19,9€ από 39€ για ολοκληρωμένο Ξεθάμπωμα Φαναριών ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, από το "Αύρα Car Wash"

19.9
Αξία
39
Έκπτωση
49%
Κέρδος
19.1
28 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30.12.2022

- Η προσφορά περιλαμβάνει ολοκληρωμένο ξεθάμπωμα φαναριών στο χώρος σας, από το "Αύρα Car Wash

-  Το ξεθάμπωμα φαναριών πραγματοποιείται με ειδικές αλοιφές 3Μ και αλοιφαδόρο

Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα- Παρασκευή 9:00-18:00

Περιοχές εξυπηρέτησης αναλυτικά: Αθήνα (κέντρο), Αγία Παρασκευή, Βριλλήσια, Γέρακας, Ηράκλειο, Αμπελόκηποι, Μαρούσι, Άγιοι Ανάργυροι, Γαλάτσι, Καματερό, Ίλιον, Μενίδι, Περιστέρι, Αιγάλεω, Αγ. Δημήτριος, Αγία Βαρβάρα, Λυκόβρυση, Κηφισιά, Νέα Ιωνία, Δάφνη, Χαλάνδρι, Μελίσσια, Πεντέλη, Χολαργός, Ψυχικό, Φιλοθέη, Παπάγου, Νέα Φιλαδέλφεια, Πετρούπολη, Πεύκη, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Νέος Κόσμος, Μοσχάτο, Πειραιάς, Νέα Ερυθραία, Π. Φάληρο, Κορυδαλλός, Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Βύρωνας, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Ιλίσσια, Καισαριανή, Μετς, Παπάγου, Γλυκά Νερά, Διόνυσος, Πεντέλη, Βούλα, Άλιμος, Κερατσίνι, Υμηττός, Χαιδάρι  

- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στα τηλέφωνα 210-6019958 (καθημερινές 10:00-18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Αύρα Car Wash

  • Αντιοχείας 2 & Κανάρη
    Νέα Φιλαδέλφεια
  • Website

"Αύρα Car Wash"

 

Η πολυετής πείρα στον χώρο του αυτοκινήτου, το προσωπικό μεράκι, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα αρίστης ποιότητας υλικά μας, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα του αψογου καθαρισμού στο αυτοκίνητο σας.Ιδανικό για όλους, απαραίτητο σε οικογένειες με παιδιά και σε ταξί. Το αυτοκίνητό σας είναι πραγματικά καθαρό και δείχνει σαν καινούριο!

Η τακτική και εξειδικευμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σας δεν είναι πολυτέλεια αλλά μία απαραίτητη διαδικασία για να απολαμβάνετε τις πιο άνετες και ασφαλείς εμπειρίες οδήγησης. Το Αύρα Car wash με τεχνογνωσία και εξειδίκευση προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο σας στο πιο απολαυστικό περιβάλλον οδήγησης.

Εξασφαλίστε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο του αυτοκινήτου με την λεπτομερή φροντίδα μίας άρτια οργανωμένης ομάδας. Εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα αλλά και από τις πιο προνομιακές τιμές και ετοιμαστείτε να επιστρέψετε ξανά!  Γιατί στο Αύρα Car Wash σας οδηγεί το συμφέρον σας από μόνο του!

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε "Έγγραφή" στο happydeals πατώντας ΕΔΩ

2. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή αγνοήστε το βήμα 1 και απλά κάντε "Είσοδο"

3. Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"

4. Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά"

5. Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής (Paypal, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή)

6. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών

Eννοείται ότι μπορείτε να κάνετε δώρο το κουπόνι αποστέλλοντας το σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αρκεί να έχετε δηλώσει το όνομα και το email του όταν πραγματοποιείται η αγορά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00–18:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1