 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30/06/2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Εσωτερικό πλύσιμο
  • Εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι με ενεργό αφρό
  • Εξωτερικό κέρωμα με teflon της dupont
  • Απολύμανση-απόσμωση-αποστείρωση καμπίνας με την τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματική συσκευή ULTIFRESH (παραγωγή όζοντος χωρίς την χρήση χημικών)
  • Καθαρισμό AC και Απολύμανση αεραγωγών με την τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματική συσκευή ULTIFRESH (παραγωγή όζοντος χωρίς την χρήση χημικών)
  • Ενυδάτωση και συντήρηση εσωτερικών δερμάτινων και πλαστικών επιφανειών με γαλάκτωμα
  • Καθάρισμα και γυάλισμα ζαντών 
  • Καθάρισμα και γυάλισμα ελαστικών με σιλικόνη
  • Κρυσταλλοποίηση παρμπριζ για απόλυτη ορατότητα σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης μέχρι και 140 χλμ χωρίς την χρήση υαλοκαθαριστήρων.
  • Αρωματισμό Καμπίνας 

- Επαγγελματική συσκευή ULTIFRESH για παραγωγή όζοντος χωρίς την χρήση χημικών. Το όζον ή ενεργό οξυγόνο παράγεται φέρνοντας σε επαφή τον αέρα που αναπνέουμε με ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης. Η γεννήτρια μιμείται την φύση δημιουργώντας μία αίσθηση φρεσκάδας. Η χρήση όζοντος δεν εξαφανίζει απλά την κακοσμία αλλά εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων που βρίσκονται στο σαλόνι του αυτοκινήτου, τα πατάκια, την κονσόλα και τις υπόλοιπες εσωτερικές επιφάνειες.

- Ημέρες και ώρες λειτουργίας CAR Wash: Δευτέρα έως Σάββατο 08:30 - 20:00

- Η προσφορά ισχύει για ΙΧ και Jeep, 5 θέσεων

- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου)

- Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στα τηλέφωνα 210-6019958 (καθημερινές 09:00-16:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Αύρα Car Wash

  • Αντιοχείας 2 & Κανάρη
    Νέα Φιλαδέλφεια
  • Website

"Αύρα Car Wash"

 

Η πολυετής πείρα στον χώρο του αυτοκινήτου, το προσωπικό μεράκι, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα αρίστης ποιότητας υλικά μας, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα του αψογου καθαρισμού στο αυτοκίνητο σας.Ιδανικό για όλους, απαραίτητο σε οικογένειες με παιδιά και σε ταξί. Το αυτοκίνητό σας είναι πραγματικά καθαρό και δείχνει σαν καινούριο!

Η τακτική και εξειδικευμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σας δεν είναι πολυτέλεια αλλά μία απαραίτητη διαδικασία για να απολαμβάνετε τις πιο άνετες και ασφαλείς εμπειρίες οδήγησης. Το Αύρα Car wash με τεχνογνωσία και εξειδίκευση προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο σας στο πιο απολαυστικό περιβάλλον οδήγησης.

Εξασφαλίστε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο του αυτοκινήτου με την λεπτομερή φροντίδα μίας άρτια οργανωμένης ομάδας. Εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα αλλά και από τις πιο προνομιακές τιμές και ετοιμαστείτε να επιστρέψετε ξανά!  Γιατί στο Αύρα Car Wash σας οδηγεί το συμφέρον σας από μόνο του!

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1