ΜΟΝΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ! 5€ από 30€ για πλήρες menu 2 ATOMΩΝ, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο ''Tsipourito'' στο Χολαργό. ΜΟΝΟ ΓΙΑ 500 ΚΟΥΠΟΝΙΑ!!!

5
Αξία
30
Έκπτωση
83%
Κέρδος
25
1567 συνολικές αγορές!
Εξαντλήθηκε

Κρίμα! Η προσφορά εξαντλήθηκε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί ΑΜΕΣΑ και χρησιμοποιηθεί έως 30/01/2017

- Η προσφορά περιλαμβάνει πλήρες menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή πιάτων, ποτών & γλυκών, έως την αξία των 30€

- Για να δείτε τoν κατάλογο πατήστε ΕΔΩ

- Σε περίπτωση υπέρβασης της αξίας των 30€ ανά κουπόνι, υπάρxει extra χρέωση (βάσει τιμοκαταλόγου), η πληρωμή της οποίας θα γίνει στο κατάστημα

- Ημέρες και ώρες λειτουργίας εστιατορίου:  

  • Τρίτη έως Παρασκευή 17:30 έως αργά το βράδυ
  • Σάββατο έως Κυριακή 13:30 έως αργά το βράδυ 

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τραπεζιού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας)

- Πελάτες χωρίς κράτηση δεν θα εξυπηρετούνται

- Περιορισμένη διαθεσιμότητα το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου

- Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά κουπονιού

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου) και να χρησιμοποιηθούν μέχρι 2 κουπόνια ανά τραπέζι

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 16:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Tsipourito

  • Αγαμέμνονος 23 (πλησίον Μετρό)
    Χολαργός

"Tsipourito"

Το Τσιπουρίτο, ένα από τα πιο γνωστά στέκια των ΒΠ, βρίσκεται κοντά στο μετρό του Χολαργού, και σεβόμενο τις αρχές του παραδοσιακού τσιπουράδικου συνδέει την παράδοση με το καινούριο στη γεύση.

Γι΄αυτό διαθέτει μεζεδάκια σε χαμηλές τιμές και τη ζεστή ατμόσφαιρα της παρέας. Ήταν ιδέα του Παύλου Ζαχαρή, ο οποίος ήταν πάντα λάτρης του καλού φαγητού και έψαχνε ως καταναλωτής ένα τσιπουράδικο στη γειτονιά του, για να τρώει με την οικογένεια του. Έτσι αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Το μενού περιλαμβάνει παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και πιάτα που ετοιμάζονται με φαντασία και τα πιο φρέσκα υλικά, που συλλέγονται από τον ίδιο και τη γυναίκα του καθημερινά. Δοκιμάστε λαχταριστά ορεκτικά παρέα με εκλεκτό τσίπουρο και κρασί. Ρολά με κατσικίσιο τυρί και ρακόμελο, κολοκυθάκια σβησμένα στο ούζο με γαύρο μαρινάτο, σίγκλινο Μάνης με τρίχρωμες πιπεριές και λαδοτύρι, τηγανιά λουκάνικο με μπούκοβο και φέτα. Το Τσιπουρίτο είναι το τσιπουράδικο με τις πιο αυθεντικές και απολαυστικές γεύσεις.   

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1