Delivery-Take Away! 9,9€ από 16,6€ για 2 λαχταριστές Μερίδες Γύρο Χοιρινό ή Κοτόπουλο, στο ψητοπωλείο "Souvlistas", με Delivery σε όλη την Αθήνα! Απολαύστε τα ζουμερότερα κρέατα στη πόλη με την σφραγίδα του Souvlistas!

9.9
Αξία
16.6
Έκπτωση
40%
Κέρδος
6.7
32 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

 

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 30.06.2022

- Η προσφορά περιλαμβάνει 2 Μερίδες Γύρο Χοιρινό ή Κοτόπουλο στο ψητοπωλείο "Souvlistas", τον προορισμό με τα ζουμερότερα κρέατα στη πόλη

- Η προσφορά ισχύει για Delivery ή Τake Away

- Περιοχές Εξυπηρέτησης Delivery: Εξάρχεια, Κολωνάκι, Κεραμεικός, Παγκράτι, Δάφνη, Υμηττός, Καλλιθέα, Ταύρος, Πετράλωνα, Ν. Σμύρνη, Αγ. Δημήτριος, Μοσχάτο, Π.Φάληρο, Ν. Φάληρο, Αιγάλεω, Νίκαια, Πειραιάς.

- Διεύθυνση Souvlistas: Xαμοστέρνας 25, Ταύρος

- Hμέρες και Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 12:00-01:30

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε ελεύθερη επιλογή από το λαχταριστό menu του Souvlistas πατήστε ΕΔΩ

- Για Delivery είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών αυτού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 10:00-18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Souvlistas

  • Ταύρος
  • 210-6019958

Souvlistas

O Souvlistas είναι η καινούρια αλυσίδα παραδοσιακών εστιατορίων και delivery που συνδυάζουν το αγαπημένο φαγητό όλων των Ελλήνων, το σουβλάκι, με επιπλέον γευστικές επιλογές, σε ένα πλούσιο μενού μεσογειακής διατροφής και υψηλής ποιότητας. Ξεκίνησε από ανθρώπους, με μεγάλη εμπειρία και γνώση γύρω από το αντικείμενο της γεύσης. Στις αρχές του 2010 δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα Souvlistas στη λεωφόρο Χαμοστέρνας, σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο. Τώρα τα καταστήματα Souvlistas ανοίγουν παντού!

Όλο το επιτελείο του Souvlistas προσπαθεί καθημερινά να κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη και για αυτό λειτουργεί κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής, παρέχοντας γεύματα που περιλαμβάνουν τις πιο εκλεκτές γεύσεις. Ωστόσο διαφοροποιείται πλήρως από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας ασύγκριτη ποιότητα και μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε "Έγγραφή" στο happydeals πατώντας ΕΔΩ

2. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή αγνοήστε το βήμα 1 και απλά κάντε "Είσοδο"

3. Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"

4. Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά"

5. Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής (Paypal, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή)

6. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών

Eννοείται ότι μπορείτε να κάνετε δώρο το κουπόνι αποστέλλοντας το σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αρκεί να έχετε δηλώσει το όνομα και το email του όταν πραγματοποιείται η αγορά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00–18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1