Halloween Allou! XXL Pass: 57€ από 95€ για 5 Ημερήσια πάσα, για εσάς και τους φίλους σας, στο μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας! Tα 5 πάσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ατομικά είτε ομαδικά!

57
Αξία
95
Έκπτωση
40%
Κέρδος
38
210 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί από τις 03.10.2020 έως και τις 01.11.2020

Halloween στο Allou! Fun Park με μια μοναδική προσφορά! Αποκτήστε τώρα 5 ημερήσια πάσα διασκέδασης Halloween Allou! XXL Pass σε ειδική τιμή για να γνωρίσετε από κοντά το Halloween στο Allou! Fun Park, να πάρετε μέρος στα Freaky Weekends και να παίξετε μέχρι τελικής πτώσης σε Allou! & Kidom.

Tα 5 Halloween Allou! XXL Pass δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν από το ίδιο άτομο! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από 1 έως και 5 άτομα την ίδια μέρα ή σε διαφορετικές μέρες. Δεν υπάρχει περιορισμός!

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ατομικά (δηλαδή 1 άτομο x 5 επισκέψεις), είτε ομαδικά (δηλαδή 5 άτομα την ίδια μέρα / 2 άτομα x 2 επισκέψεις, κλπ). Δεν υπάρχει περιορισμός. Παραδείγματα:

  • Αν θέλουν να επισκεφτούν το πάρκο 5 άτομα μαζί (την ίδια ή διαφορετικές ημέρες) αγοράζουν 1 φορά την προσφορά
  • Αν θέλουν να επισκεφτούν το πάρκο 2 άτομα μαζί αγοράζουν 1 φορά την προσφορά και μπορούν να κάνουν χρήση έως και 5 φορές συνολικά (όποιες μέρες θέλουν, πχ 2 άτομα την ίδια μέρα, 2 άτομα άλλη μέρα και 1 άτομο άλλη μέρα)
  • Αν θέλουν να επισκεφτούν το πάρκο 7 άτομα αγοράζουν 2 φορές την προσφορά και μπορούν να κάνουν χρήση έως και 10 φορές συνολικά (όποιες μέρες θέλουν, πχ 7 άτομα την ίδια μέρα και 3 άτομα άλλη μέρα)

- Tα Freaky Weekends επιστρέφουν στο Allou! Fun Park και ο τρόμος παραμονεύει σε κάθε γωνία του πάρκου. Έντονη διακόσμηση με κολοκύθες, άχυρα, φέρετρα, σκελετούς, σκιάχτρα σε συνδυασμό με καπνούς κι απόκοσμη μουσική δημιουργούν και φέτος ένα μοναδικό κινηματογραφικό σκηνικό.

- Το Allou! Fun Park μεταμορφώνεται εξολοκλήρου και γίνεται το πιο αυθεντικό και spooky Halloween venue της πόλης προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, τρόμο κι ανατριχίλα σε όλους τους επισκέπτες! Ζόμπι και τρομακτικές Halloween φιγούρες βγαίνουν από τα σκοτάδια, κυκλοφορούν ελεύθερα στο πάρκο κι ανεβαίνουν στα παιχνίδια, σκορπώντας ανατριχίλα στους επισκέπτες όλα τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου έως και την 1η Νοέμβρη.

- Ντυθείτε ζόμπι, βαμπίρ, σκελετοί, σχιζοφρενείς δολοφόνοι, Joker, μάγισσες και ό,τι άλλο θέλετε κι ζήστε από κοντά το πιο dark Halloween ever!

- Φωτογραφηθείτε στα Freaky corners του Allou! κι απαθανατίστε την πιο spooky εμπειρία που είχατε ποτέ!

- To Halloween Allou! XXL Pass περιλαμβάνει αναλυτικά:

  • Ημερήσιο πάσο διασκέδασης για να παίξετε όσες φορές θέλετε σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Allou! και του Kidom
  • Μία συμμετοχή στο νέο 'The House of Fear AGONY'
  • Μία συμμετοχή στο Mirror Forest

​ - Σε περίπτωση που επιθυμείτε προσφορά για ατομική είσοδο στο Allou Fun Park πατήστε ΕΔΩ

​- Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας Allou! Fun ParkΔευτέρα-Παρασκευή 17:00–22:30 & Σαββατοκύριακα και αργίες 10:00–23:00

 *Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών, καλέστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας, καθώς το ωράριο λειτουργίας ενδέχεται να διαφοροποιείται

- Για να δείτε τον χάρτη του πάρκου πατήστε ΕΔΩ

- Η προσφορά ισχύει είτε για Allou! XXL Pass, είτε για Kidom Pass

Από την προσφορά εξαιρούνται τα 360 VR X-TREME, Power Karts, Hologate, Mission Vault, συγκρουόμενα, ηλεκτρονικά και παιχνίδια δεξιοτήτων

- Η εξαργύρωση πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο στη reception του Allou! Fun Park

- Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σας (όχι ηλεκτρονικά), σε όλες τις επισκέψεις σας στο πάρκο, για την χορήγηση των 5 Halloween Allou! XXL Pass. Χωρίς το κουπόνι δεν μπορεί να παρασχεθεί το Halloween Allou! XXL Pass και τις 5 φορές.

- To Allou! Fun Park πλήρως εναρμονισμένο με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού του.

- Με βάση τα τελευταία μέτρα των αρμόδιων φορέων για τους εξωτερικούς χώρους με συγχρωτισμό, η χρήση μάσκας προστασίας για την είσοδο και την παραμονή σας στα Allou! Fun Park & Kidom  είναι υποχρεωτική.

- Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ για τα μέτρα προστασίας του Allou! Fun Park πατώντας ΕΔΩ

Allou Fun Park 2020!

  • Κηφισού & Πέτρου Ράλλη
    Aγ. Ιωάννης, Ρέντης
  • 2106019958
Αllou! Fun Park!
...πολύ μεγάλο για να το χάσεις!

 

Το Allou! Fun Park είναι το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας και η πιο αγαπημένη επιλογή διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έως και σήμερα.

Διαθέτει δύο πάρκα, το Allou! (για εφήβους, νέους και όσους αισθάνονται … νέοι) και το Kidom (για οικογένειες με παιδιά έως 9 ετών) στα οποία οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν έξω από τα καθιερωμένα και να απολαύσουν ανεξάντλητο παιχνίδι, δράση και happenings καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης, φαγητό, βόλτα και όλα αυτά μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο, ασφαλές περιβάλλον, καθώς το Allou! Fun Park έχει βραβευτεί από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TÜV Hellas για τα πρότυπα ασφαλείας που εφαρμόζονται σε όλα τα παιχνίδια μέσω τακτικών ελέγχων ορθής και ασφαλούς λειτουργίας.

Στο πάρκο Allou!, το παιχνίδι ξεκινάει στο Panorama, συνεχίζεται στο νέο εντυπωσιακό παιχνίδι τρόμου Τhe House of Fear Agony, στα Power Karts και το VR 360-Xtreme ενώ τα Shock & Drop, Legend, Red Devil, Music Express, Big Apple, La Isla, Move it, Star Flyer, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Ακόμα, μην ξεχάσετε να μπείτε στο μοναδικό Mirror Forest, το μαγικό δάσος - λαβύρινθο με καθρέπτες για να βρείτε την έξοδο ανάμεσα σε δεκάδες κάτοπτρα και να δοκιμάσετε την τύχη σας στα Παιχνίδια Δεξιοτήτων για να κερδίσετε δώρα.

Στο Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, είναι ένας κόσμος βγαλμένος από τα παραμύθια και αφιερωμένος αποκλειστικά στα μικρότερα παιδιά. Εδώ οι μικροί εξερευνητές θα βρουν μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που μαγεύουν όχι μόνο τους ίδιους, αλλά ολόκληρη την οικογένεια. Μερικά μόνο από αυτά είναι το μεγαλύτερο και ομορφότερο CAROUSEL της χώρας, το BONGO τα μικρά ιπτάμενα ελεφαντάκια, το BLOOM BLOOM για βόλτες στη λίμνη του Kidom μέσα σε μικρά βαρκάκια, το YOUPI TOWER τον ψηλότερο πύργο για τρελά σκαμπανεβάσματα και τις FOUSKES, μια ολόκληρη περιοχή με ολοκαίνουργια τεράστια φουσκωτά και με ειδική περιοχή για μπόμπιρες έως 3 ετών!!

Επώνυμα σημεία εστίασης, όπως Goody’s και Everest και πολλά ακόμα σημεία φαγητού με λαχταριστά hot-dog, βάφλες, απολαυστικούς χυμούς, δροσερά παγωτά, καραμέλες υπόσχονται γευστικά διαλλείματα ανάμεσα στο παιχνίδι.

Όλα τα παιχνίδια του Allou! Fun Park μπορεί κανείς να τα απολαύσει απεριόριστα με τα ημερήσια πάσα διασκέδασης ενώ ειδικά για τους επισκέπτες του Kidom υπάρχουν και τα οικογενειακά πακέτα Kidom Family Pass. 

Τόσο στο Allou!, όσο και στο Kidom, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και να μεριμνήσει για την ασφάλειά σας.

Επιπλέον, το πάρκο απασχολεί εκπαιδευμένη νοσηλεύτρια, η οποία βρίσκεται στο χώρο όλες τις ώρες  για να  προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όπου και αν χρειαστεί. 

Η πρόσβαση στο Allou! Fun Park είναι εύκολη είτε έρθετε με αυτοκίνητο - διατίθεται άνετος δωρεάν χώρος parking για τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες - είτε με συγκοινωνία από το κέντρο της Αθήνας.

Στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κηφισού, μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον το Allou! Fun Park αποτελεί ιδανικό προορισμό ψυχαγωγίας για νέους και οικογένειες καθώς εδώ μπορείτε να συνδυάσετε παιχνίδι, φαγητό και βόλτα με τους φίλους ή τα παιδιά σας.

 

ΝΕΟ:

Το  Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, αξιολογήθηκε κι έλαβε Βεβαίωση Ελέγχου Safe Restart από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την ασφαλή επανεκκίνηση της λειτουργίας των πάρκων Allou! & Kidom.

Η επιλογή της υπηρεσίας Safe Restart αποτελεί το επιστέγασμα της πολυετούς συνεργασίας του Allou! Fun Park με την TÜV HELLAS (TÜV NORD). Συνεργασία που ξεκίνησε από το 2007 και συνεχίζεται αδιάκοπα με τις επιθεωρήσεις και τους ελέγχους από την πλευρά της TÜV HELLAS (TÜV NORD) όλων των ψυχαγωγικών παιχνιδιών που βρίσκονται στο πάρκο.

Ο έλεγχος Safe Restart πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Allou! Fun Park με βάση τις Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για την προστασία από αναπνευστική λοίμωξη από το νέο κορονοϊό. Με την ολοκλήρωσή του η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εξέδωσε αναλυτική αναφορά που πιστοποιεί τη συμμόρφωση των πάρκων με τις προδιαγραφές ελέγχου.

O κ. Γιάννης Γεωργόπουλος Γενικός Διευθυντής Ψυχαγωγίας του ομίλου AVE A.E. όπου ανήκουν τα πάρκα ψυχαγωγίας, Αllou! Fun Park και Kidom τόνισε πως: «Είναι ευθύνη μας να κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και των εργαζομένων μας.  Από τις πρώτες μέρες της επαναλειτουργίας μας, ακολουθήσαμε πιστά τα πρωτόκολλα που όρισαν οι αρμόδιες αρχές ενώ σε επικοινωνία με συνεργαζόμενα μεγάλα πάρκα του εξωτερικού, λάβαμε ακόμη περισσότερα μέτρα προκειμένου οι πελάτες και οι εργαζόμενοι μας να είναι απολύτως προστατευμένοι και η ποιότητα της υπηρεσίας μας να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. Εδώ και χρόνια συνεργαζόμαστε με την TÜV Hellas πιστοποιώντας την ασφαλή λειτουργία των παιχνιδιών και των διαδικασιών μας, κάνοντας τα πάρκα μας τον πιο ασφαλή προορισμό διασκέδασης της χώρας. Είμαστε περήφανοι για την πιστοποίηση Safe Restart της TÜV Hellas καθώς έτσι επιβραβεύεται έμπρακτα η προτεραιότητα που δίδουμε στην ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων μας κι ενισχύεται η εμπιστοσύνη που έχουμε καλλιεργήσει με τους πελάτες μας. Όλοι εμείς στο Allou! Fun Park δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με απόλυτη ασφάλεια, υπευθυνότητα κι αξιοπιστία».

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1