Από 10,9€ για ALL DAY PASS + Συγκρουόμενα + Rollers + Παγοδρόμιο + Δωροεπιταγή 5€ στα Market In, στο Santa Claus Kingdom ''Το Παγωμένο Βασίλειο'', το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αθήνας, στο MEC Παιανίας

από 10.9
Αξία
17
Έκπτωση
36%
Κέρδος
6.1
2084 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί από τις 01.12.2018 (εγκαίνια) έως και τις 04.01.2019 (τελευταία μέρα λειτουργίας του πάρκου)

- Η προσφορά περιλαμβάνει ALL DAY PASS στο "Παγωμένο Βασίλειο" στο Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αθήνας, με 3 φανταστικά stages, στο MEC Παιανίας

- Eπιλέγετε από:

  • 10,90€ από 17€ για 1 Kids All Day Pass + 1 extra Μάρκα για Συγκρουόμενα (συνολικά 2 Μάρκες για Συγκρουόμενα), για 1 Παιδί
  • 18,90€ από 33€ για 1 Kids All Day Pass + 1 Adult All Day Pass + ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 5€ στα Market In + 2 extra Μάρκες για Συγκρουόμενα (συνολικά 3 Μάρκες για Συγκρουόμενα), για 1 Παιδί + 1 Ενήλικα

- Ηλικίες Kids & Adult All Day Pass:

  •  Kids All Day Pass: 2-14 ετών
  •  Adult All Day Pass: +14 ετών

- Σε περίπτωση επίσκεψης 2 ενηλίκων & 2 παιδιών αγοράζετε 2 κουπόνια των 18,9€

- Σε περίπτωση επίσκεψης 1 ενηλίκα και 2 παιδιών αγοράζετε 1 κουπόνι των 18,9€ και 1 των 10,9€

- Σε περίπτωση επίσκεψης 2 ενηλίκων και 1 παιδιού αγοράζετε 1 κουπόνι των 18,9€ και πληρώνετε 8€ στην είσοδο

- To ΑLL DAY PASS περιλαμβάνει:

  • Είσοδο στο Santa Claus Kingdom & τα παιχνίδια (30 RIDES & GAMES) για όλη την ημέρα απεριόριστα
  • Είσοδος στο Indoor Roller Coaster NEW
  • Είσοδος στο Παγοδρόμιο
  • 1 Μάρκα για Συγκρουόμενα με την είσοδο
  • Παρακολούθηση των καλλιτεχνικών προγραμμάτων
  • Συμμετοχή στα διαδραστικά εργαστήρια
  • Ημερολόγιο 2019 του χιονάνθρωπου Frodi, παγοκολλητού του Άι Βασίλη

- Σχετικά με τις μάρκες για τα συγκρουόμενα: Δίνεται 1 δωρεάν μάρκα σε όλα τα παιδιά με την είσοδό τους στο Santa Claus Kingdom. Στην επιλογή Kids AllDay Pass περιλαμβάνεται άλλη 1 (συνολικά 2 μάρκες). Στην επιλογή Kids All Day Pass Adult All Day Pass περιλαμβάνονται άλλες 2 (συνολικά 3 μάρκες)

- Στο "Santa Claus Kingdom", τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη παιχνιδοχώρα, τα Χριστούγεννα είναι παιχνίδι και το Φανταστικό, είναι... Αληθινό! Με το All Day Pass, πάτε παντού και για όση ώρα θέλετε!

- Το Πάρκο χωρίζεται σε θεματικές ενότητες που η κάθε μία έχει τον δικό της χαρακτήρα και στο σύνολό τους καλύπτουν όλες τις ανάγκες της οικογενειακής διασκέδασης!

- Φέτος το Santa Claus Kingdom μετατρέπεται σε ένα απέραντο Παγωμένο Βασίλειο με θεματοποίηση βγαλμένη από το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο παραμύθι, με 3 φανταστικά stages:

  • Stage 1: To "Μαγικά" – Παγωμένο Δάσος: Χιονισμένα δέντρα, βουνά, παγόβουνα, το χαμένο σπαθί των ιπποτών, ποτάμι με νερό και ένας καταρράκτης είναι κάποια από τα στοιχεία που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Εκεί κατοικούν αρκούδες, πιγκουίνοι, ελάφια, τάρανδοι αλλά και ... νεράιδες!

  • Stage 2: H Φαντασμαγορική Καστροπολιτεία: Το μεγαλοπρεπές κάστρο του Παγωμένου Βασιλείου και της πριγκίπισσας Amelia. Μέσα του θα συναντήσετε την αίθουσα του θρόνου, το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα δώρα καθώς και μία τεράστια αίθουσα χορού, όπου οι κάτοικοι του Παγωμένου Βασιλείου είναι έτοιμοι για να γιορτάσουν την γιορτή των Χριστουγέννων.

  • Stage 3: Το Χωριό του Άγιου Βασίλη: Στο χωριό του Άγιου Βασίλη, θα συναντήσετε το σπίτι του, το έλκηθρο με τους ταράνδους του, το ταχυδρομείο, την πλατεία του χωριού με το καμπαναριό της, το τρένο των Χριστουγέννων και πλήθος ξωτικών στο εργαστήριο των χριστουγεννιάτικων δώρων. Φυσικά, θα φωτογραφηθείτε μαζί του, θα ακούσετε μαγικές ιστορίες από το ξωτικά και θα γράψετε το χριστουγεννιάτικο σας γράμμα

- Από το All Day Pass εξαιρούνται τα κερματοφόρα παιχνίδια και όσα παιχνίδια κερδίζουν δώρα

- Όλα τα παιχνίδια είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τους αρμόδιους φορείς: T.U.V. Hellas & ΕΒΕΤΑΜ.

Ωράριο λειτουργίας Πάρκου: Δευτέρα-Κυριακή 10:00-22:00

- H προσφορά ισχύει Καθημερινές, Σαββατοκύριακα & Αργίες χωρίς περιορισμούς

- Δεν είναι απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση για την είσοδο στο Santa Claus Kingdom. Απλά προσέρχεστε στην είσοδο και προσκομίζετε το κουπόνι σας

- To Santa Claus Kingdom δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Santa Claus Kingdom..

  • Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, Παιανία Αττικής
    Παιανία Αττικής (MEC Παιανίας)
  • 210-6019958

Santa Claus Kingdom

 

To Μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Επιστρέφει! H Εταιρία Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια Α.Ε. για 7η συνεχή χρονιά παρουσιάζει το Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο, κλειστό, Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας. Το Santa Claus Kingdom είναι ο απόλυτος Χριστουγεννιάτικος πολυχώρος για όλη την οικογένεια. Φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC Παιανίας και εκτείνεται σε 13.000 τ.μ. στεγασμένου, κλιματιζόμενου χώρου!

Στο Πάρκο Μικροί & Μεγάλοι με το All Day Pass, θα Βρουν: 

  • Παραμυθένια – Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση
  • Αμέτρητα Μοναδικά παιχνίδια για κάθε ηλικία
  • Το μεγαλύτερο, εσωτερικού τύπου, παγοδρόμιο της πόλης
  • Τον Χιονάνθρωπο Frodi που είναι η επίσημη mascot του πάρκου με την παρέα του
  • Θεατρικές Παραστάσεις – Συναυλίες – Μουσικοκινητικά Δρώμενα
  • Καλλιτεχνικά – Εκπαιδευτικά εργαστήρια
  • Χριστουγεννιάτικη Μπάντα και Χορογραφίες
  • Ταχυδακτυλουργούς – Μάγους – Ζογκλέρ – Ξυλοπόδαρους
  • Διαδραστικά Παιχνίδια επί σκηνής
  • Διαγωνισμούς
  • Χριστουγεννιάτικη Εμπορική Στοά με 15 εμπορικά καταστήματα
  • Χριστουγεννιάτικη Κουζίνα με καθιστικό & 14 καταστήματα εστίασης

Στο Santa Claus Kingdom, τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη παιχνιδοχώρα, τα Χριστούγεννα είναι παιχνίδι και το Φανταστικό, είναι... Αληθινό! Με το All Day Pass, πάτε παντού και για όση ώρα θέλετε!

Το Πάρκο χωρίζεται σε θεματικές ενότητες που η κάθε μία έχει τον δικό της χαρακτήρα και στο σύνολό τους καλύπτουν όλες τις ανάγκες της οικογενειακής διασκέδασης!

Luna Park Land - Noel’s Fun Park:  Μηχανοκίνητα παιχνίδια κλασσικού Λούνα Παρκ: Mini Roller Coaster, Classic Carousel, Συγκρουόμενα, Christmas Train, Ιπτάμενες Καρέκλες, Παιδικό Τρενάκι, Super Cross, Mighty Mouse, Boogie – Boogie κ.α.

Frodi’s Ice Land: Το μεγαλύτερο εσωτερικού χώρου Παγοδρόμιο της Αθήνας, έκτασης 300 τ.μ., πίστα Ice Rollers, Χιονοτσουλήθρες, Τσουλήθρες με tubes κ.α.

Kubit’s Adventure Land: Παιχνίδια Δράσης και Δεξιοτεχνίας: Laser Tag Arena, Στίβοι Μάχης, Αναρρίχηση, Basket & Football, Pedal Boats Pool, Ποδήλατα Berg κ.α.

Kids Happy Land-Amelia’s Happy Land: Mega Παιδότοπος, έκτασης 1.500 τ.μ., αποτελούμενος από 10 μοναδικά φουσκωτά παιχνίδια!

Όλα τα παιχνίδια είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τους αρμόδιους φορείς: T.U.V. Hellas & ΕΒΕΤΑΜ.

To Παγωμένο Βασίλειο

Φέτος το Santa Claus Kingdom μετατρέπεται σε ένα απέραντο Παγωμένο Βασίλειο με θεματοποίηση βγαλμένη από το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο παραμύθι, με 3 φανταστικά stages!

Stage 1: To "Μαγικά" – Παγωμένο Δάσος

Χιονισμένα δέντρα, βουνά, παγόβουνα, το χαμένο σπαθί των ιπποτών, ποτάμι με νερό και ένας καταρράκτης είναι κάποια από τα στοιχεία που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Εκεί κατοικούν αρκούδες, πιγκουίνοι, ελάφια, τάρανδοι αλλά και ... νεράιδες!

Stage 2: H Φαντασμαγορική Καστροπολιτεία

Το μεγαλοπρεπές κάστρο του Παγωμένου Βασιλείου και της πριγκίπισσας Amelia. Μέσα του θα συναντήσετε την αίθουσα του θρόνου, το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα δώρα καθώς και μία τεράστια αίθουσα χορού, όπου οι κάτοικοι του Παγωμένου Βασιλείου είναι έτοιμοι για να γιορτάσουν την γιορτή των Χριστουγέννων.

Stage 3: Το Χωριό του Άγιου Βασίλη

Στο χωριό του Άγιου Βασίλη, θα συναντήσετε το σπίτι του, το έλκηθρο με τους ταράνδους του, το ταχυδρομείο, την πλατεία του χωριού με το καμπαναριό της, το τρένο των Χριστουγέννων και πλήθος ξωτικών στο εργαστήριο των χριστουγεννιάτικων δώρων. Φυσικά, θα φωτογραφηθείτε μαζί του, θα ακούσετε μαγικές ιστορίες από το ξωτικά και θα γράψετε το χριστουγεννιάτικο σας γράμμα.

Θεατρική Παράσταση: O Frodi & Το Σπαθί των Ιπποτών!

Μια φορά και έναν καιρό, ...........στο Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom..............., διαδραματίζονται όλα όσα θα θέλαμε σε ένα πραγματικά «μαγικό» χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Μαγεμένα Δάση, Κάστρα, Δράκοι, Ιππότες, Πριγκίπισσες, Μάγοι, καλοί και κακοί και μια ιστορία που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Φέτος ο Frodi θα έρθει αντιμέτωπος με τον κακό μάγο Lockey και την αδίστακτη πριγκίπισσα Davina και θα προσπαθήσει για μια ακόμα φορά, με την βοήθεια των κολλητών του φίλων Noel το ξωτικό και Kubit τον Τάρανδο, να σώσει την αγαπημένη του πριγκίπισσα Amelia! To παραμύθι «Ο Frodi & To Σπαθί των Ιπποτών» θα ζωντανέψει στην σκηνή των θεατρικών παραστάσεων του Santa Claus Kingdom από την πολύπειρη θεατρική ομάδα « Το Πολύτεχνο» (www.topolytexno.gr)

Καλλιτεχνικά Εργαστήρια: Τα Χριστούγεννα είναι Δημιουργία!

Στα εργαστήρια του Santa Claus Kingdom τα παιδιά φτιάχνουν περίτεχνες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, απολαμβάνουν παιδικό face painting, κατασκευάζουν παντός είδους χριστουγεννιάτικα στολίδια και χρησιμοποιώντας τις ειδικές χρωμοσελίδες του πάρκου ζωγραφίζουν διάσημους παιδικούς ήρωες.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά: Τα Χριστούγεννα είναι Δώρα για τους Αγαπημένους μας!

Στο Santa Claus Kingdom η Χριστουγεννιάτικη αγορά έχει την τιμητική της. Πάνω από 10 επώνυμα εμπορικά καταστήματα περιμένουν τους επισκέπτες για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Η ποικιλία προϊόντων και οι ανταγωνιστικές τιμές κάνουν την χριστουγεννιάτικη αγορά του Santa Claus Kingdom να ξεχωρίζει.

Χριστουγεννιάτικη Κουζίνα: Τα Χριστούγεννα είναι Αισθήσεις, Γεύσεις και Αρώματα! 

Το Santa Claus Kingdom συνεργάζεται με επώνυμα καταστήματα εστίασης με σκοπό την δημιουργία του πιο ολοκληρωμένου Food Court που έγινε ποτέ σε θεματικό Πάρκο. Grill, Burgers και Hot Dog από την Breake Walk - Aria Fine Catering, Pizza από τη Zio Peppe, Paul's Wok,  Artisan Gelato από την DaVinci, ICEROLL, γλυκά από το Hans & Gretel, χειροποίητες καραμέλες και γλειφιτζούρια από την Caramella, Ζαχαρωτά από την Camelot και άλλα θα είναι εκεί για να καλύψουν όλες τις επιθυμίες των επισκεπτών. Το καθιστικό της Χριστουγεννιάτικης κουζίνας είναι έκτασης 1.000 τ.μ. με οπτική τόσο στο stage των εκδηλώσεων όσο και στο παιδότοπο του πάρκου.

Πρόσβαση στο MEC Παιανίας:

  • Εύκολη πρόσβαση με Μετρό, Προαστιακό, ΟΑΣΑ, Αττική Οδό ΕΞΟΔΟΣ 17 ΚΑΝΤΖΑΣ
  • Δωρεάν Μεταφορά από Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας
  • Διατίθεται Parking 1.500 θέσεων

 

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1