9,5€ από 30€ για 1 Μάθημα Αναρρίχησης 30', 1 Βόλτα με Ποδήλατο Go Kart, 1 Μάθημα Slack Line (ιμάντας ισορροπίας) 20' & 1 χρήση Αθλητικού Τραμπολίνο 20', στο ''The Wall Sport Climbing Center'' στην Παλλήνη

9.5
Αξία
30
Έκπτωση
68%
Κέρδος
20.5
946 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

- H προσφορά ισχύει έως και τις 31.10.2023

- Η προσφορά ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:

  • 1 Μάθημα Αναρρίχησης με έμπειρο εκπαιδευτή, διάρκειας 30' (3 αναβάσεις)
  • 1 Χρήση Αθλητικού τραμπολίνο, διάρκειας 20' 
  • 1 Βόλτα με ποδήλατο Go-Κart, διάρκειας 20' 
  • 1 Μάθημα Slackline (δοκός ισορροπίας), διάρκειας 20'

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διασκεδάσετε οικογενειακώς, πρέπει να αγοράσετε τα ανάλογα κουπόνια

- Όλος ο εξοπλισμός παρέχεται από το πάρκο (παπούτσια αναρρίχησης, ζώνη αναρρίχησης, σχοινιά, εξοπλισμός ασφάλισης)

- Μετά το τέλος των μαθημάτων, ο κάτοχος του κουπονιού, σε συνεννόηση με το πάρκο, μπορεί να συνεχίσει μόνος του αναρρίχηση και το  slackline

- Η προσφορά αφορά άτομα ηλικίας άνω των 4 ετών

- Αναρρίχηση: Κάτω από τις οδηγίες ενός έμπειρου εκπαιδευτή, θα μάθετε τις βασικές αρχές της αναρρίχησης και τη χρήση του εξοπλισμού ο οποίος σας παρέχεται από το γυμναστήριο (μποντριέ, καραμπίνερ, κράνος, σχοινιά, ειδικά παπούτσια κτλ)

- Ποδήλατο Go Kart: Είναι ότι καλύτερο και ασφαλέστερο στο χώρο των 4 τροχών για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους που θέλουν να γίνουν παιδιά. Είναι ιδανικά για να τα οδηγούν σε όλους τους επίπεδους (ή με μικρή κλίση) χώρους. Επίσης είναι κατάλληλα για μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

- Slackline: Εδώ θα μάθετε τι συμβαίνει όταν το μυαλό και το σώμα έρθουν σε απόλυτη αρμονία. Το Slackline δεν είναι άλλο από μάθημα ισορροπίας πάνω σε σχοινί. Εσείς θα καταφέρετε να διανύσετε όλο το μήκος του σχοινιού ισορροπώντας;

- Αθλητικό Τραμπολίνο: Απολαύστε 30' χρήσης του αθλητικού τραμπολίνο, δοκιμάστε νέες κινήσεις και εκτονώστε την ενέργειά σας!

- Για να δείτε VIDEO του πάρκου πατήστε ΕΔΩ

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε Μάθημα Αναρρίχησης 60', Τραμπολίνο 30', & Slackline 30', με μόνο 9,5€ από 30€ πατήστε ΕΔΩ

- Το κουπόνι ισχύει μόνο Σαββατοκύριακα. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00–18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Wall

  • Αγ. Αθανασίου 12
    Παλλήνη
  • 210-6019958
The Wall Sport Climbing Center
Παλλήνη

 

H εταιρία SUMMIT άνοιξε στην περιοχή της Παλλήνης το μεγαλύτερο αναρριχητικό πάρκο στην Αθήνα. Σε μία έκταση 3 στρεμμάτων περίπου, επί της οδού Αγ. Αθανασίου 12 θα μπορεί κάποιος να βρει:

Την μεγαλύτερη αναρριχητική πίστα της Αθήνας (επιφάνειας πάνω από 1000τμ) με 14 μέτρα ύψος, 30 μέτρα ανάπτυγμα διαδρομών και τραβέρσα 55 μέτρα ανάπτυγμα. Στον υπάρχοντα χώρο μπορούν να σκαρφαλώσουν ταυτόχρονα 30 αναρριχητές με σχοινί (επικεφαλής ή top rope). Επίσης υπάρχει χώρος για boulder επιφάνειας 200τμ.

Το σύνολο των πιασιμάτων ξεπερνούν τα 8000. Θα βρείτε, επίσης, ξεχωριστό κτίριο στο οποίο βρίσκεται το snack-bar με καθιστικό, σύγχρονα αποδυτήρια 45 τ.μ. καθώς και κατάστημα ορειβατικών και αθλητικών ειδών με πολλές επώνυμες μάρκες ρούχων, παπουτσιών και εξοπλισμού υπαίθρου. Για πιο διασκεδαστικές στιγμές κατευθυνθείτε προς το Bungee Τραμπολίνο για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ιδιαίτερου αυτού σπορ.

Επίσης διοργανώνονται πρωτότυπα παιδικά party & εκδηλώσεις με αναρρίχηση, Βόλτες με ποδήλατο Go-Cart, Βungee τραμπολίνο, αθλητικό τραμπολίνο, slack line, ποδόσφαιρο, μπάσκετ & ομαδικά παιχνίδια στον υπαίθριο χώρο 400 τμ με κήπο, κλιματιζόμενη αίθουσα μπαρ & καθιστικό, άνετο parking 1500τμ και διαμόρφωση τους κατά ανάγκη σας.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε "Έγγραφή" στο happydeals πατώντας ΕΔΩ

2. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή αγνοήστε το βήμα 1 και απλά κάντε "Είσοδο"

3. Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"

4. Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά"

5. Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής (Paypal, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή)

6. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών

Eννοείται ότι μπορείτε να κάνετε δώρο το κουπόνι αποστέλλοντας το σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αρκεί να έχετε δηλώσει το όνομα και το email του όταν πραγματοποιείται η αγορά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00–18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1